Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Laski się widzę dobrze bawią skoro jeszcze spać nie chcą 🤪

Prezes zasnął ale takiej jazdy jak dzisiaj to mi już daaaaawno nie zrobił 😮
No ręce opadają normalnie 🤔

W nagrodę za cierpliwość napiłabym się zimnego Redds'a...albo nawet zasłużyłam na małe "przytulanie"...niestety w mojej sytuacji i jedno i drugie jest tylko marzeniem 😠
...dlatego wanno z gorącą wodą i dużą ilością piany - nadchodzę 😎

Spokojnych wieczorów i nocek Konczity 😘 😘 😘

Wanilia - gratulejszyn 😎

• Mamusie
Dobrej nocy 🤔... a dobry wieczór 😉
Mała zmiana planów... pojechaliśmy dziś do Ikei... zaskórniaki się jakieś znalazły 😜 więc Jula już krzesło posiada... nogi zwisają, ale sama się na nie wdrapuje, no to luz 😉 poza tym M miał dziś jakiś dziwny dzień... nie marudził, nie narzekał, nie żałował na nic 🤪 także wszyscy wrócili zadowoleni... jedynie wściekła jestem, bo zabezpieczenia na ubikację nie udało mi się kupić... brak 😠 ... zadowoleni z zakupów, bo Julka niezły wycisk nam dała i już postanowiliśmy, że następnym razem jedziemy bez niej 😜 😁
Jaśminka i Weronika cudowne 🙂 Wanilia a siostra chyba musi mieć dużą głowę, że taki rozmiar roczniakowi przypisała... no nic starczy na dłużej 😜
Marika a pochwalisz się jakąś fotką z kuligu? 🙂
A z mojej ostatnio straszna pedantka się zrobiła... nic na sofie i na meblach leżeć nie może... wszystko musi leżeć rozpieprzone na podłodze 🤢 🤢 🤢
To teraz i ja życzę dobrej nocy 🙂

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Fotek żadnych nie mam mamy taką nie pisaną zasadę że na takich imprezach nic nikt nie dokumentuje 😉 więc i kierownictwo dobrze się bawi .... 😜

Michałek to też tak "sprząta"....wszystko rozwala po podłodze ale wszystko zamyka drzwi szafki szuflady....czasem nawet pochowa....ostatnio schował moje pantofle i telefon do szuflady. w stoliku...mogłabym sobie szukać... 😮 o pilotach nie wspomne....naszczęście jeszcze w koszu nic nie ląduje 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Węszę dziś tu przytłaczającą frekwencję 😁

Ale chmurzyska u mnie 🤨

U mnie piękne słońce 🤪 w końcu jakaś sprawiedliwość musi być 😜

Hehehe...no i do mnie słońce z rana dotarło, a śnieg w jego promieniach się w brokat zamienił...echhhh pięknie 🙂
(choć zimy nadal nie dzierżę 😠 )

Bry dziewoje 😘 😘 😘

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Dziewczyny po kąpieli balsmujecie codziennie maluszków a może oliwkujecie????? I co z buzka ??

Jeśli o nas chodzi to po każdej kąpieli od urodzenia to samo - niemiecki balsam Penaten o zapachu ułatwiającym zasypianie - uwielbiam 🤪 !!!
Może całe ciałko to nie ale jak siedzi na przewijaku to obowiązkowo buzia, plecki, cycochy i brzuszek, rączki i jak pozwoli to trochę nóżki...ale bez jakiejś dokładności tylko tak "jak się smarnie" bo zbyt ruchliwy jest 😉
A Ty smarujesz ???

• Mamusie
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Węszę dziś tu przytłaczającą frekwencję 😁

Ale chmurzyska u mnie 🤨

U mnie piękne słońce 🤪 w końcu jakaś sprawiedliwość musi być 😜

No musi musi 😉 Narzekać nie mogę, bo z wyłączeniem czwartku cały poprzedni tydzień miałam piękne słońce. A dziś siąpi, siedzimy w domu.

• Mamusie
Rita napisał(a):
my juz od dawna niczego nie używamy a skórkę ma idealną 🙂

Ja też nie smaruję niczym...no jak mi się przypomni czasami oliwka albo takim krem co nam kiedyś pediatra zapisał i skóra też bez problemów. A buzia tylko jak na spacer idziemy. Teraz smaruję trochę koło ust, bo jej te krostki wyschły i sucha jest skóra.

• Mamusie
hej kochane w tą nudną niedzielę ale nawet mi leci!!!!
Mój M poszedł na spacer z małym na sanki pomimo że taki mróz ale na chwilkę niech się przewietrzy przyjdzie to pićko i do spania na 2 drzemke!!!
Ulka życzę żeby szybko dołek się zasypał i była wyspa ehhhe!!!
Ja mojego małego od urodzenia smaruje codziennie i buźkę też balsam z Nivea ale jak np kąpiemy go u siostry jak w gości jestem tam to nie smaruje ehhe!!!
Dziś na obiadek to co wczoraj spagetti ehehhe