Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Rita i Aniqa ja sie zgadzam no ale wlasnie czlowiek porownuje... i to jest naturalne.....moj syncio tez jest mistrzem swiata np w nocnym spiewaniu;D nikt go nie podrobi w tym...
ja juz w zeszlym roku kupilam jednoczesciowy w promocji byl czarny taki normalny na basen....ja rozstepow nim jednak nie zakryje bo mam na udach ;/ na brzuchu nic a uda cale posiekane...

• Mamusie
Ciotkom pocieszycielkom też poklaskałam 🙂 Rita 😘
Aniqa u nas basen z 3 się składa: pływackiego, rekreacyjnego i wanny... i my w tym rekreacyjnym siedziałyśmy ( głębokość taka jak na focie i ok 30'C temp. ), a na koniec wskoczyłyśmy do jacuzzi wygrzać stare kości 😜 Jula wniebowzięta, w sumie jakieś 45 min moczenia i chyba aż za dość jak na pierwszy raz

• Mamusie
meliska napisał(a):
Ciotkom pocieszycielkom też poklaskałam 🙂 Rita 😘
Aniqa u nas basen z 3 się składa: pływackiego, rekreacyjnego i wanny... i my w tym rekreacyjnym siedziałyśmy ( głębokość taka jak na focie i ok 30'C temp. ), a na koniec wskoczyłyśmy do jacuzzi wygrzać stare kości 😜 Jula wniebowzięta, w sumie jakieś 45 min moczenia i chyba aż za dość jak na pierwszy raz

u nas tez taki jest, pytam, bo moja kumpela jeżdzi specjalnie 50km na basen taki dla dzieci, w ktorym jest wyzsza temperatura. musze pomyslec nad tym poważnie 😉

• Mamusie
Dziewczyny a Wy się tymi rozstępami nie przejmujcie tak, jak to mawia moja mama "mądry nie zauważy, a głupi pomyśli, że tak ma być" czy to na odwrót było 🤔 haha zawsze mam z tym problem 🙃 Ja wskoczyłam w swój kostium sprzed ciąży, rzekłoby się juhu, gdyby nie fakt, że wszędzie był opięty i takie zwałki mi uwidaczniał 😠
Aniqa dawaj na priva swój adres, ja Ci wyślę kostium, który w ciąży kupiłam (42 roz) i w którym ani razu nie wystąpiłam, może Ci przypasuje, a jak nie to tej babce swojego małżona podarujesz 😉 ale chyba aż taki babciowaty nie jest 😜

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
meliska napisał(a):
A tak spędziliśmy dzisiejszy dzień... Jula zachwycona 🤪

wow, bajera, ja też sie przywmierzam, zeby z mala pojśc,ale najpierw matka musi sobie kostium jednoczesciowy kupic 🤢 jakis przywoity, bo ,ładnego jednoczesciowego to ja jeszcze nie widzialam ( o rozm. 40).a bylas z nia na normalnym basenie, czy takim dla dzieci?

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪wooooowwwww superancko 🙂

właśnie Basienka czemu nas nie raczysz zdjęciami Florka z basenu???

• Mamusie
No właśnie Allegro 🥴 🥴 w sobotę wylicytowałam za 300 zł krzesełko do karmienia od typki, która 1 komentarz miała i teraz cała drżę, bo w opcji przesyłka kurierska była, więc liczyłam na szybką wysyłkę, a tu ani krzesełka ani żadnego kontaktu z jej strony. Dziś do niej wiadomość wymalowałam i czekam do poniedziałku, jak nie będzie krzesełka to robię dym 😠 mój to mi chyba nogi z tyłka powyrywa, bo nawet się nie przyznałam... myślałam, że jak krzesło przyjdzie to się pochwalę jaką okazję wyhaczyłam 🥴

• Mamusie
hej kochane!!!
Ja nie mam niby rozstępów ale kurde 4 porządne duże są na brzuchu które widać ale ja się nie przejmuje i będę chodziła w stroju 2 częściowym!!
Ja na basen też się mam zamiar wybrać z małym!!!
MELISKA JULKA widać mega zadowolona z baseniku super!!!

