Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ech, dostałam wczoraj @ z firmy kurierskiej że dziś paczkę dostarczą (fotelik) więc się napaliłam że może dziś pojadę ale póki co cisza. Popołudniu też jest 31 więc cholera wie o której będzie kurier a postanowiłam że po ciemku nie będę jechać..I smutno mi trochę bo już bym chciała do domku 🤨 Nie żeby mi tu źle u rodziców było ale pora do M wracać 😉

• Mamusie
hello.nie dałam rady wczoraj zajrzeć ponownie bo mnie jakieś choróbsko próbuje pokonać.ale się nie daje a co.skończyło się tak że zanim ogarnęłam dziewczynki i siebie,zanim zrobiłam Ł.kanapki do pracy to wrócił 😮 więc jeszcze kolację mu podgrzałam a potem taka styrana zasnąć nie mogłam 😮 😠 po 12 usnęłam jakoś.Milence coś zaczyna grać w nosku wiec patrze co się rozwinie a może nie rozwinie.jutro cmentarzyska i wyjazd więc nie wiem jak to zgram jak Mila mi się rozłoży 🤢 mam nadzieje ze to chwilowe...w ogóle to biore się za siebie.nie jem kolacji już od kilku dni.znaczy się staram się nie jeść po 18 a to i tak dużo jak najwcześniej jestem w łóżku o 22. jak już totalnie skończę karmienie to kupię tabletki na odchudzanie.grunt to dobre samopoczucie a tego mi brak więc!do dzieła!!

• Mamusie
moja też tuli tuli robi 🙂 jak zapytam gdzie jest dzidzia to szuka lalki i ją tuli 🤪 a do Wc też sie turla za mną 🤢
Coq szkoda że ten zabieg Ci nie wypalił 😞 a z tym okresem to ja się też nie spodziewałam że od razu taki regularny będzie 😮 27 dni od pierwszego jest drugi 😮 no szok!ale regularność wskazana 😜 przynajmniej wiem na czym stoję 🤔
Milenka właśnie usnęła.odkąd nauczyła sie wstawać w łóżeczku to muszę ją zabujać troche bo wstaje non stop.pamiętam ze któraś z Was miała ten sam problem (i to chyba nie jedna).no i wychodzi na to ze jednak bujać trzeba 😞 mam łóżeczko na biegunach więc nie jest najgorzej.no oczywiscie przycisnęłam męża i je obniżył całkiem.zabieram sie do prasowania bo jak ona nie śpi to się nie da.targa mi za kable a ja mam serce w gardle 🤢

• Mamusie
Wanilia a miałaś kiedyś problem z nadwagą????? schudłaś na glizdę (tylko się nie obraź) a ja jeszcze sie nie pozbyłam 7kg a tak niemiłosiernie mi ciążą ze sobie nie wyobrażasz...nigdy nie byłam szczupła a teraz to już przegięcie.nie mam ciuchów a powiedziałam że sobie nic nowego nie kupię bo schudnę i już.ja nie chce ważyć 50 kilo ale chociaż z 64...

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
Wanilia a miałaś kiedyś problem z nadwagą????? schudłaś na glizdę (tylko się nie obraź) a ja jeszcze sie nie pozbyłam 7kg a tak niemiłosiernie mi ciążą ze sobie nie wyobrażasz...nigdy nie byłam szczupła a teraz to już przegięcie.nie mam ciuchów a powiedziałam że sobie nic nowego nie kupię bo schudnę i już.ja nie chce ważyć 50 kilo ale chociaż z 64...

Laska Wanilii 😜

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
Dobry 🙂
Czy Wasze dzieci też nie opuszczają Was na krok? moja łazi za mną wszędzie 🤢 nawet się wysrać sama nie mogę 🤢

A co, Julka robi mamie tuli tuli do nóżek na posiedzeniu? 😁 😜

a żebyś wiedziała 😜 czasem i tak się zdarza 🤢

• Mamusie
beata26 napisał(a):
asiadudzika napisał(a):

