Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
chloe napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
a u nas ostatnia kupa była w środę... a właściwie 3 kupy wtedy były. bo Maciek teraz robił już jedną dziennie albo jedną na 2 dni. a w środę zrobił 3, a od tej pory nicccc... 🤢

to tak ma moze byc ze teraz kupy coraz rzadziej??? 🤨

tak. ok. 2 m-ca wlasnie. Do 5 dni na cycku to jest normalne. Powyzej to juz ozna zaaplikowac czopek. kalina tez robi kupe średnio co2-3 dni

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
chloe napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
a u nas ostatnia kupa była w środę... a właściwie 3 kupy wtedy były. bo Maciek teraz robił już jedną dziennie albo jedną na 2 dni. a w środę zrobił 3, a od tej pory nicccc... 🤢

to tak ma moze byc ze teraz kupy coraz rzadziej??? 🤨

nam pediatra powiedział, że nawet do tygodnia może być przerwa. bo ja dokarmiam butelką. ale Maciek ma brzuszek miękki, dużo więcej sika niż zwykle, i częściej pierdy puszcza i to jakie śmierdzące 😜

• Mamusie
dziewczyny przejechałam 15,5km i spaliłam 500kcal 😁 czyli dzisiaj łącznie 700kcal spalonych na rowerku 🙂 mam nadzieje, że zapał mi nie przejdzie 😉 no ale z dzisiejszego dnia jestem z siebie dumna 🙂

teraz już umyta jestem i w łóżku siedzę 🙂 Maciek śpi od 19.02 i tylko raz zapłakał tak strasznie, przyszłam a on cały czas spał tylko płakał, pogładziłam po buzi i przestał 🙂

• Mamusie
nadia85 napisał(a):
hello.. Guga szacun, że jeszcze się udzielasz na forum...
Nova ja też czasem nie wiem co i jak w nocy. Dzisiaj usnęłam jak ją karmiłam i mała sobie 20 min później samoobsługę walnęła i tak mnie pociągnęła, że się obudziłam 🙃 aparatka, haha..
A jak rozpoczynacie kąpiel? Może ja coś źle robię? Najpierw stópki moczycie? Może ona nie wie co się dzieje i dlatego płacze... jak ją oswoić z wodą, ciągle się głowię... dzisiaj spróbuję cieplejszą wodę.. dzięki za rady 😘

Ja wkladam najpierw stopy malego, a potem dupka i cala reszta, no i woda oczywiscie cieplejsza niz zalecana i maly zachwycony, tylko jak go wyjmuje to jest nie zadowolony, bo z checia b sie dluzej popluskal 😉

• Mamusie
hej.troszke sie nie odzywałam ale wena słaba...nawet nie nadrobiłam tylko kilka stron ostatnich przeczytałam.więc tyle ile pamietam to Pammmasz już za soba chrzciny a my się przymierzamy w maju chrzcić.będzie cieplej a chrzciny w domu który nie za duży wiec zawsze na dwór mozna wyskoczyć 🙂 agami o ile dobrze pamiętam kiedyś przepis na brzoswiniowca dawałaś,wiec go zrobiłam w sobotę 🙂 pycha ciasto i oklask oczywiście.wszyscy sie zachwycali a była teściowa która ciasta uwielbia,więc jak zapytali o przepis to pochwaliłam się koleżanką z internetu,bo przecież internet nie jest ZŁY 😁 nadia ja robiiłam podobnie jak agami z tym kąpaniem.zawijałam małą w pieluszke tetrową i do wody poczynając od kuperka.moja Mili od początku wodę uwielbia wiec już bez pieluszki ja wkladam.Julka to się darła bardzo długo...a i nie wkładaj na głodnego bo też bedzie krzyk.najlepiej to odczekac z 10-15 min po jedzeniu i kąpać.przegapiłam zapisać Milenę na kontrolne usg bioderek....ciekawe jaki termin dostanę jak dzisiaj zadzwonie.....

• Mamusie
ale akcja!dzwonie o te usg bioderek a ona mi mówi tak ; prosze zadzwonić 12 marca wtedy będa zapisy na kwiecień. - no czad.widzę ze nic sie u niuni nie dzieje więc czekam.ćwiczymy troszke i nóżki jej się ładnie rozchodza więc mam nadzieję ze w porzadku.a wiecie ile kosztuje prywatnie?? 200 zł.kontrola i usg.ja pitole!! to drożej niż usg dla kobiety u ginekologa!!no nic.intensywniej będziemy ćwiczyć...

• Mamusie
pammat napisał(a):
[URL=http://fotofotki.pl/][IMG]http://fotofotki.pl/images/jrpamf1anjo0drbijd9r.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://fotofotki.pl/][IMG]http://fotofotki.pl/images/uam1disjqklxydne1q3e.jpg[/IMG][/URL]

Dzień dobry
Pam
Slicznie razem wygladacie ,Konsti przesliczna 😘na tort jak patrze to język po same kostki ucieka 😉
Druga nocka marzenie 21.30-05.45, 06.15-07.50, 09.10-...... 😆
My z kupka narazie nie mamy żadnych problemów(tfu,tfu odpukać ) max 4 na dobe 🙂