Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Wanilia chętnie bym ugościła Was wszystkie tylko ze Wy wszystkie tak potwornie daleko mieszkacie...
Coq wpadaj to Cię odżywię trochę a przez tydzień to na pewno byś co nieco nabrała 😁 😁
Meliska jakowoż krówków ni mam to zrobię z samym bananem te Twoje muffinki,ew z kawałkami czekolady 😜
Milenka miała temp w nocy 😮 płakał to wstałam ja patzre na Nią a ona taka różowawa i rączka ciepła...zmierzyłam i na szybko miała 38.8 i nie do końca zmierzona.dałam syrop,poczekałam aż trochę spadnie i poszłyśmy spać.teraz nie ma temp.czekamy i się okaże...

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzięki dziewczyny 🙂
Wanilia pisz dokładnie kiedy to coś się zorganizuje, chyba, że po pracy, bo na ten tydzień potrzebny będzie wolny weekend... roczek 🤪
Asiu w sumie to zazdraszczam Ci okruszka... moja już pewnie koło 12 kg waży 😮 kręgosłup mi niebawem pęknie i u taty na rączkach nie jest tak fajnie 🤢
Coq dosłownie już biega, o raczkowaniu zapomniała 🙃

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Coq specjalnie dla Ciebie na połączenie tamatów mamusiowo-budowlanych : kierownik budowy:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/6/sam3794.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/6692/sam3794.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

haha z taką pomocą to Wam szybko ta budowa pójdzie 😁 i ja Ci dam dużą babę 😉

• Mamusie
hejka kochane zdrowia dla chorych dzieciaczków i dla tych które niedawno skończyły 11 mies!!!
Marika mufinki mniami i jaki przepis prościutki!!!
Superowo!!!
Ja w pracy a wczoraj miałam mega rozbicie!!!Ból brzucha i niedobrze mi było jednak mam wrażliwy żąłądek!!!!
Meliska Julka kochana a jaka księżniczka w tym jacuzzi!!! Super!!!
Agami boedny ten wasz Kubulek ale da radę dzieci są mocne!!!

• Mamusie
Asia muffiny są Mariki 😉 też się na nie czaje i też mi krówków brakuje, ale będę ćwiczyć silną wolę... do jutra wytrzymam 😜

Zawieszenie tv nie miało większego sensu, Jula wspina się już na komodę i dalej majstruje przy telewizorze 🤢
W ogóle ostatnio hitem u nas jest otwieranie lodówki i grzebanie w niej 😮... blokuję drzwi drewnianą łychą, ale jaki nerw przy tym jest 😲
A czy Wasze dzieci przy ubieraniu szczególnie długich rękawków też tak oglądają swoje ręce? moja Julka za każdym razem sprawdza czy to jej łapki 😁

Zdrówka dla chorusków 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Coq świetny i pracuje na wolontariacie 😉 Ten drugi wziął 3tys 🥴
Spójrz sobie Coq na ostatnią stronę listopadówek, są zdjęcia pokoiku-zielono różowego, mnie osobiście się podoba 🙂

Połączenie kolorów fajne, choć trochę tak smutnawo w tym pokoju. Ale łóżko super 😆

Mnie się bardziej takie połączenie podoba. Pokazuje na przykładzie ceramiki Firello.

• Mamusie
coquelicot napisał(a):

Meliska to co się nie chwalisz?

no przecież właśnie się pochwaliłam 😜 A jak przychodzi do mnie do pracy to przez pół sklepu biegnie z wyciągniętymi do góry rączkami... jakie to urocze 🙂 🙂

Wanilia to Ty szybko kupuj temu swojemu kierownikowi te klocki... wolontariat wolontariatem, ale jak się dowie, że ten drugi tyle wziął 😜

• Mamusie
meliska napisał(a):
Wanilia to Ty szybko kupuj temu swojemu kierownikowi te klocki... wolontariat wolontariatem, ale jak się dowie, że ten drugi tyle wziął 😜

😁 😁 😁 Poczekam do 22go, pójdę bez niej to nie będzie wiedziała że sie tak tanio klockami z Biedry wykpiłam 😜

Coq a mnie się właśnie podoba róż z limonkową zielenią i pokoik też 🙂 To co Ty pkazałaś to bardziej niebieski chyba na moje oko. Ceramika fajna ale na ścianach bym sobie takich kolorów nie zafundowała 😉

• Mamusie
no i pokoik na listopadówkach tez musiałam podejrzeć.... 😜 😉 mi się podoba chociaż szczerze nie wiem czy sama bym wpadła na takie połączenie ... 😉zyrandol ekstra robiony czy kupiony???? łóżko też fajowe ale mój to długo pośpi w innym bo tak łazi po nocy po łóżku że maskara 😉przez sen oczywiscie 😮 😮

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):

😁 😁 😁 Poczekam do 22go, pójdę bez niej to nie będzie wiedziała że sie tak tanio klockami z Biedry wykpiłam 😜

Coq a mnie się właśnie podoba róż z limonkową zielenią i pokoik też 🙂 To co Ty pkazałaś to bardziej niebieski chyba na moje oko. Ceramika fajna ale na ścianach bym sobie takich kolorów nie zafundowała 😉

Niebieski? Hm dla mnie to miętowy czyli odcień zieleni jakiś 😁 Jak gdzieś widziałam jakieś wnętrze właśnie z polączeniem tych kolorów i strasznie mi się spodobało jak zajdę to wstawię 🙂

• Mamusie
aaagaa - tak, o taki projekt mi chodzilo, ogladalam tez z tej firmy kiedys domki i kilka wpadlo mi w oko, ale ja ogladalam mniejsze, do 150m to nie dotarlam 🙂 tam w kosztorysie sie 289tys za stan deweloperski, i powiedz mi, dalo rade sie zmiescic? ja dzis dznwilam do tych lipinskich i twierdza ze w tym Alamo za 219tys jest juz wliczony rekuperator i okna o obnizonej przenikalnosci ciepla... i tak sie zastanawiam czy te kosztorysy to nie sa z kosmosu, bo wydaje sie malo...

agami - zdrowka dla uszkow Kubusia!!!

wanilia - niezla kierowniczka!!!

asia - nasz okruszek wazy 10,5kg w ubraniu to z 10kg bez ubrania mysle - jest co nosic 🙂

a co do spania to Julek sie budzi po 5-6 razy w nocy...czym starszy tym gorzej 😞

marika klocki b. fajne i w ogole zabakwi w biedrze, trzeba sie przyczaic na poswiateczna wyprzedaz, takjak na hipcie w zeszlym roku- to jest hit, Julek uwielbia hipcia, a 30zl kosztowal.

pamm - cos sie stalo?

• Mamusie
Chloe pisałam Ci ostatno że moi rodzice z projektu Lipińskich urwali jeszcze trochę na takich pierdołach własnie jak okna, dachówka itd. jak patrzymy z M na nasz kosztorys to widzimy że sporo materiałow jest przeszacowanych. Nie wiem ile dokładnie nam wyjdzie za fundamenty ale w dyszce się zmieścimy. Fakt ze z robocizny to tylko koparka była