Laska Wanilii 😜

😁 😁 😁

• Mamusie
Asiu ja rzeczywiście nigdy nie miałam problemu z nadwagą a wręcz odwrotnie. Mój problem polega na tym że jak już przytyję to wszystko idzie w brzuch i boczki, u mnie w rodzinie kobiety tak mają 🥴 Tak więc bardzo się staram nie dopuścić do tego żeby mieć dwa dupska, z przodu i z tyłu - chociaż wg Meliska już tak mam 😜 Absolutnie nie neguję Twojej chęci zrzucania kilogramów tylko zupełnie nie wierzę w skuteczność środków na odchudzanie. Moja mama truła się tym długo aż w końcu wsiadła na rower (stacjonarny), ograniczyła jedzenie i naprawdę to działa 🙂

• Mamusie
Asiu wstawanie w łóżeczku to wszystkie chyba przerabiałyśmy 😁 A co do Twoich kilogramów to w tablety absolutnie nie wierzę... mniej szarlotek 😜 jakieś ćwiczonka i dojdziesz do upragnionej wagi. Ja z kilogramów jestem zadowolona, ale tu i ówdzie przydałoby się zgubić...mogłoby mi np. z boczków do biustu przejść 😁... może się zmobilizujemy nawzajem i się za siebie bierzemy 🙂

• Mamusie
kupiłam sobie tabletki z jagodami acai.tak.po swojemu jak robię to jest dobrze.to nie jest na odchudzanie chociaż róznie piszą a wspomaga odchudzanie a jednocześnie poprawia samopoczucie,znika bezsenność ( mi ostatnio dokucza mimo wstrętnego zmęczenia).tam jest mnóstwo witamin a ja i moje szarlotki z przodu i z tyłu cierpimy na ich brak 😜 jak samopoczucie mi się poprawi to może kilogramy nie będą przeszkadzać az tak barzdo.poczytałam i dziewczyny są zadowolone bo lepiej się czują właśnie.wiec spróbuje.a co mi tam.56zł jedno opakowanie na miesiac.potem się zobaczy. buziaki dziewczyny.ide jeść bo od śniadania nic nie jadłam a i Mila głodna.paaaaaaa
Laska Wanilii nie no świetne!!! 😁 😁 😁 🤪 🤪

• Mamusie
laska wanilii 🙂 🙂 🙂 🙂
ja tam juz bym mogla przestac chudnac! pamietacie jak Wam pislaam ze przytylam w ciazy 23kg? no to schudlam juz 24... waze mniej niz przed ciaza, do tego dupa mi schudla 15cm chyba tak ze ciuchy wisialy na mnie. musiailam nowe kupic. w cyckach za to nie schudlam co mnie akurat cieszy, tu mam ze 2kg + 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Hej,

My wstalismy ja zawsze przed 7 🙂
Mlody sie budzi raz w nocy kolo 1:00 i bardzo mu wtedy przeszkadza smoczek. NIe umie zasnac bez, ale w nocy jak sie ubudzi to nie umie zasnac z. Bardzo dziwnie 🙂
Pogoda piekna mam nadzieje ze jutro tez tak bedzie 🙂 Pracuje z domku jutro, wiec komorka bedzie w rece a ja bede na grobach 😉 mam nadzieje ze nikt nie zadzwoni 😉

• Mamusie
chloe napisał(a):
wanilia napisał(a):
Kuriera nie ma czyli raczej dziś nigdzie nie pojadę 😞

a u mnie bylo juz dzis dwoch i to naraz 🤪

No mój też przyjechał ale za późno, postanowiłam że albo wyjadę do 14 albo wcale. Za 3 h zrobi się ciemno i jak mi Werka zacznie świrować w samochodzie to nawet nie będzie gdzie zjechać, co najwyżej stacja..i jeszcze mi się coś po żołądku kręci 🥴

• Mamusie
wanilia napisał(a):
chloe napisał(a):
wanilia napisał(a):

No mój też przyjechał ale za późno, postanowiłam że albo wyjadę do 14 albo wcale. Za 3 h zrobi się ciemno i jak mi Werka zacznie świrować w samochodzie to nawet nie będzie gdzie zjechać, co najwyżej stacja..i jeszcze mi się coś po żołądku kręci 🥴

na spokojnie sobie zamontuj i przetestuj fotelik

• Mamusie
chloe napisał(a):
wanilia napisał(a):

a ja też czekam na kuriera i go nie widać a wczoraj mówili że dziś bedzie przesyłka.....mhhhhh normlanie FOCH na wszelkich kurierów.... 😜