Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Widzialyscie mamusie? http://deser.pl/deser/56,84842,11361006,Co_polubily_miliony___VIRALE_TYGODNIA_.html
Ja to tu przedwczoraj w tele zobaczylam. Fajna pamiatka.

Brry a u mnie dzis 10 st. wczoraj jeszcze 18. Marzna lapska i lepek, bo jakis taki wiatr jest.

o jaka fajna pamiątka 🙂

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
Witam w ta piekna Niedziele
U Nas nocka troche dziwna bo obudzila sie na jedzenie o 2:35 a potem o 4 znowu chcial jesc. Ta 4 to chyba dlatego ze chcialo mu sie pic bo nawet mi sie chcialo, troche za sucho w domku pomimo ze wlaczylam nawilzacz.
Dzis mnie plecy bola po wczorajszym ogrodku. Maly sobie smacznie spal, a ja z rodzicami grabilismy trawe i kopalismy ziemie.
Dzis bedzie odpoczynek w ogrodku 🙂
Kasiunia trzeba wierzyc ze wszystko bedzie dobrze. Mam nadzieje ze te 2 dni jednak duzo dadza i nie bedziesz musiala miec wiecej antybiotykow
Aniqa watroba na pewno bedzie dobra. Jeszcze tylko 4 dni i bedziesz musiala uwazac na swoje piersi, bo jak sie mala przyssie to nie oderwiesz jej potem 😁

😁 😁 😁 chcialabym zeby tak bylo

• Mamusie
Dzień dobry dobry dobry 🤪

Pierwsza pobudka 6.10 i z wyrka wypad przed 9 i już spacerek dziś 2-godzinny zaliczony 🤪 godzinka pod kościołem i godzinka na mieście i dzidzia spała w wózku... jaki aniołek 🙂 a teraz obiadek i kolejny spacerek będzie... do babci pojedziemy jak się uda 😉

Trzymam kciuki za mamusie i dzieciaczki niech już w końcu opuszczą je te choróbska 😘

• Mamusie
jaaaaakie pustki dzisiaj....ja siedze w domu, chcialam isc do mamki mojej spacerkiem,ale wtedy przyszli goscie, wiec skoro jest juz dosyc pozno to podjade autem, no ale teraz to moja gwiazda usnela...wiec nici z wypadu, bo zaraz bedzie sie sciemniac 🤢
zarajestruje sie na tej stronie ebobas.pl w tkimrazie 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
hej hej 🙂

Maciek dzisiaj po południu marudny... co trochę płakał. coś go chyba bolało... teraz już śpi grzecznie w łóżeczku

Najlepszego na skonczone 3 miesiace ! 🙂

dziękujemy bardzo 🙂

Maciek ma dzisiaj równo 3 miesiace i równo 13 tygodni 🙂

• Mamusie
HEJ DZIEWCZYNY,
ja od piatku u rodziców jestem i zostaje tu do niedzieli. Jade tu prawie 5h więc jak juz się zbieram to na dłużej 🙂 Pogoda piękna cały weekend więc siedzielismy w ogrodzie do bólu. A wczoraj odbyła sie inauguracja sezonu ogniskowego 🤪 Mój M z moim tatą po raz pierwszy obalili razem flaszkę i to z inicjatywy taty który baaardzo rzadko pije 😮 Mała w tym czasie spała i tylko dyżurni szli co jakis czas sprawdzić czy sie nie obudziła. A budzi sie niestety często ostatnimi czasy. ale chyba nie tylko moja sie tak przestawiła z tego co zdążyłam podczytać. Nie wiem skąd ta zmiana 🥴
Mała przeprosiła sie z tatusiem i juz z radościa spędza czas u niego na rękach, za to babcia mimo szczerych chęci wnuczki ponosić nie może bo zaraz krzyk 😉
Dorianna -----> 😘 😘 😘 - powinno dolecieć bo stąd do Torunia nawet stówy nie ma 😉