Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej,
u nas juz ciut lepiej, tzn glownie ze mna, bo julek taki spokojniutki i sraczunia go meczy troche....

Dzisiaj bylam na ktg i ANI JEDNEGO SKURCZU!!!!! wiec moja gin podarowala mi juz ten pitek bo mowi z e nie ma szans i mam przyjechac jak zaczne rodzic a kiedy o bedzie to nie wiem, bo z julkiem mialam juz dawno jakiejs pojedyncze skurcze a teraz cisza...

• Mamusie
hejka kochane!!
Widzę że każda odpoczywa wieczorkiem!!!
nasz mały zasnął o 20,30 gdzieś ja wypilam 2,5 szklanki wina i zeżarłam chipsy i sałatke i kanapkę i zara do spania!!!
Chloe super że u was wszystko oki i już lepiej z wirusem oby cię wzięło szybko !!!
Meliska mówisz pierwszy dzień bez Julki ojjjjj ale będzie ok!!!
Wanilia spoko że hubercik już coraz lepiej!!!!
Agaaa kawka i napoleonka mniam !! ja ost robiłam napoleonkę ale na krakersach mniam rewelacja!!!
Ja dziś w pracy u siebie a po 8 godz poszłam pomagać w towarku w nowej przyszłej aptece!!!! hhhhehehehe
Basia zdrówka

• Mamusie
bry 🙂

Meliska wiem co czujesz 😉 ja za tydzień piątek-niedziela na szkoleniu grupowym......2 nocki bez synka..... 🥴nie wiem jak moi mężczyźni sobie będą radzić bo Misio jest na etapie mamo mamo..... 😮 🤔 w M wierzę ale oby jak najmniej łez było bo mi serce pęknie..... 🤔 🥴

Holi te apteki to blisko masz siebie ....??? no i jak z tym Twoim porozumieniem że nie wiesz kiedy Cię puszczą..... 🤔

Wanilia zdrówka dzieciaczkom 🙂 i poprawy humoru 🙂 😉

Basia zdrówka... 🙂

• Mamusie
hejka Meliska no daqsz radę odpoczniesz trochę
Marika ty tak samo nie martw się o twoich mężczyznów heheheh bo oni dadzą radę a Michałek pokaże dopiero że jest nie mamim synkiem!!!
Marika wiesz co no nie daleko mam te apteki autkiem jeżdżę także luzik!!! Puszczą mnie 31 października także spoko już się pogodziłam z tym !!!
A ja teraz w pracy władze przyjadą i ja poproszę żeby mi podpisała koordynator że zgadza się na tą datę 31!!!!

• Mamusie
holi32 napisał(a):
hejka Meliska no daqsz radę odpoczniesz trochę
Marika ty tak samo nie martw się o twoich mężczyznów heheheh bo oni dadzą radę a Michałek pokaże dopiero że jest nie mamim synkiem!!!
Marika wiesz co no nie daleko mam te apteki autkiem jeżdżę także luzik!!! Puszczą mnie 31 października także spoko już się pogodziłam z tym !!!
A ja teraz w pracy władze przyjadą i ja poproszę żeby mi podpisała koordynator że zgadza się na tą datę 31!!!!

czyli jeszcze na 100% nie wiesz czy cie puszcza tego 31????

• Mamusie
Hej,

Ja dzis w Krakowie siedze.
Co do Flora to jest super 🙂 wychodzi z domu w spodniach i majtkach i wraca w tych samych spodniacg i majtkach, wiec kolejny etap nocnikowania za nami 🙂 Widac po Flora zachowaniu ze mu pielucha przeszkadza, bo rano wstaje i mowi pupa jako ze trzeba mu siagnac pieluszke.
holi powodzenia oby sie zgodzili na ten 31 🙂 trzymam kciuki 🙂

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
Co do Flora to jest super 🙂 wychodzi z domu w spodniach i majtkach i wraca w tych samych spodniacg i majtkach, wiec kolejny etap nocnikowania za nami 🙂 Widac po Flora zachowaniu ze mu pielucha przeszkadza, bo rano wstaje i mowi pupa jako ze trzeba mu siagnac pieluszke.

Powaznie zazdroszcze ☺️ 😉

• Mamusie
DZien dobry,
Ja oczywiscie nie w temacie. Ile to tygodni nas nie bylo? Chyba ze dwa albo wiecej? Remont juz wlasciwie skonczony,ale kota nam sie przez to pochorowala. Przez kurz i pyl dostala infekcji grzybiczej skory i leczymy ja juz ponad tydzien. Wyobrazcie sobie codzienne kapiele kota, ktory nienawidzi wody. Raz skoczyla na mnie i wbila sie we mnie pazurami tak, ze wylewy mi sie porobily w miejscu wbicia pazurow. Sarah rosnie i jest zdrowa i gada sporo. Na nocnik siada w ubraniu a tak wszystko robi pod siebie. POstaram sie nadrobic Was, ale pewnie mi sie nie uda, wiec bede starala sie byc na biezaco.

• Mamusie
Kuku Beata 🙂 Liczymy na stala obecnosc! A kotu szybkiego powrotu do formy zycze!!!

To co mialo byc zrobione jutro, jest zrobione dzis 🙃 Kurze strate, odkurzone, podlogi pomyte... dodatkowo drzwi i futryny wyszorowane i biurko wysprzatane, tadam! Rzecz jasna procz szuflady, w ktorej maz skladuje korespondecje cala, nauczona doswiadczeniem nie tykam, bo jak cos zginie bedzie na mnie 😎

No i jak tak mylam podlogi, to uslyszalam urocze strzelanie w grzejnikach... grzeja 🤪 Mam nadzieje, ze to juz tak na stale i ze grzejniki beda cieplejsze od kolana babci.

Jasmina dzis zamalowala sobie cala dlon na niebiesko mazakiem. 🤔 Jak wstal nasz tata to poprosilam, zeby mu pokazala swoje dzielo, a tata na to "oh la la Yasmine!" (bo nasza Yasmine wlasnie tak mowi czasami - oh la la- i jest przy tym komiczna 😉 ), a po tych slowach wielkie lzy w oczach, ze raczka popisana 🤢 wiec jej powiedzialam, ze nie ma sie martwic, jak bedzie sie kapac to wszystko zejdzie... a ona na to "kła kła" czyli idziemy po kaczuszki gumowe i szykujemy kapiel... wiec o 16.30 siedziala juz w wannie 🙃 A po kapieli padla i spi. 🙂

• Mamusie
A zapomnilam sie pochwalic, ze od kilku dni nie jestem juz glucha na jedno ucho 😜

A przedwczoraj znowu mi sasiad walil miotla ☺️ Jasmina biegala wieczorem i chyba to pana zdenerwowalo, wiec nie wiem czy mam ja teraz wieczorami do kaloryfera wiazac? 🤔 Ale dziadek nawet w nocy potrafil walic sasiadom z klatki obok jak dziecko plakalo 🤢 Wiec teraz chyba my komus wadzimy. 😲

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Coq a co sie stalo z ta sasiadka, ktora lubila glosno krzyczec i chodzic w szpilakach po domu? Widze, ze totalnie w tyle jestem.
Musze powiedziec, ze w tym roku Sarah bedzie chodzila zbierac cuksy na trick or treat w halloween.

też juz kilka razy miałam pytać o sąsiadkę..... 😎