a u nas kolejna pamiatka po basenie - katar. Kurde, juz trzeci raz w ciagu 2 miesiecy 😠 Brzuch mnie boli, chyba za duzo zieleniny zjadlam dzisiaj - -najpierw duzo rukoli, potem szpinak z kurczakiem na obiad, a na kolacje koktajl z pietruszki (a to bylo fuj, ale jakos przelknelam) no i teraz mi jakos dziwnie.
a u nas kolejna pamiatka po basenie - katar. Kurde, juz trzeci raz w ciagu 2 miesiecy 😠 Brzuch mnie boli, chyba za duzo zieleniny zjadlam dzisiaj - -najpierw duzo rukoli, potem szpinak z kurczakiem na obiad, a na kolacje koktajl z pietruszki (a to bylo fuj, ale jakos przelknelam) no i teraz mi jakos dziwnie.
widzę że się mocno wzięłaś za siebie trzymam kciuki 😉😘
Beata no szkoda kobiety..... 🥴 mimo że stosunki dość luźne ......ale to zawsze mama ...którą Twój M na pewno kocha....więc trzymajcie się i mocno wspieraj M 😘😘😘 na foty czekamy!!!!
Wanilia jak tam psinka.....dziś zdjęcie szwów.... 🤔
Holi na foty domu też czekamy !!!!
Coq u nas poniżej 15 zawsze czapka.....ale za to Yaśminka może bardziej zahartowana.... na szczęście nic się jej za bardzo nie łapie.... 😉oby tak dalej 😘 moi rodzice 30 wracają 😉 więc końcówki listopada pełne emocji 😉 Ciekawe jak Yaśmina zareaguje na taką ilość ludzi którzy wszyscy będą chodzili i ją zaczepiali 😉
Asia przykro z powodu psa 🤨 Chyba tez bym nie wziela innego, przynajmniej przez jakis czas. A Ty bylas w koncu z Milenka u lekarza?
Beata tak z opisu wydaje mi sie, ze ladnie macie 🙂 Czekamy na zdjecia.
A maz twoj swoje musi przezywac, bo to mama...
Marika sama jestem ciekawa jak bedzie reagowala... na poczatku pewnie u mamy na rekach bedzie przesiadywala. 😉 A Jasmina, to prawda nie choruje praktycznie w ogole, na szczescie! 🙂 A chcialam Was kiedys pytac, od jakiej temperatury zakladacie czapki... U nas chyba bedzie musiala przymrozic, zeby zaakceptowala czapke 🤢
Aniqa a Kaline faktycznie szybko lapie 🤢 No mam nadzieje, ze na katarze sie skonczy.
Tak, o tym jedzeniu pisalyscie wczoraj, to ja Wam powiem, ze zrobilam kopytka z dynia i wyszly bardzo dobre, maja lekki posmak dyni i sa o wiele delikatniejsze... podsmazone na masle, tak do rumianej skorki, posypane cukrem i cynamonem-pychotka 😉
Wczoraj caly dzien padalo 🤢...moj maz z tej okazji przelezal prawie caly dzien w lozku, procz wyjscia na zakupy, coz za kreatywnosc i dynamizm!
... a przy okazji upewnil na 100%, ze o drugim dziecku nie ma mowy. Takze ze spokojem moge wszystko co sistra przysylala jej zwracac.
Wczoraj caly dzien padalo 🤢...moj maz z tej okazji przelezal prawie caly dzien w lozku, procz wyjscia na zakupy, coz za kreatywnosc i dynamizm!
... a przy okazji upewnil na 100%, ze o drugim dziecku nie ma mowy. Takze ze spokojem moge wszystko co sistra przysylala jej zwracac.
