Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dzień dobry 🙂

Maciek wstał dzisiaj o 5.30 😮 no i już szalejemy na dole...

wczoraj zrobiłam część jedzenia na dzisiaj. druga część i sprzątanie dzisiaj. oj, dużo pracy mam...

a zaraz czytam co wczoraj napisałyście, bo u mnie wczoraj duże problemy z netem były i nie miałam jak zajrzeć 🤢

• Mamusie
NovaM u mnie też tyle śniegu co u Ciebie 🙂 a Maciek ma taką samą czapkę i szalik jak Kajtuś 😁 tak mi się wydaje 😜

Coq no Yaśminka zmieniła się na doroślejszą 🙂

Wanilia super, że sanki są 🙂 no i śliczna Werka w avatarze 🙂

Agami ode mnie spóźnione wszystkiego najlepszego 😘

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Dzień dobry od nieprzytomnej Novej 🤢

Nie dość,że młody szalał,że aż go do siebie wziąć musiałam to jeszcze jakieś zjebane sny o opętaniu miałam 😠

Nie wiem o co kaman dzisiaj 🤢

Werka spała dziś do 8 - bez żadnej przerwy. Nie wiem jak Ty wytrzymujesz taki maraton bez przespanej nocy 😮

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Na dzień dobry powinnam polecieć taką wiązanką jak Pam 😠

Dzień dobry!!!

To ja się przyłącze - o szóstej jakiś pijak się zaczął do nas dobijac - piętra mu się pomyliły 😠 😠 😠 I nawet za klamkę zaczął szarpać, aż żałowałam że mój pies taki niegroźny bo normalnie bym poszczuła

• Mamusie
wanilia napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Na dzień dobry powinnam polecieć taką wiązanką jak Pam 😠

Dzień dobry!!!

To ja się przyłącze - o szóstej jakiś pijak się zaczął do nas dobijac - piętra mu się pomyliły 😠 😠 😠 I nawet za klamkę zaczął szarpać, aż żałowałam że mój pies taki niegroźny bo normalnie bym poszczuła

Mi od 5 ujada ten zajebiaszczy pies z góry 😠 W końcu nie wytrzymałam i w kuchni miotła do niego zapukałam...rezultat taki, ze męża obudziłam, co mi wypomniał oczywiście. Właściwie to mogłam wstać, ale ja się łudziłam, że przestanie ujadać. Wstałam o 8, a jak wyszłam spod prysznica to Mała już też siedziała na łóżku, więc tyle z kawy w spokoju 🤢
Mąż biegał do góry, nie wiem co on tam wyczyniał, wolałam się nie odzywać, ale sąsiadkę bym dziś w dupę kopneła z chęcią.
A w dodatku jak mąż miotłą pukał to ktoś gdzieś też walił...chyba nam w ścianę...dom wariatów!!! Ja się do bloku nie nadaje 🥴

• Mamusie
Wanilia no jednak dzisiaj nie. jutro i w poniedziałek M. do pracy idzie 🙂

więc wczoraj za telefony i z powrotem przenieśliśmy imprezę na 18 😜 coby więcej czasu było 😉

a na 8 musimy iść do kościoła, bo mamy mszę za dziadka 🤔 znaczy ja pójdę, M. pewnie zostanie z Maćkiem. ale ok 7 musimy go zabrać od rodziców 😉

• Mamusie
wanilia napisał(a):
coquelicot napisał(a):

A w dodatku jak mąż miotłą pukał to ktoś gdzieś też walił...chyba nam w ścianę...dom wariatów!!! