Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
padam na pysk...najpierw w pracy załapałam takiego stresa, ze myslalm ze zawału dostane, a jak przyszlam do domu to koncert życzeń normalnie...płacz przez caly dzien niewiadomo o co. zasneła w końcu gwiazda 5 minut temu, ale darła sie przedtem ze hej i jeszcze prawie nic z cyca nie zjadła, wiec pewnie niedługo pobudka bedzie....Jak ja bym już chciala zeby ona miala ze 3-4 lata, bedzie kumac i nie ryczec bez powodu...

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Basienka my w tamtym tyg przez małego zamówilismy taki uchwyt ramię na ścianę i tv wisi laptopów stoi na szafie jak nie używamy bo dla kuby to jak bębenek poprostu masakra.....
A co do niani to jeszcZe chciała bym w dzień nie dzwoniła bo budze dzieck więc hit... Już gadalam z nią mówiła że rozumie ale jak będzie okaże się we wtorek bo pierwszy raz będzie już normalnie na cały dzień a co do fotelików my dalej w nosidelku i już czas kupić ale w każdym sklepie mi mówią że in dłużej w tym tym lepiej nawet do 12 kg. Pisze z kom więc się nie rozppisze ale chodZi i uderzenie że.dziecka do przodu bie wyrywa i chroni kręgosłup bo przodem do kierunku jazdy jest mniej bezpiecznie niż tyłem

• Mamusie
coq no wiesz wszystko dobrze muszę przeżyć .. a moja Konsti jutro dostaje nową spacerówkę espiro magic http://allegro.pl/wozek-espiro-magic-kolory-od-dsystrybutora-folia-i2570140946.html a ten wózek co mamy x-landera sprzedajemy bo bezsensu leży gondola fotelik i w ogóle wkurza mnie spacerówka bo jest wkładka wśrodku i mała zjeżdża i siedzi jak kaleka i jutro jadę po taką szaro fioletową 🤪 bo jest super jeszcze mam od koleżanki zniżkę 20% i wyniesie mnie 455 zł 😆

• Mamusie
pammat napisał(a):
coq no wiesz wszystko dobrze muszę przeżyć .. a moja Konsti jutro dostaje nową spacerówkę espiro magic http://allegro.pl/wozek-espiro-magic-kolory-od-dsystrybutora-folia-i2570140946.html a ten wózek co mamy x-landera sprzedajemy bo bezsensu leży gondola fotelik i w ogóle wkurza mnie spacerówka bo jest wkładka wśrodku i mała zjeżdża i siedzi jak kaleka i jutro jadę po taką szaro fioletową 🤪 bo jest super jeszcze mam od koleżanki zniżkę 20% i wyniesie mnie 455 zł 😆

No właśnie na fb podpatrzyłam, że sprzedajesz i zaczęłam się zastanawiać co Ty Konstancję z wózka obdzierasz 😁 Ale jak nowy będzie miała to super. No i tanio sprzedajecie, ale pamiętam, że też na super okazje trafiliście. Szcęściarz ten kto kupi.
Ja po tym jak Bambinę woziłam w Chicco w domu to teraz tak dziwnie w moim, bo jak an tronie siedzi, ten wózek jest super pokaźny w porównaniu do tego Chicco i koła ma takie duże.

Aniqa starsze dzieci też potrafią bez powodu płakać, Naooglądałam się mojej trzyletniej siostrzenicy jaki teatr potrafi urządzić, jak wyjeżdżała do Gdańska ostatnio to aż się cieszyłam 😁 😜
A i nasz sześciolatek Grześ potrafi.
No choć to już trochę inny płacz.

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Moja Jaśminka już śpi, też dziś jedną godzinną drzemkę miała. W ogóle płaczu dużo w ciągu dnia, bo jak się nie uderzyła, to mama nie chciała jej wziąć, bo miała prasowanie, a to jeszcze wstrętna matka komputera dac nie chciała i tak w koło. Dziewczyny jak ona dorwie laptopa to aż się trzęsie i wali w tą klawiaturę. A druga atrakcja to wszystkie możliwe kable, tylko patrzeć jak telewizor ściągnie 😮
Oczywiście jak poszłam pod prysznic i została z tatą to zaraz miałam ją warującą pod kabiną 🙃 Ale mąż ją wziął i jakoś zaczęła się czymś bawić.
No a ja u męża zauważam metamorfozę i musze go pochwalić 🙂

To moze tak maja dzieci urodzone 8 Grudnia, b moj tez uwielbia komputer, kable i zawsze wyciagnie gdzie jeszcze pilota do kompletu. My wlasnie musismy jakos przywiazac TV do sciany bo wazy jakies 40 kg i jak na niego spadnie to bedzie zle...

18 grudnia też to do siebie ma 😁 kable to jest po prostu hit... no i piloty, komputery, laptopy, telewizory, komórki... ostatnio mi Maciek naślinił taki starszy telefon, w którym mam kartę inną i gadam z mężem przez tamten... no i mąż mnie nie słyszał, bo Maciek coś tam śliny popuścił do głośnika 🤢 na szczęście mój brat telefon rozebrał na części i okazało się, że ślina Maćka po prostu zlepiła kurz i taki zlepek zatkał głośnik, na szczęście udało się oczyścić 😉

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
padam na pysk...najpierw w pracy załapałam takiego stresa, ze myslalm ze zawału dostane, a jak przyszlam do domu to koncert życzeń normalnie...płacz przez caly dzien niewiadomo o co. zasneła w końcu gwiazda 5 minut temu, ale darła sie przedtem ze hej i jeszcze prawie nic z cyca nie zjadła, wiec pewnie niedługo pobudka bedzie....Jak ja bym już chciala zeby ona miala ze 3-4 lata, bedzie kumac i nie ryczec bez powodu...

może Kalinka też po prostu ma gorszy dzień... Ty kochana wyluzuj to może i ona wyluzuje.

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
chyba raczkujemy 🤔 aż sie boje, co to bedzie 😮 🤢

Spoko szybko się zorientujesz co stwarza Kalinie zagrożenie..... i co ja najbardziej kręci 🙂 u nas jak u większości kable......ale opanowałam sytuację 😉

Aniqa superowo że Ci się zmartwienia pozmienialy....z stacjon 😘oarnych...na mega mobilne

• Mamusie
Ja z wczorajszej imprezy ognisko-grill z pracy 😉 wróciłam o 1 po trzech redss-ach 😉 więc dziś trochę zmęczona..... Było naprawdę fajnie,na imprezę odwiózł mnie m z misiem o 18 a potem to już radzili sobie sami 😉 i bardzo dobrze im poszło więc mama spokojnie się bawiła dawno się tak nie wyluzowałam 🙂

Zaliczony dziś też koncert MARIKI 😉 (oczywiście nie mój 😉 )w dębicy i ja już zwijam się w kimono oby jutro było lżej........ 😉 😉 😉