tzn. Yasminka tak dawała po garach że M się odechciało .... 😜 czy jak ......??? A może chodzi o to że ledwo dycha ten Twój biedny M i nie bardzo ma siły by urobić na większą rodzinę...... 🤔bo nie zrozumiałam kontekstu 🤔 tego upewnienia 🙂
Bry, pada....wic siedzimy w domu, masakra. Zwariuję? 🤔😜
tak wczoraj przy nadmiarze energi mojego Miśka pomyślałam o Tobie 😉 jak to możliwe że Ty jeszcze nie zwariowałaś?????? 😎😜😜
ja wychodzę z domu o 7.10 a zanim odbiore Miśka zakupy to jestem w domu ok 17 czasem przed 😉 ale teraz to już zawsze ciemno jak wracam......więc rozumiem nie najlepsze humory.....no i zwykłe kaprysy drażnią bardziej niż normalnie.....a jeszcze nie przyzwyczaiłam się do nocnych spacerów ale chyba trzeba będzie..... 😮😮
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Aniqa1111_m
Brzuch mnie boli, chyba za duzo zieleniny zjadlam dzisiaj - -najpierw duzo rukoli, potem szpinak z kurczakiem na obiad, a na kolacje koktajl z pietruszki (a to bylo fuj, ale jakos przelknelam) no i teraz mi jakos dziwnie.
marika321_m
widzę że się mocno wzięłaś za siebie trzymam kciuki 😉 😘
marika321_m
nie wiele mam czasu ......
więc życzę miłego dzionka 🙂
Beata no szkoda kobiety..... 🥴 mimo że stosunki dość luźne ......ale to zawsze mama ...którą Twój M na pewno kocha....więc trzymajcie się i mocno wspieraj M 😘 😘 😘
na foty czekamy!!!!
Wanilia jak tam psinka.....dziś zdjęcie szwów.... 🤔
Holi na foty domu też czekamy !!!!
Coq u nas poniżej 15 zawsze czapka.....ale za to Yaśminka może bardziej zahartowana.... na szczęście nic się jej za bardzo nie łapie.... 😉oby tak dalej 😘 moi rodzice 30 wracają 😉 więc końcówki listopada pełne emocji 😉 Ciekawe jak Yaśmina zareaguje na taką ilość ludzi którzy wszyscy będą chodzili i ją zaczepiali 😉
Jak Maciejka?????
Meliska....??
Agami???
coquelicot_m
Asia przykro z powodu psa 🤨 Chyba tez bym nie wziela innego, przynajmniej przez jakis czas. A Ty bylas w koncu z Milenka u lekarza?
Beata tak z opisu wydaje mi sie, ze ladnie macie 🙂 Czekamy na zdjecia.
A maz twoj swoje musi przezywac, bo to mama...
Marika sama jestem ciekawa jak bedzie reagowala... na poczatku pewnie u mamy na rekach bedzie przesiadywala. 😉
A Jasmina, to prawda nie choruje praktycznie w ogole, na szczescie! 🙂 A chcialam Was kiedys pytac, od jakiej temperatury zakladacie czapki... U nas chyba bedzie musiala przymrozic, zeby zaakceptowala czapke 🤢
Aniqa a Kaline faktycznie szybko lapie 🤢 No mam nadzieje, ze na katarze sie skonczy.
Tak, o tym jedzeniu pisalyscie wczoraj, to ja Wam powiem, ze zrobilam kopytka z dynia i wyszly bardzo dobre, maja lekki posmak dyni i sa o wiele delikatniejsze... podsmazone na masle, tak do rumianej skorki, posypane cukrem i cynamonem-pychotka 😉
wanilia_m
marika321_m
tzn. Yasminka tak dawała po garach że M się odechciało .... 😜 czy jak ......??? A może chodzi o to że ledwo dycha ten Twój biedny M i nie bardzo ma siły by urobić na większą rodzinę...... 🤔bo nie zrozumiałam kontekstu 🤔 tego upewnienia 🙂
kopytka z dynią ???? jak i co ????
Zdrówka dla Kalinki 🙂 😘 😘 😘
marika321_m
tak wczoraj przy nadmiarze energi mojego Miśka pomyślałam o Tobie 😉 jak to możliwe że Ty jeszcze nie zwariowałaś?????? 😎 😜 😜
ja wychodzę z domu o 7.10 a zanim odbiore Miśka zakupy to jestem w domu ok 17 czasem przed 😉 ale teraz to już zawsze ciemno jak wracam......więc rozumiem nie najlepsze humory.....no i zwykłe kaprysy drażnią bardziej niż normalnie.....a jeszcze nie przyzwyczaiłam się do nocnych spacerów ale chyba trzeba będzie..... 😮 😮