• Mamusie
meliska napisał(a):
Dziewczyny a Wy się tymi rozstępami nie przejmujcie tak, jak to mawia moja mama "mądry nie zauważy, a głupi pomyśli, że tak ma być" czy to na odwrót było 🤔 haha zawsze mam z tym problem 🙃 Ja wskoczyłam w swój kostium sprzed ciąży, rzekłoby się juhu, gdyby nie fakt, że wszędzie był opięty i takie zwałki mi uwidaczniał 😠
Aniqa dawaj na priva swój adres, ja Ci wyślę kostium, który w ciąży kupiłam (42 roz) i w którym ani razu nie wystąpiłam, może Ci przypasuje, a jak nie to tej babce swojego małżona podarujesz 😉 ale chyba aż taki babciowaty nie jest 😜

Meliska, a nie chcesz sobie zostawic, jakby Ci sie przytyło?? 😜 😜 żartuje oczywiście, lasencjo 😘 😘 a wrzuc moze zdjęcie, cobym wstepna selekcje mogła przeprowadzić 😜 😉

• Mamusie
hej hej hej 😁

a my właśnie wróciliśmy z... randki 🤪 🤪 🤪 wypiłam drinka i pyszne lody zjadłam 😁 było super!!! 🙂 no aż się rozmarzyłam 😁 2 godzinki byliśmy 🙂 i to nie byle gdzie, bo u nas na wsi 😉 jest hotel 4-gwiazdkowy i tam do kawiarni mnie mąż zabrał 😁

Meliska super Jula na baseniku 🙂

a co do rozstępów to ja w czasie ciąży nie miałam, a teraz mam 2 małe na brzuchu, ale na udach mam więcej 😞 no nic, smaruje cały czas i mam nadzieję, że jak najmniej będę je widzieć. w każdym bądź razie mąż mi powiedział, że on tu nic nie widzi i jestem dla niego pięknaaa 😁

a kostium kąpielowy też muszę sobie kupić, pewnie w rozmiarze 40, chociaż u mnie biustu dużoooo 😁 wolałabym mniej 😉

a Maciek został 2 godziny z moją mamą, spał już. i w międzyczasie obudził się, porzygał się, mama musiała go przebierać, nie dał się jej przebrać, bo 15 minut się darł... a Maciek jak się drze a chce do mnie to jest tak: "maaaam maaaaammmmmm maaaaaaa maaaam" 😁 po prostu mamusia jest kochana i jedyna 😁

• Mamusie
meliska napisał(a):
No właśnie Allegro 🥴 🥴 w sobotę wylicytowałam za 300 zł krzesełko do karmienia od typki, która 1 komentarz miała i teraz cała drżę, bo w opcji przesyłka kurierska była, więc liczyłam na szybką wysyłkę, a tu ani krzesełka ani żadnego kontaktu z jej strony. Dziś do niej wiadomość wymalowałam i czekam do poniedziałku, jak nie będzie krzesełka to robię dym 😠 mój to mi chyba nogi z tyłka powyrywa, bo nawet się nie przyznałam... myślałam, że jak krzesło przyjdzie to się pochwalę jaką okazję wyhaczyłam 🥴

może jeszcze przyjdzie... a telefonu nie ma? bo byś zadzwoniła

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
meliska napisał(a):

Meliska, a nie chcesz sobie zostawic, jakby Ci sie przytyło?? 😜 😜 żartuje oczywiście, lasencjo 😘 😘 a wrzuc moze zdjęcie, cobym wstepna selekcje mogła przeprowadzić 😜 😉

kończę ściągać mleczko i zaraz jakie foto strzelę 😉 ja tam wolę z szafy wyciągać takie przymałe łaszki... przynajmniej jakaś mobilizacja jest 😜

