Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
chloe napisał(a):
agami napisał(a):
chloe napisał(a):
agami napisał(a):
a my dzis spacer do centrum miasta godzina w jedna strone do babci poszlismy do pracy ale powrot mamusia padlam i tatus na ratunek z fotelikiem autem podjechal hehehe brak kondycji oj brak...
no a te chrostki to nie wiem czy serio czekolada czy ciasto krowka czy salatka nie wiem musialo cos zaszkodzic bo dzis placzliwy jest nozki wyrzuca kupy zrobic nie mogl ale w koncu sie udalo po okladach z pieluchy cieplych.... a teraz odsypia koncert jaki dal u babci w pracy;D
pod blokiem mijałam Kasie - słoneczko... ale za długo nie gadałysmy bo nasz maly glodny... jej malutka rosnie zdrowo 🙂) tyle wiem 🙂

oo, to wy tak blisko mieszkacie!!? 🙂 🤪

no jak sie dzis okazalo tu mieszka jej mama i oni narazie tez tu... hehee w bloku na przeciwko a nigdy sie nie widziałysmy:P

smiesznie, ae fajnie, mozecie sie na spacery razem umawiac!! 🙂

no fajnie fajnie 🙂

no Kasia mowila ze juz w marcu sie wyprowadzaja...ale moze sie uda 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
chloe napisał(a):
wanilia napisał(a):
Mój pies znowu zafundował nam dłuższy spacer - uciekła na pół godziny jak juz mialyśmy wracać. jestem na nia tak wkurw....a że wyniosłam jej miejsce i miske na balkon i ją tam zamknełam. jak chce dłużej pobyc na świezym powietrzu to sobie moze tam nawet nocować 😠

ahahahahaha 😁 niezla kara 😉

Ty się ze mnie nie smiej, ja już nie wiem co z nią zrobić, zazwyczaj pies jak z reklamy, fajny, wesoły, bez agresji wobec innych psów, słucha i generalnie jest super ale jak wyczai zwierzynę to koniec. A po tym parku sarny łaża bo to taki parko-las i wokoł pola...Zastanawiam się nad elektrykiem 🥴

kontrowersyjne aczkolwiek skuteczne

• Mamusie
Meliska rób wszystko żeby szpitala uniknąć - przystawiaj do piersi albo ściagaj mleko i podawaj często to będziesz wiedziała ile wypija. mozesz też podac herbatkę albo wodę. Ja jak byłam u rodziców miałam podobną sytuację, 3 kupy w ciągu godziny megawodniste, potem jeszcze dwie i koniec. ale strachu się najadłam

• Mamusie
Hej dziewczyny!!! po długiej nieobecności melduje sie!!! spotakalam dzis agami 🙂 ale widziałam, ze juz opisala ta sytuacje 🙂 dala mi link do was na forum. Nie zbyt czesto bywam teraz na necie, bo wykanczamy mieszkanie,pisze prace mgr, koncze studia,opieka nad Haniulka no i inne obowiazki 🙂 u nas wszystko wporzadku, mala szybko rosnie, urodzila sie 18.12 majac 53cm,a teraz ma juz 59,5cm, wazyla 3200, a teraz 5350, lekarka pediatra powiedziala, ze bedzie tatowa( moja maz wysoki ponad 190)byla u ortopedy,jest pieluchowana, bo ma dysplazje stawu biodrowego, 26 marca idziemy na kontrole. ma nadzieje, ze wszystko bedzie wporzadku. A co tam u was kochane?pozdrawiam buziaki:****

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
a dzisiejsza kąpiel to była dla Maćka rewelacja 😁 pluskał się, śmiał się 🙂 w końcu mógł się cały zamoczyć 🤪

to super Aguś, bo to pierwsza kąpiel bez gipsu była 🙂 a Maciuś to porządny chłopczyk po dobranocce już śpi 😉 moja łobuziara to dopiero 20.30 wskakuje do wanienki 😁

• Mamusie
meliska napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
a dzisiejsza kąpiel to była dla Maćka rewelacja 😁 pluskał się, śmiał się 🙂 w końcu mógł się cały zamoczyć 🤪

to super Aguś, bo to pierwsza kąpiel bez gipsu była 🙂 a Maciuś to porządny chłopczyk po dobranocce już śpi 😉 moja łobuziara to dopiero 20.30 wskakuje do wanienki 😁

aporpos dobranocki, dzis byl Bolek i Lolek i ogladalismy - moje dziecko bylo zafascynowane!!! 😁

• Mamusie
Hej kochane my dzis u tesciow bylismy.
Maly grzeczny na spacerze bylismy.
Po spacerze spal i pierwszy raz wytrzymal
3 godz bez cycka. Co do kup to nasz maly
Robi bardzo czesto kupy wczoraj zrobil z 4 porządne
Dzis tylko jedna porzadna.maly spi i ja tez zaraz dobrych nocej mamusie

• Mamusie
dziękujemy mamusie! 🙂 my dzisiaj bylismy w trasie na zakupach u prababci i dziadków 🙂Konsti śpi ja mam chwilę dla siebie idę teraz coś zjeść podmyć się i wykąpać mam nadzieję że jutro już mnie będzie mniej bolało bo nadal siku z bólu do końca nie robię tak mnie boli 😞 i odpoczynek.. bo o 23 ostatnie karmienie 🙂 dobranoc
katja26 super że malutka jest zdrowa!
sloneczko123 wpadaj częściej 🙂
wanilia co za brzydki piesek! 😜
agami tort Kubusia też super!
guga 😘
Anika_77 no Max i Mini mnie dobiło 🙃 hehe
novaM pączek to prawdziwy prezes! szacun 😆 😎
meliska zdrówka dla Julki żeby z kupką się poprawiło i żeby nie musiała iść do szpitala!
Ulka twoja mała to sprytna jest jak już umie się przewrócić sama!
aaagaaa super że maciuś pośmiga sobie bez gipsu do piątku i nóżka mu odpocznie 😘
dobrej nocy 🙃