Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
holi32 napisał(a):
Mówisz że Michaś już zjada tyle rzeczy sam jejku a ja nadal karmię małego mojego on się jakoś nie kwapi do jedzenia sam!!!

on bardzo chetnie je sam i bardzo mu się podoba czasem nawet bym powiedziała że wiecej zje jak je sam niż jak go karmię bo bardzo mu się to podoba 😉

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej laleczki
Ja jak zwykle tylko na chwile
Maja chora jak diabli, juz 2 razy od piątku u lekarza bylismy,ma okropny kaszel,katar i gorączkuje
Ja dzisiaj rano okres dostalam i zwijam sie z bólu
Tatko mial jutro jechac na tą operacje, my przelozylismy wykazd na niedziele a dzis tel ze szpitala ze ma w niedziele sie stawic bo mu termin przekladaja, masakra

To za duzo jak na moje spokojne dotychczas zycie i wymiękam powoli, oczy mam spuchniete od placzu a najgorsze jak u moich rodzicow musze ściemniac ze wszystko jest ok i tak kazdy udaje a potem wieczorami w domu wyje jak pies

• Mamusie
Hejka 🙂
Zaś nam się forum zasmarkało 😞... zdrówka dla Julka I Majci 😘 i dla Holi również 😘... żeby Eluś nic nie złapał
Holi i super, że z babcią lepiej 🙂... niech pomału do zdrówka wraca... w sanatorium wezmą ją w obroty 😉
Rita czyli jeszcze kilka dni musicie czekać... szkoda już mielibyście to za sobą 🥴 kciuki trzymamy nadal 🙂
Wanilia 7 kg 😮 tyle to ja w pierwszym trymestrze pewnie przybrałam 😜 ☺️ właśnie foty 😜
Chloe też 😉 no co... ciekawe brzuszków jesteśmy... chyba zazdrościmy 😜
Ulka i chyba Ty się dawno Karolcią nie chwaliłaś? i Beata chyba też jakieś fotki obiecała?... do roboty dziewuchy 😉

• Mamusie
meliska napisał(a):
do roboty dziewuchy 😉

Nie mam siły....poszłysmy na spacer popołudniu i ledwo doczłapałam z powrotem...Nie mówiąc o tym jak zmarzłam 🥴 A teraz muszę skończyć papierzydła bo jutro chcę wysłać. Jednak nie przyjadę do Was Meliska - ta pogoda mnie demotywuje zupełnie 🤔

• Mamusie
dobry wieczór 🙂

po pracy byłam u rodziców, a potem Maciek nie chciał usnąć... bolą go chyba nogi, pewnie rośnie, u nas te bolączki w czasie rośnięcia rodzinne, brat i siostra to jeszcze w wieku nastoletnim mieli noce masakryczne jak mocniej przebiegał akurat proces rośnięcia. pamiętam, że brat to płakał a mama i tata mu nogi masowali nocami...

no i Maciek usnął dopiero o 21... a ja miałam dzisiaj dużo planów i wszystkie wzięły w łeb... a teraz siadłam i muszę wysłać pita mojego M. bo zbieramy się i zbieramy... ☺️

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
do roboty dziewuchy 😉

Nie mam siły....poszłysmy na spacer popołudniu i ledwo doczłapałam z powrotem...Nie mówiąc o tym jak zmarzłam 🥴 A teraz muszę skończyć papierzydła bo jutro chcę wysłać. Jednak nie przyjadę do Was Meliska - ta pogoda mnie demotywuje zupełnie 🤔

i słuszna decyzja 🙂 w Twoim stanie to już się lepiej z domu nie ruszać... nie wiem czy pisałam, ale koleżanka, która tak jak my ma grudniowe bobo urodziła niedawno kolejnego bobasa ( 4-go 😮 ) w Zakopanem!!!... ponad miesiąc wcześniej, bo się na weekend wybrali 😉........
i jeszcze ta straszna pogoda do tego 😠 Ty i tak krejzolka jesteś, że z dzieckiem się w taką pogodę z domu wyrwałaś... ja ledwo do roboty doszłam i już miałam dość 🤢 za to my obiecujemy przyjechać... jak się ociepli... czyli 🤔... pewnie jak Hubcio już na świecie będzie... połaskotać go po tych malusich stópkach 🙂

• Mamusie
a ja dzisiaj dostałam 1100zł zwrotu...mmmmm, miło 😉 😉 😉
kurde, w weekend ide do pracy, a teraz m. mi mowi, ze jest tak zawalony robota, ze sobote i niedziele bedzie pracowal i nie mam co z Kalina zrobic 🤢 chyba nianie poprosze zeby z nia zostala. i tak od 26 kwietnia do 6 maja musze wziac urlop, bo niania jedzie do anglii w odwiedziny do siostry, to moze teraz nadrobic te godziny.

