Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
Dori moja Julka skończy 5 lat w kwietniu.nie powiem bo sie czasami nie skontroluje sama ale jakoś jej to przelatywało a nawet jak mi wyskoczyło to mówiłam ze jestem zła ale nie wolno tak mówić i mama też nie powinna.a tu taki śmiech 🙃 dzisiaj na spacerze się posikała!! no tego to ja nie pamiętam już od dawna...mam nadzieje ze się nie przeziebiła bo z pęcherzem nie ma żartów. najgorsze to ze do domu jeszcze był kawał drogi i szła taka obsikana....no cóż.przecież nie zdejmę swoich spodni i nie dam,nie??kupuję dzisiaj laptopa 🤪 🤪 jadę po niego wieczorem 🤪 wreszcie swój a nie z łaski u brata w pokoju...jeszcze ruter trzeba zakupić i będzie cacusi 🙂

No to piatka, bo moj maly tez sie dzisiaj w majty zlal dwa razy, co mu sie tez juz nie zdarzalo, raz w domu i raz w sklepie, z ktorego tez mokry wracal, zapomnial zawolac hehe 😁

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
No moja waga caly czas na -5kg, bylo -7, ale tez mam cos slabosc do slodyczy i pewnie dlatego wzrasta 😉 😜

A jutro mam dentyste i ostatni zabek do wyleczenia 😆

Musze sie pochwali, moj maly zaczal sie interesowac zabawkami, nawet lapie je w raczki i troche oglada, a zalapal tez zajawke na bawienie sie naszymi palcami i dlonmi, robi wtedy takie wielkie oczy jakby sie dziwil i lapie je 😁 Zabawne sa te pierwsze odkrycia maluszkow 😁

• Mamusie
Dorianna ale nam się dzieciaki zgadały!! widać nie tylko mamusiom może być gorzej 😮 ostatnio mówiłam ze na spacer do lasu bym poszła a wczoraj przez błoto,na chama i wlazłam do tego lasu 🙃 🤪 od razu mi lepiej.oczywiście wózkiem więc nie było łatwo ale się opłacało powdychać powietrza i posłuchać ciszy....dzisiaj pogoda do luftu bo deszcz pada 😞
KUPIŁAM LAPTOPA! ach ach ach...jakie kolory! tylko muszę ruter kupić...czy któraś się zna na tym?? mam internet z TP i wiem że musi taki ruter być z ADSL.jedne mają jedną antenkę,inne dwie...jakaś firma,czy można takie najtańsze coś kupić??jak się zmobilizuje to mamę z dzieciakami zostawię i pojadę do centrum handlowego i kupię.tylko nie wiem czego szukać...pomożecie?? (nawiasem mówić dzień skończony bardzo dobrze 🙂

• Mamusie
6 Weidera - mój brat kiedyś robił ale nie skończył,hihi.dobra jesteś aga 🙂 ja się nie porywam z motyką na słońce...a kilogramów na plus nadal 6...masakra!!ale ja też mam parcie na słodycze i w ogóle dużo jem.jak przeczytałam ile Holi ma na minusie to mnie zgieło i zamarzyło się powrócic do swojej wagi sprzed ciąży..... ☺️ czekam na wiosnę a tymczasem jem!!będzie więcej spacerków,więcej do zrobienia i samo zleci.Aniqa współczuje chusteczkowego dnia 😞 dzisiaj będzie lepiej 😁 Wanilia a ja laptopa właśnie przez internet wyhaczyłam i to 500 zł taniej niż w sklepie!!

• Mamusie
dorianna napisał(a):
Musze sie pochwali, moj maly zaczal sie interesowac zabawkami, nawet lapie je w raczki i troche oglada, a zalapal tez zajawke na bawienie sie naszymi palcami i dlonmi, robi wtedy takie wielkie oczy jakby sie dziwil i lapie je 😁 Zabawne sa te pierwsze odkrycia maluszkow 😁

ale super 🙂 Moj za zabawkami poki co nie przepada 😞 wkladam mu do raczki cos to trzyma i wklada do buzi, ale to tyle. Bardziej woli swoje palce, moje i pieluche.
Moj M tez byl taki ze nie lubil zabawek. Zawsze chcial tylko autko zdalnie sterowane. Mam nadzieje ze to nie dziedziczne 😁

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Na internecie to ja się znam - jak w nim pieniadze wydawać 😜 więc w kwestiach technicznych będe milczeć zeby zamieszania moimi domysłami nie zrobić 😉
Basienka moja też nadal na etsapie wkładania do buzi pieluchy i rączek. Gryzak potrzyma kilka sekund i nawet nie zauważa że jej z raczek wypada 😁

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Dzień dobry 🙂
Na internecie to ja się znam - jak w nim pieniadze wydawać 😜 więc w kwestiach technicznych będe milczeć zeby zamieszania moimi domysłami nie zrobić 😉
Basienka moja też nadal na etsapie wkładania do buzi pieluchy i rączek. Gryzak potrzyma kilka sekund i nawet nie zauważa że jej z raczek wypada 😁

Dzien dobry 🙂
Ja tak jak Wanilia w necie wiem gdzie kaske wydac 😉
Sarka tez,jak jej wloze np. grzechotke do raczki to zero zainteresowania, a jak wypadnie,to tez nie zauwaza.

• Mamusie
dzień dobry 🙂
kurcze wy tu o ćwiczeniach a ja przytyć nie moge 🤨 po świętach do lekarza się wybieram bo waże uwaga 45kg 😞 przed ciążą zawsze te 50 miałam a teraz to juz przesada..
Coq widze się nie odezwała 😞 mam nadz że u nich wszytstko ok
Aga zdrówka Tobie i maluszkowi-wiosna idzie,koniec chorowania!!! 😘

• Mamusie
dziewczyny a sadzacie już wasze pociechy? chodzi mi o takie sadzanie na kolanach np z podparciem, my jak złapiemy Małą za rączki to ją do siadu podnosimy,niby trzyma głókę prosto z pleckami ale zaraz ją kłade bo nie wiem czy już może tak sobie siedzieć 🤨

• Mamusie
Ulka dzielna ta Wasza Karolinka 😆
mój brzuch też jakoś bardziej wklęsły niż przed ciążą, jak nie przytyje do lata to się na plaży nie pokaże o niee!!!!
i też trzymam kciuki żeby deprechy Was opuściły , mi minęła po przyjeżdzie tu do Bremen ale przed tem było bardzo ciężko, ściskam Was mocno i trzymam kciuki 😘