Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A my z Jasmina sobie spiewamy: " a tyty nie ma, tata nie wraca, wazniejsza od nas jest jego praca..." 😁 😉 https://www.youtube.com/watch?v=wtGB3s08VGA
No tak, ja od rana w kuchni, co by meza z waluwa wyprawic, bo dopiero o 6 jutro bedzie w domu.

Piszecie tak o tych karach - katach... Nie wiem czy Jasmina by zrozumialam i chyba jak bym ja w taki kat zaprowadzila to dopiero by sie zaczal szal 🤔
Mysle, ze Mala nie jest bardzo niegrzeczna, to jest raczej kwestia moich bledow, gdzis np. zostawiam jej dostep do czegos, pod moim okiem pozwalam jej np. grzebac w srubokretach, a mazakami tez rysujemy, a potem to raczej niedoplinowanie, wiec chyba za to nie moge jej karac.
Generalnie raczej slucha, czasami miewa bardziej zlosliwe dni 😉 Jedyna rzecz, ktora mnie z rownowagi wyprowadza, to jak na ulicy nie chce podac mi reki, albo stara sie uciekac, albo uwiesza sie i poklada...ale tu juz chodzi o jej bezpieczenstwo.

No i Jasmina uporczywie wola na BaaaaBaaaa!!!! 😎

• Mamusie
dzień dobry 🙂

Coq my też dzisiaj bez taty 😉

Marika to fajnie, że butki udało Ci się sprzedać 🙂

a u nas już po drzemce... spaliśmy obydwoje 😁 a co! 😜 teraz obiadek jakiś szykujemy 😁

a wczoraj do 23 piekłam bułeczki drożdżowe z kapustą i pieczarkami 😁 tak mnie naszło 😜

• Mamusie
Aga Wy po drzemce, a moje dziewcze wlasnie usnelo 😉 wczesnie dzis, ale sie nie dziwie, bo mamy bardzo deszczowa pogode.
Tez juz chcialam spac, ale zdecydowlam, ze wyciagne z czelusci wloski, bo ponad tydzien temu nowe juz prawie pstatnie materialy do przerobienia wyjelam...i leza 🙃

• Mamusie
hejka kochane!!!
Wiem że na 100 procent że odchodzę tego 31 października!!! cieszę się !!!!
Dziewczyny u mnie w pracy zasmucone ale mam to gdzieś nie potrafią pracować normalnie to mają i nie potrafiły docenić mnie to mają!!!!
Ja dziś od rana sama na szczęście udało się małego uspać o 12.30 narazie jeszcze śpi a jak wstanie to zupka i jedziemy na naszą budowę!!!

• Mamusie
A mój dopiero usnał ....jak na nas to dość późno....i jeszcze wojna przy tym była bo za nic nie chciał iść spać a ledwo już chodził....no cyrk....

Kończę kawke ilecę z odkurzaczem pobiegać przez pierwsze pół godziny drzemki mogę wszystko robić 😉 więc muszę wykorzystać 🙂 zobaczymy ile Misio pospi mały cudak 🙂 😉

Holi na foty budowy czekamy 🙂

• Mamusie
Maciulek usnął! W końcu, bo jakieś szaleństwo go dzisiaj dopadło...

jak byłam w kuchni, a on u góry u siebie w pokoju (oczywiście bramka na schody zamknięta i drzwi do wszystkich pokoi na górze również) to on w tym czasie powyciągał wszystkie swoje ciuchy z szafy, te prasowane przeze mnie... i powyrzucał na schody. i to największa radość dnia dla niego była... 🤢

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):

jak byłam w kuchni, a on u góry u siebie w pokoju (oczywiście bramka na schody zamknięta i drzwi do wszystkich pokoi na górze również) to on w tym czasie powyciągał wszystkie swoje ciuchy z szafy, te prasowane przeze mnie... i powyrzucał na schody. i to największa radość dnia dla niego była... 🤢

