Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja siedzę na dupie w chałupie... mój na firmowej imprezie 😠
Jutro wreszcie wraca moja mamuśka 🤪 prawie 2,5 miesiąca balowała
A czy Wam się w głowach nie poprzewracało... do 10 spać? 🙃 Zazdraszczam ☺️ Ja to taka zmęczona chodzę, że czasem aż ryczeć się chce, szczególnie jak dzidzia spać nie chce, a mama przewraca się na cyce 🤢 I leżę na podłodze, bo nawet siedzieć nie mam siły i moja gwiazda łazi w tą i z powrotem, ale mnie nie mija tylko przechodzi przeze mnie 😁 I w ogóle pomału już zaczynam wyglądać jak lump 😮... odrosty do połowy głowy... taaaaaa modne są 😜
Współczuję chorej atmosfery w pracy i trzymam kciuki, żeby to tylko przejściowe było 😘 U mnie jak nie ma ciśnienia z góry to nawet ok jest, ale czasem mam ochotę jeb*** kluczami i już nie wracać tak mam dość 🤢

• Mamusie
Już obudziła się z płaczem, a śpi ze 40 min... dałam łyka wody i posmarowałam dziąsełka żelem... cholerne ząbkowanie 😞 Ciekawe jak nocka... a co tam będę goniła tatusia... sam imprezował niech sam wstaje 😜 Wiem jestem żona tyran 😉 ale tu akurat nie mogę narzekać... pomaga, pomaga, pomaga 🙂

• Mamusie
meliska napisał(a):
Już obudziła się z płaczem, a śpi ze 40 min... dałam łyka wody i posmarowałam dziąsełka żelem... cholerne ząbkowanie 😞 Ciekawe jak nocka... a co tam będę goniła tatusia... sam imprezował niech sam wstaje 😜 Wiem jestem żona tyran 😉 ale tu akurat nie mogę narzekać... pomaga, pomaga, pomaga 🙂

u mnie tez to standard takie pobudki. Czekam z niecierpliwoscia, jak znowu bedzie cale noce przesypiała...

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
meliska napisał(a):

u mnie tez to standard takie pobudki. Czekam z niecierpliwoscia, jak znowu bedzie cale noce przesypiała...

też czekam 🤢 🤢 🤢 już zapomniałam jak to jest 🤢
mój właśnie wrócił, to mamusia do spania idzie 😜 bo rano na lotnisko wyjazd. Dobranoc 🙂

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
chyba raczkujemy 🤔 aż sie boje, co to bedzie 😮 🤢

Spoko szybko się zorientujesz co stwarza Kalinie zagrożenie..... i co ja najbardziej kręci 🙂 u nas jak u większości kable......ale opanowałam sytuację 😉

Aniqa superowo że Ci się zmartwienia pozmienialy....z stacjon 😘oarnych...na mega mobilne

Mnie się nie pozmieniały.... 😞 I w dodatku Weronika nie mówi nic, ani mama ani tata ani dada...więc tym też się martwię trochę 🤔 Chyba jesteśmy ostatnie z tym mówieniem?

• Mamusie
hej kochane!!! Widze żwe szaleńtwo naszych dzieci coraz większe wstają raczkują no superr!!!
mój pełza jak narazie i próbuje wstawać ale jeszcze nie opanował tego tak dobrze!!!! Kochane mój nadal nie ma żadnego zęba nic mu nie wychodzi ja nie wiem!!!!
Dziś usypiamy małego i wychodzimy na koncert BUDKI SUFLERA są u nas dni Oświęcimia i spimy u teściów a oni mają pilnować małego!!!
Miłej niedzieli
Wszystkiego naj naj dla WERONIKI na 9 miesięcy

• Mamusie
Wanilia i tobie się zaraz zmartwienia pozmieniaja 😉 ja powiem szczerze że rozumiem ze się martwisz ale myślę że nie ma potrzeby i czytam o tym spokojnie bo mam w otoczeniu taki przykład:
mojej kolezanki synek skończyl rok w styczniu a uwaga zaczął sam chodzić. UWAGA - 3 sierpnia !!!!!! Sliczny, madry, zdrowy chłopczyk od maja chodził obok ścian mebli ale bał się puszczać.. .. aż w końcu dojrzał i oczywiście teraz radzi sobie świetnie bo silny już taki na nogach 🙂 na placu zabaw cciężko dogonić 😉 😉 😉 a mama teraz znowu drży że mały taki teraz odważny 😉 trochę zeszło ale wszystko jest naprawdę ok 🙂

Wiem ze słyszałas to sto razy ale każde dziecko musi dojrzeć do zmian,mnie też dziwiło ze młody pełzając po całym domu radzi sobie świetnie a siedzieć wogóle sam nie umiał.....

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Brrr zimno od dwóch dni do tego stopnia, że w mieszkaniu chłodno i z Bambiną trocę przeziębione jesteśmy 😠 codziennie rano syrop jej daje, bo pokaszluje z rańca i sól do noska, bo taki zasuszony. A mnie w gardle drapie. Według prognoz ma się ocieplić i niech lepiej się to sprawdzi.

Aniqa wielkie gratulację dla Kaliny 🙂 Super, że tak wystartowała i mobilności zażywa 😆
Wanilia tez bym się nie martwiła. Mojej siostry syn, nie dość, że był mało mobilny, pominął raczkowanie, to długo nie mówił...a teraz wysłuchujemy nie kończące sie historie 😁 Będzie wszystko ok.

Yasmine moja dziś stała bez trzymanki tak z pół minuty 😆 no i jak sie trzyma czegos i ma obrany cel to niezdarnie, mozolnie zaczyna do niego kroczyć 🙂 😠A teraz śpi i chwila spokoju jest 🙂

• Mamusie
Wanilia zawsze jak wstawiasz zdjęcia Weroniki to nasuwa mi się myśl, że masz spuer ciuszki i bardzo ładnie ją ubierasz 🙂 Będzie miała gust dziewczyna!

Marika skąd Wy te włosy wzięliście? 😆 Twój Michałek na łeb bije owłosienie Yasminy 😁
A poza tym moja gwiazda miesiąc starsza i tez tylko dwie dolne jedynki ma, więc nie marudź....no co prawda górna jedna się już przebija.

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Wanilia zawsze jak wstawiasz zdjęcia Weroniki to nasuwa mi się myśl, że masz spuer ciuszki i bardzo ładnie ją ubierasz 🙂 Będzie miała gust dziewczyna!

Marika skąd Wy te włosy wzięliście? 😆 Twój Michałek na łeb bije owłosienie Yasminy 😁
A poza tym moja gwiazda miesiąc starsza i tez tylko dwie dolne jedynki ma, więc nie marudź....no co prawda górna jedna się już przebija.

nic nie marudzę ☺️ a młody obcinany już dwa razy 🙂 fakt fryzura wymiata 😜 😜

a Werka nie tylko ciuchy ma fajne ale i zdjęcia ma zawsze artystyczne 😉