Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej
Właśnie odstawiłam mame i siostrzenice na autokar do PL , Maja spi i tak dziwnie cicho w domu, cale wakacje do teraz mielismy pelen dom gosci no a teraz 12 dni mam na odpoczynek i sami do PL jedziemy pod koniec miesiaca ,
Mała zadowolona z wakacji ,widziala prawie cale miasto i miała mnóstwo atrakcji do tego 2 torby prezentów a wiec ciotka chyba sie spisała 🙂
A zaraz Adam do domu wraca z pracy i pewnie szczesliwy bo przez ten czas spał w salonie a dzis do żonki i swojego pilota od telewizora wraca 😉

• Mamusie
Dzien dobry 🙂

Ja tu sie nie skarzylam, ze ktos mi oklask zabral, zeby mi klasakac (dziekuje za oklaski 😉 ) ale sie zdziwilam, bo z nikim sie nie klocilam, wiec zastanowilo mnie co moglam obrazliwego napisac 😜 No chyba, ze ktos ma dosc mojej gadaniny. 😎

Marika pytalas o mycie zebow. Moje dzicko, na pytanie czy chce myc zeby z checia pedzi do lazienki, ale to jej mycie to czesto na zjedzeniu pasty polega 😉 wiec wtedy ja swoje doszczotkuje, ale i tak na jakis 10 sek. sie konczy.
Myjemu Elexem i u mnie jest napisane, aby od 6m. do 3 roku zycia myc raz dzinnie i aby dorosly szczotkowal, a potem juz dwa razy dziennie.
Wanilia wspolczuje placzacego duetu 🤢
Rita no mojemu mezowi to by sie w glowie nie miecilo, aby on musial gotowac po powrocie z pracy 🤔 Ale wszystko zalezy od wychowania i kultura, z ktorej sie wywodzimy tez ma duze znaczenie.

Marika u Ciebie nadal upaly, no u mnie niby tez, ale to juz zupelnie inna rzecz niz lipiec, sierpien nawet jak goracy to juz czuc taki chlodek.

• Mamusie
hejka kochane!!! Dzięki za opinie co do żłobka też jestem za bo u dziadków nie bardzo prosić się nie chce!!!
Basia faktycznie ty Florka do żłobka dałaś heheh a powiedz mi jak to jest z tymi chorobami faktycznie tak Floro choruje chyba nie bardzo ???
Wanilia super że wózek sprzedałaś!!
Agaaa no to nieźle z tymi guzami u nas też czasem ale bardziej kolanka!!!
Rita jak się ma twój tata ???Jak Maja z gorączką???
Marika a u nas pogoda taka sobie nie ma słońca!!!
ja dziś na popołudniu do pracy

• Mamusie
Aniqa czyżby się coś w kwestii pracy szykowało? O ciążę Cię nie podejrzewam 😉 😜 Nie bądź taka i nie każ nam czekac dwa tygodnie 😘
Holi to Coq miała wózek sprzedać 😁
Ja pomyłam własnie podłogi i czekam przy kompie az przeschną, obiad na gazie, dzieci śpią : chwilo trwaj 😁

• Mamusie
Holi jak zwykle zamieszała i czytam to Wanilia też wózek chciała z handlować..... 😮 ale już się wyjaśniło że to nie ja nie doczytałam 😜 😜 😁 😁

Holi ja myślę że nasze dzieci są już dość samodzielne i może warto spróbować ze żłobkiem jak nie wypali to wtedy szukać niani ....mój co prawda jest u babciów ale myślę że w tym wieku żłobek to nic złego a jaki cenny kontakt z rówieśnikami się nawiązuje 🙂 co innego maluszek 6 m-czny taki Ci nie powie że Pani jest beee a taki prawie 2 -latek to od razu będziesz widzieć czy mu się podoba ....

Wanilia pisz jak chcesz ważne że piszesz 🙂 chóru współczuje .....ale wiem że po chwili uśmiechy Bączków wszystko rekompensują 🙂 brawo i tak nieźle sobie radzisz posprzątane....obiad .....szał 🙂

Aniqa 😁ciąży też u Ciebie nie węszę 😎 😜 😜 😜 😜 dawaj newsa 😉

co i kogo pominęłam ☺️?????

• Mamusie
aaaa co do pogody Coq u mnie wczoraj 36 w cieniu ... 😎wiec dziś 27 i piękne niebieskie niebo....a i tak o niebo lepiej.....jest czym oddychać.... 😎ale chłodu sierpnia jeszcze nie czuję....... 😜

ja chyba jestem najbardziej na południe wysunięta....... 🤔 🙃 😜

Wanilia a deszcz do mnie wyślij nie padało ponad miesiąc.....a ja muszę jeździć do rodziców i wszystko podlewać..... 🤨bo taka susza że masakra...... 🤔 🥴

• Mamusie
Marika to Ty jestes najbardziej na poludniu, ale w porownaniu do Francji to i tak wysokosc Paryza, a ja znacznie nizej niz Paryz a powietrze sierpniowe juz inne czuje i noce juz o wiele chlodniejsze mimo, ze w dzien upal.

A my wlasnie na spacer wyskakujemy. Polezalysmy po obiedzie i teraz w droge. 😉