Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć dziewczyny 🙂

Witaj Nova 😘 marnotrawna mamuśko, widać, że Kajtuś dopieszczony na maxa 😉 i Ty kwitniesz, aż dziw, że jeszcze tabuny pod oknami nie stoją 😮

Wanilia 😘 dla Weroniczki.... moje dziewczę to jakieś inne jest - uwielbia swoją panią doktor 😮 normalnie w głos się do niej śmieje, ale pielęgniarka od szczepień jest beee 😜 i tatuś zawsze obiecuje, że ją pomści 😁

Pam żeby Konsti szybko odpuściła ta jelitówka 😘

I dołączam się z życzonkami dla Milenki i Tosi 😘 😘 😘

• Mamusie
Oj nie dziwię się, że tak pusto tu dzisiaj... ta pogoda 😎 😎 😎
Ja sobie fajną miejscówę na tarasie wynalazłam, a resztę na spacer posłałam 😉 sama w Allegro grzebię 😜 i Wasze ostatnie hity śledzę... krzesełka do karmienia i foteliki samochodowe... ło matko ile tego 😮

Mój urwis oszalał na punkcie obrotów... brzuch plecy, plecy brzuch i tak bez przerwy, dziś nawet na przewijaku obróciła się z pleców na brzuch 😮 no ręce opadają 😁

• Mamusie
ale tu dzisiaj pustki 🤨
to ja może Majcie w nowej fryzurce pokaże hehehe
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/17/1125691kopia.jpg/][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/8860/1125691kopia.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Ach!!! Az chce sie zyc w tka pogode. Wiedzialam, ze jest ladnie, ale nie wiedzialam, ze az tak cieplo. Na szczescie Yasmine wzielam na spacer tylko w body i w spodniach. Glupia ja kocykiem przykrylam 😁 nie wiedzialam, ze kazdy podmuch wiatru nawet jest cieply.

Przesiedzialam w parku ponad godzine i nie chcialo mi sie wracac. Ale Yasmine sie obudzila a ja nic nie mialam dla niej do picia procz mleka.
W ogole ida jakies trzy babcie, wozek stoi do nich tylem, to jak przechodzily, to az sie zatrzymaly i mi do wozka kazda leb wsadzila 😮 Nic do mnie zadna nie powiedziala, zajrzaly sobie i dalej. No kurna co to ma byc? 🤢

• Mamusie
he dzieki Coq 😘 wariowała z tata po kąpaniu to im kilka fotek zrobiłam 🙂
jeszcze jedno i Was nie męcze 😜
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/846/1125693.jpg/][IMG]http://img846.imageshack.us/img846/4755/1125693.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Mamy pierwszy obrot z brzuszka na plecy 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃

juhuuuuuuuuuuuuuu, nooooo w końcu 🙂 jak tylko Weronika usłyszała, że Kalina sie przewróciła, to postanowila nie byc gorsza 😉 😉 😉 😉 😉 no ale super, kamień z serca, co?

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Ach!!! Az chce sie zyc w tka pogode. Wiedzialam, ze jest ladnie, ale nie wiedzialam, ze az tak cieplo. Na szczescie Yasmine wzielam na spacer tylko w body i w spodniach. Glupia ja kocykiem przykrylam 😁 nie wiedzialam, ze kazdy podmuch wiatru nawet jest cieply.

Przesiedzialam w parku ponad godzine i nie chcialo mi sie wracac. Ale Yasmine sie obudzila a ja nic nie mialam dla niej do picia procz mleka.
W ogole ida jakies trzy babcie, wozek stoi do nich tylem, to jak przechodzily, to az sie zatrzymaly i mi do wozka kazda leb wsadzila 😮 Nic do mnie zadna nie powiedziala, zajrzaly sobie i dalej. No kurna co to ma byc? 🤢

Coq to sie nazywa PODZIWIANIE -nie trza było se takiej ślicznej córy robic 😜

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):

juhuuuuuuuuuuuuuu, nooooo w końcu 🙂 jak tylko Weronika usłyszała, że Kalina sie przewróciła, to postanowila nie byc gorsza 😉 😉 😉 😉 😉 no ale super, kamień z serca, co?

