Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Marika mnie tam sie irokez podoba 🙂
Ulka pleśniawki to przypadłość wszystkich dzieci, zwłaszcza w okresie ząbkowania a powiększony węzeł chłonny może świadczyć o stanie zapalnym. Co na to pediatra? Bo już kiedyś o tym węzle pisałaś
Coq, sok z kiszonych ogórków? Ale po co? Dla smaku? 🤔

• Mamusie
no i na kursie byłam - urwałam się wcześniej, przyjechali panowie, którzy będą mi robić hydraulikę, kanalizację i ogrzewanie w domu, wymierzyli sobie wszystko 🙂, spacer z Maćkiem zaliczyłam. Usnął ok 21. potem rozmowa z mężem, chwilę z rodzicami. no i jestem! 😁

• Mamusie
Maciek wstaje - tutaj jest filmik, jakość średnia, ale zawsze coś. no i nagrywał mój brat, a on to niestety ani zdjęć nie umie robić ani nagrywać... jakoś tak dziwnie, i niestety ujął i moje piękne domowe spodnie 😜

Maciek stoi - a tu tylko kilkanaście sekund jak próbuje się poruszać 😁 nagrałam więcej ale telefon mi się rozładował i coś się nie zapisało

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Aga no super!!!!!!!!!!
ale ja mam 2 razy ten sam filmik......
Nieźle go chwieje 😉ale twardo się trzyma 🙂 skubany 🙂

zmieniłam, bo coś mi się źle wkleiło 😁

a co do chwiania się to jakiś gorszy dzień chyba dziś miał, bo normalnie to bardziej stabilny jest 😉 aaa, no i część chwiania to specjalnie robi, bo wiesza się na rękach 😜

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Ja właśnie planuje wstać zjeść śniadanie i ruszamy do mojej mamy bo siostra z tarnowskich gór przyjechała po córeczki(które były na fotce 😉) więc cały dzień rodzinnie a wieczorem na grilla ze znajomymi 🙂 szkoda tylko ze ja dietce po zatruciu.........
A taka miałam ochotę na.piwko ze znajomymi jak dawniej......... 😉 😉 😉 a tu chyba lipa z tego.......

Narazie zmykam później będę lukac na tel.....
Laski co tam......i co z holi,aniqa?????
Wanilia a nova do guginek się wybrała.......

• Mamusie
hejka kochane!!!
Marika cieszę się że już ci lepiej i mówię ci to jakieś zatrucie ale wirusowe miałaś!!!Michałek śliczny chłopczyk i śliczne ma oczka!!!
Agaaa Maciuś słodziak i skubaniec super stoi on zaraz chodzić będzie!!!
Ulka no nie fajnie że mała ma dalej ten węzeł chłonny powiększony ale będzie dobrze .
my dzis na spacer a potem do tesciow

• Mamusie
chloe napisał(a):
aaagaaa macius jest wypas, smiga jak chce!!! i pomyslec ze ta nozke mial w gipsie tyle czasu a najlepiej sobie daje rade ze wszystkich dzieciakow totuaj!!! 🙂))

no jeśli chodzi o nóżkę, to szyna jest na każdą noc i w dzień ile się da., oczywiście jak Maciek akurat nie stoi i nie raczkuje, bo wtedy wszystko się przesuwa. czyli podsumowując w dzień szyna jest krótko 🙂

• Mamusie
Dobry,
Ulka totalna porażka ta Twoja przychodnia 😮 Ale u mnie tez tak było i dlatego się przeniosłam, teraz jest super, przychodzimy na godzinę i jeszcze się nie zdazyło że musieliśmy czekac
Aaagaaa pięknie Maciuś tańcuje po łóżeczku 🙂
Chloe ale masz fantastycznych, uśmiechniętych mężczyzn w domu 🙃 Weronika też tak potrafi chwilę postać ale stawiam ją od wielkiego dzwona, żeby zobaczyć czy się coś zmieniło - tak na 10 sek i koniec 😉

• Mamusie
Chloe Juluś pięknie stoi 🙂 no i masz fajnych facetów obok siebie 😁
Aniqa po prostu jedni robią coś szybciej, inni wolniej. nie ma co się przejmować. tak sobie ostatnio o tym myślałam... i Maciek ma problemy z nóżką... tyle czasu gipsu, teraz szyna. do końca życia będzie miał mniejszą stópkę, trochę cieńszą łydkę 😞 po roku będzie zamiast szyny miał taki jakiś lekki gips... i ogólnie to się będzie ciągnęło za nim całe życie. my jako rodzice będziemy mu musieli prosto stópkę ulkładać, cały czas zwracać na nią uwagę. zresztą cały czas trzeba patrzeć... i może po prostu żeby się wyrównało jakoś, to Maciek za to wcześnie nauczył się wstawać, wcześnie raczkuje... tak żeby nie było że ta nóżka mu w czymś przeszkadza. może to Bóg chce nam powiedzieć, że to w niczym nie przeszkadza... i daje nam taki prezent w postaci ruchliwego dziecka... nie wiem, tak sobie ostatnio myślałam.
bo naprawdę Maciek nawet 2 minut nie usiedzi spokojnie, on nawet jak na kolanach siedzi u mnie czy u kogoś to podskakuje, wdrapuje się na mnie albo zjeżdża po mnie, żeby nogami dotknąć podłogę... alle może coś za coś 🙂
a tak szczerze to dałabym wszystko za to, żeby Maciek teraz leżał, nie umiał wstawać, nie umiał raczkować, nie gadał, ale żeby miał zdrową stópkę, żeby nie musiał przechodzić operacji, żeby nie miał gipsu przez 5 miesięcy...

• Mamusie
Każdy orze jak może.....basenik na balkonie 😜

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/sam2597q.jpg/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/2158/sam2597q.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

haha, widać kto spędza weekend samotnie (i na forum zagląda 😉 ), sama tu jestem 🥴