Aniqa spokojnie.Nic malej nie bedzie z niejedzenia dzisiejszego. Jutro pojdziesz do lekarza, to cos przepisze i wszystko wroci do normy. Podawaj jej picie, zeby sie nieodwodnila a to najwazniejsze. Jak Sarze zeby wychodzily to miala dwa razy infekcje dziasel.Koszmar,rekord to dwa dni niejedzenia i troche pila. Lekarka mi wtedy powiedziala, ze sie nieodwodni tak szybko a jesli dobrze wazy to kilka dni nie zaszkodzi jej bez stalych posilkow.
kochane byłam u lekarza i wystawił L4 ja jestem zdrowa ale mam kłopoty z tarczycą i jestem rozchwiana emocjonalnie stresy przez robotę nie mogłam spać w nocy i na to mam L 4 więc myślę Basiu że mnie nie sprawdzą ale mnie trochę nastraszyłaś!!!
Aniqa daj Kalinie mleko mm jak na nie ma ochotę, tylko wsyp mniej proszku niż normalnie... efekt będzie taki sam jak mleko 0,5%... będzie odtłuszczone. Mi tak lekarka kazała podawać, a że Julka nic innego nie chciała, więc tylko o tym mleku była. I nie wiem jak tam u Was z przyjmowaniem smecty, ale u nas był dramat, więc prawie siłą podawałam ze strzykawki... i elektrolitów też oczywiście nie chciała pić, ale jak się pomyliła z wodą to czasem łyka zrobiła... więc nawet z takiego łyczka się matka cieszyła.......... zdrówka 😘
Wanilia to witamy na starych śmieciach miszczu 😁 Marika przyznaj się przyznaj, że dobrze bawiłaś się bez swoich facetów 😁
Ja wróciłam z pracy i.... uropooooooooooooo 🤪 Z tej okazji umówiłam na jutro siebie i Julkę do lekarza 😉... Julka od wizyty w ZOO cały czas się z katarem buja 🤔
Bry 😎 piękna jesień się nam zrobiła u mnie po 19 stopni 🙂 słonecznie 😜 wczoraj wzięłam dzień wolnego po szkoleniu i przepraszałam synka 😉😜 za 3 dni bez mamuni..... zaliczyliśmy długi pobyt na placu zabaw a i dom ogarnęłam bo w końcu wróciliśmy do siebie 😎
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
beata26_m
holi32_m
Aniqa1111_m
aaagaaa_m
. Jutro pójdziecie do lekarza i wszystko będzie ok. Ale rozumiem, że się martwisz
meliska_m
meliska_m
Marika przyznaj się przyznaj, że dobrze bawiłaś się bez swoich facetów 😁
Ja wróciłam z pracy i.... uropooooooooooooo 🤪
Z tej okazji umówiłam na jutro siebie i Julkę do lekarza 😉... Julka od wizyty w ZOO cały czas się z katarem buja 🤔
beata26_m
Odpoczniesz przynajmniej 🙂
Zdrowka dla Kali 😘
Dobranoc
aaagaaa_m
plusem drugiej zmiany jest spokojne wypicie kawki, co też właśnie czynię 🙂
marika321_m
piękna jesień się nam zrobiła u mnie po 19 stopni 🙂 słonecznie 😜 wczoraj wzięłam dzień wolnego po szkoleniu i przepraszałam synka 😉 😜 za 3 dni bez mamuni..... zaliczyliśmy długi pobyt na placu zabaw a i dom ogarnęłam bo w końcu wróciliśmy do siebie 😎
jak tam KALINKA????