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
dobry wieczór 🙂

po pracy byłam u rodziców, a potem Maciek nie chciał usnąć... bolą go chyba nogi, pewnie rośnie, u nas te bolączki w czasie rośnięcia rodzinne, brat i siostra to jeszcze w wieku nastoletnim mieli noce masakryczne jak mocniej przebiegał akurat proces rośnięcia. pamiętam, że brat to płakał a mama i tata mu nogi masowali nocami...

no i Maciek usnął dopiero o 21... a ja miałam dzisiaj dużo planów i wszystkie wzięły w łeb... a teraz siadłam i muszę wysłać pita mojego M. bo zbieramy się i zbieramy... ☺️

Aga pierwsze słyszę o tych bolących nogach 😮 z początku zrozumiałam, że to ta nóżka go boli... ale to, że niby jak rosną to bolą?

• Mamusie
meliska napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
dobry wieczór 🙂

Aga pierwsze słyszę o tych bolących nogach 😮 z początku zrozumiałam, że to ta nóżka go boli... ale to, że niby jak rosną to bolą?

no, to sie zdarza, córka 5 letnia oojej siostry ma to samo, płacz w nocy, masowanie, nozki za szybko rosną i kości bola. ..i jeszcze mojej szwagierki córka to samo..i sobie przypomnialam ze moj brat tez to mial 😮

• Mamusie
Dzieki dziewczyny za wszystkie mile slowa, jednak jak cos takiego dotyka najblizsza rodzine to inaczej sie na to patrzy

Holi ciesze sie ze babcia czuje sie lepiej i szybkiego powrotu do zdrowia jej zycze
O bolących nozkach nie slyszalam ,straszne to ze takie maluszki tak juz cierpia buziaczki dla Maciusia to dzielny chlopczyk jest
Meliska jak bedziesz miala okazje polaskotac tycie stopki Hubercika to Ci tu pewnie wszystkie zazdroscic bedziemy :-)
My czekamy na wiesci od Adama kuzyna-jego zona w szpitalu jest i bedzie nam małą Julcie rodzic :-). Ale za szybko jej nie zobacze bo oni w irlandii mieszkaja

Dziewczyny jak u Was wyglada z kąpaniem chorych dzieci? Majcia jak miala katar czy goraczke to z 3 dni jej nie kapalismy ale teraz jest taka chora ze juz 5 dzien ma ten kaszel,katar i goraczke i jutro bedzie 6 dni jak nie jest kapana ,kurde chcielismy ja dzis wykapac bo juz wloski ma takie brzydkie ale goraczke dalej ma i odpuscilismy

• Mamusie
No to dotrzymuję obietnicy, nienajlepszej jakości za to jeszcze ciepłe 😜
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/12/sam5012k.jpg/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/7839/sam5012k.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

I jeszcze poniedziałek wielkanocny na saneczkowej górce 😎

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/827/sam4992o.jpg/][IMG]http://img827.imageshack.us/img827/613/sam4992o.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Rita cięzko mi odpowiedzieć na Twoje pytanie bo my kapaliśmy Weronike jak była przeziebiona ale u nas na szczęście bywały tylko przeziębienia a nie poważniejsze choroby z temperaturą itd..
Meliska no ja myslę że przyjedziecie Huberta odwiedzić 🙂 A może jak pogoda dopisze (haha) to jednak uda się w kwietniu zoo zaliczyć?

• Mamusie
Rita napisał(a):

Dziewczyny jak u Was wyglada z kąpaniem chorych dzieci? Majcia jak miala katar czy goraczke to z 3 dni jej nie kapalismy ale teraz jest taka chora ze juz 5 dzien ma ten kaszel,katar i goraczke i jutro bedzie 6 dni jak nie jest kapana ,kurde chcielismy ja dzis wykapac bo juz wloski ma takie brzydkie ale goraczke dalej ma i odpuscilismy

Misio chorował raz i miał trzydniówkę jeszcze i zawsze go kąpałam tylko główki nie myłam myśle że po kąpieli całkiem inaczej się człowiek czuje i ja się zawsze też się kąpie jak ma faktycznie goraczke jak np przy tzrydniówce to zawsze go kąpałam w wodzie stopien 2 stopnie niższej niż temp ciała 😉

dzień dobry 😉

• Mamusie
Chloe przesyłam życzenia zdrowia dla Julka - oby i Ciebie nie dopadło.....
Ulka brzuch rzeczywiście nie jest jakiś wielki ale i tak przeszkadza 😜 No i pytałam o te leki przeciwzakrzepowe mojego gin i powiedział że u nich w szpitalu nawet przed cesarką odstawiają dzień wcześniej dopiero bo heparyna łączy się z płytkami na krótko