Norma,dobrze to znamy. 😉

• Mamusie
hejka kochane!!!
Zleciał jakoś dzień ~!!!! właśnie wypiłam piwko z mężem na pół najgorsze jest to że codziennie pijemy sobie piwko albo lampkę winka!!!
I co jeszcze naj naj gorsze na noc się obżeramy a potem pluje sobie w brodę że gruba jestem !!!!
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj masakra!!!
Meliska co tam dobrego ???
Wanilia jak zdrowie dzieciaków????
Aniqaa helloł z meżem lepiej!!!
Zdjecia w miarę możliwości wkleje @@@

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

Norma,dobrze to znamy. 😉

acha 😎

• Mamusie
marika321 napisał(a):
bry bry 😎 u mnie dziś pięknie więc pewnie skorzystamy z uroków jesieni 🙂

Meliska jak tam po szkoleniu ? 🙂

Bry bry 🙂

U mnie tez dzis pieknie, choc teraz zrobilo sie wietrznie, ale po trzech deszczowych dniach bez slonca (!) dzis mozna sie wygrzewac w sloneczku 🙃
Wlasnie wrocilysmy ze spaceru...a ja o malo co nie ubralam plaszczyka zimowego 🤢 tak mnie maz nastraszyl, ze zimno...no ale jak on o 6 rano z pracy wychodzil to moglo byc zimno, bo z ranca to i szadz na dachach byla.
A wczoraj w nocy malzon zemdlal w pracy 😮 poszdl do ubikacji i nagle sie obudzil na podlodze, bo ktos go wolal...chyba przemeczenie 🥴 A dzis znowu 17 godzin pracy do 6 rano.

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Ni straszna kicha na forum 🥴 Mnie to martwi, bo wiadomo zycia profesjonalnego i towarzyskiego mam zero wiec lubie tu zajrzec...

my właśnie wróciliśmy ze spaceru 🙂
potem wrzucę jakieś zdjęcie 🙂

a teraz moje dziecko się drze "budyńńń" no i gotujemy budyń... tylko może ja mało ambitna, ale z torebki 😉

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Ni straszna kicha na forum 🥴 Mnie to martwi, bo wiadomo zycia profesjonalnego i towarzyskiego mam zero wiec lubie tu zajrzec...

a teraz moje dziecko się drze "budyńńń" no i gotujemy budyń... tylko może ja mało ambitna, ale z torebki 😉

Aga,a jest jakis Vinny budyn Jak z torebki??heeee,go ja tylko torebkowy znam:/

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Aga,a jest jakis Vinny budyn Jak z torebki??heeee,go ja tylko torebkowy znam:/

jajka, cukier, mąka ziemniaczana,mleko cukier waniliowy/czekolada /kakao, ....co kto lubi 🙂

np:

http://kotlet.tv/domowy-budyn-czekoladowy

• Mamusie
coquelicot napisał(a):

nic się nie martw jeszcze chwilę z nami się bedziesz meczyć 😎

a my byliśmy w lesie na wycieczce 😉 Miśko wykończony wrócił i nawet nie podejrzewałam że to taka frajda dla niego będzie 😁

teraz standardowo muszę się ogarnąć..... kolacja dla M ,kanapki do pracy....
Misio już po kąpieli M robi mu mleko i jeszcze pazury do pracy muszę odświeżyć.....później zaglądnę 😉

• Mamusie
Coq a mąż biedny... i faktycznie napewno przemęczony.....

Sama w to nie wierzę ale ja już w łóżku co prawda narazie z Misiem ale to cud że tak się wyrobiłam....ale pewnie jeszcze wyjde.jak Misio uśnie 😜

Gdzie nam zjadło Wanilię,Beata miała wrócić na dłużej..... 😮

• Mamusie
Aga, ładne jesienne zdjęcia 🙂

u nas własnie jest burza 😮 a caly dzien bylo super, bez wiatru
bylismy dzisiaj z Kaliną na dworcu kolejowym ogladac pociagi 😁 wczoraj rzucilam tekstem, ze jak przestanie plakac, to jutro pojdziemy ogladac pociagi i Kalina od rana "mama ciuchcia" - chyba ze 100 razy mi to mowila, ze musialam ulec 😉 juz nie ma co rzucac słów na wiatr, bo dzieciaki wszystko pamietaja i egzekwują - obiecałaś, to trzeba słowa dotrzymac 😉