bo grudniowe maluchy to zdolniachy są 😎 brawa dla dziewczynek 😘

• Mamusie
Rita juz Ci na fb napisalam, ze ona na serio Maje przypomina hahah 😁
Wanilia Aniqa oby tak dalej wasze coreczki sie turlaly 🙂
Pam mam nadzieje, ze Konsti szybko przejdzie 😘

Dziewczyny zakladacie dzeciaczkom czapeczki? Bo ja dzis nie zalozylam, nie wyciagalam Yasmine z wozka, wiec chyba ok. Ale nawet wiaerek tez grzal nie tylko slonce.

• Mamusie
Rita napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Coq to sie nazywa PODZIWIANIE -nie trza było se takiej ślicznej córy robic 😜

No podziwianie z klasa normalnie 😎 Inne pani przechodzily i jakos tak dyskretnie patrzyly i jeszce cos do mnie powiedzialy, a te babiny to jakby sobie do garnka z zupa zagladaly.

• Mamusie
a my dzis caly dzien na dworze na spacerze i u babci i na dzialce i dopiero wrocilismy,,..... 🙂 tylko Kuby kupa mi sie cos nie podoba bo nie dposc ze byla zielona to jeszcze czarne duze grudy w niej byly;/ i takie jak by czarne tasiemki twrade ale to nie sluz.. sorka ze opis ale miala ktoras z was cos takiego?

• Mamusie
Rita mowilaś że Maja to drobinka a na moje oko całkiem duza dziewczynka. A włosy....skąd Wy ich tyle macie? 😉 U nas na glowie przybywa jedynie lysego placka z tyłu 😜
Agami super ze wyniki ok - teraz jeszcze czekamy na podobne wieści od coq. Tyle że nadal się będziesz zastanawiac skąd te migreny. Jesli o kupę chodzi to ja rzadko ostatnio ja widuję 😉 Dziś wysłany zostal zwiadowca - mała kulka - i myslałam że będzie i reszta drużyny ale spękała - w sumie się nie dziwie, zwiadowca nie wrócil znaczy się nie jest bezpiecznie i trzeba w dupce siedzieć 😉 .Ech, jutro będę czopkiem wykurzać 🥴
Jeśli chodzi o obrót Weroniki to naprawdę się ucieszyłam - mam nadzieję że w najbliższym czasie będzie powtórka. Molestuję ja tym lezeniem na brzuszku, poprawiam rączki co chwilę - może załapie...

• Mamusie
Meliska krzeselka ogladasz? Nasze zostało rozłożone i ..... wróciło do kartona i siedzi w piwnicy. Jak oglądałam w necie to mi sie wydawalo że dziecko w tym będzie moglo tak jak w leżaczku leżec ale tak naprawdę regulowane nie jest oparcie krzeselka a kąt ulożenia całego krzesełka. Więc dziecko w tym siedzi a na siedzenie dla nas za wczesnie. Smarujemy nadal po leżaczku - trudno, dla rodzeństwa bedzie trzeba kupić nowy 🙂
Basienka prezentacja skończona?

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):

No radośc ogromna ale kamień z serca to nie bo łapki piąstki ciągle zaciśnięte 🤔 Ale mam nadzieję że to krok ku dobremu 🙂

• Mamusie
NovaM pięknie z pączusiem wyglądacie 😁 zaglądaj częściej!!! 🙂

Rita ale Majeczka słodziak mały jest 🙂

Aniqa a jak Kalinka ślicznie się patrzyyyy 🙂 cudoooo 🙂

Asia dla Mili stooo lat stooo lat 🙂 buziaki od cioci Agi 😘 😘 😘

Pamm zdrówka dla Konsti 😘 😘 😘

Wanilia gratuluję pierwszego obrotu 😁 super!!! 🙂 🙂 🙂

Agami super, że wyniki dobre 🙂 😘