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
meliska napisał(a):

może jeszcze przyjdzie... a telefonu nie ma? bo byś zadzwoniła

no ja nie biorę w ogóle takiej opcji pod uwagę, że nie przyjdzie 😜 ale wiesz myśli milion w głowie jak taki świeży sprzedawca... do poniedziałku studzę emocje, a jak nie to dzwonię, a nawet jak trzeba będzie to wsiadam w pociąg i jadę do niej 😠 😁 😁

• Mamusie
agami i aniqa Boga nie obrażajcie z tym "stacjonarnym" trybem..... jednej Kubulek pełza że trudno dogonić 😜 😜 😜 a Kalinka z kolei siedzi jak cwaniaczek 7 miesięczny 😎 😎 😎

moje kochane wszystkiego mieć nie można 🙃

a że troszkę porównujemy to normalne ale ja to robię z pełnym luzem u nas na twarde siedzenie się nie zapowiada narazie ale na wszystko przyjdzie czas 🙂

meliska trzymam kciuki by jednak sie okazło ze to była okazja a nie lipa..... 😜 bo co Julka zrobi z bez nogą mamą.... 😮 😮 😮

• Mamusie
dzisiejszy news u nas to z niekapka pijemy i owszem ale tylko soczek jabłkowy ..... 😎 😎 😎 woda czy herbatka nie warta zachodu ....... 😜 😜 😜 😜 po co się meczyć......

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/808/img3802z.jpg/][IMG]http://img808.imageshack.us/img808/194/img3802z.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Dobry wieczór Konczity 😎 😎 😎

Pamiętacie jeszcze marnotrawną Novą 😉 ???

Jeeeeejciu dawno nie zaglądałam i kompletnie nie w temacie jestem...o wybaczenie proszę 😎

Komunia się udała, Ola z prezentów zadowolona i kasa z kopert prawidłowo wydana 😎
Kajtuś coś ostatnio spać mi nie daje...tak jakby kolki wróciły 🤢
Ale twarda jestem nadal i jak co noc dzielnie sama do niego wstaję 🙂
Mieszkamy już w swoim nowym mieszkanku 🤪 ...w sumie jeszcze bez kuchni i łazienki ale kibelek jest więc nie ma tragedii 🙂
Echhh...jak Wy to robicie, że czas na forum macie 😮 ???

Dupa czasowa mnie nie oszczędza heheh 😎

Całuję Was wszystkie moooocno, a Wasze maluchy miziam wirtualnie po stópkach 😁

D O B R A N O C 😘 😘 😘

• Mamusie
dziewczyny nie miałam dzisiaj czasu bylam w pracy i na giełdzie kwiatowej poza tym sama przygotowuje przystrojenie auta zawieszki na wodke wino podziekowania dla gosci i przystrojenie kościola i malo czasu mam jeszcze jak wiecie a jak tylko mala idzie spać to działam.. bardzo przepraszam was ale mam nadzieje ze rozumiecie! jutro zrobie zdjecie i pokaze wam moje dzieło !
mam nadzieje ze u was wszystko dobrze!
buziaki dobrej nocy 😘

• Mamusie
Aga ładnie to się tak szlajać i drinkować, a Maciuś za mamą zapłakać się chce 😉 ja mleczko ściągnęłam, więc zaraz sobie karmika wypiję... smaka narobiłaś 😜
Marika no to super 🙂 u nas niekapek za bardzo nie przypasował, a mamy taki sam różowy ale 😜, ale daję wodę... jestem straszna matka i chcę to moje dziewczę nauczyć pić właśnie wodę... do skutku 😜
NovaM o żesz niespodziankę nam zrobiłaś 🤪 super, że u Was do przodu... to liczymy, że częściej wpadać będziesz... wymówki typu remont, komunia już nie masz 😜 Pocieszę Cię może trochę, że teraz te nasze dzieciaczki też trochę gorzej sypiają, chyba Basieńka wspominała coś o skoku rozwojowym... może i jest coś na rzeczy, bo chyba się te nasze bąble nie zmówiły w jednym czasie, żeby mamom dawać wycisk 😉 i jakieś świeże foto pączka wrzuć 🙂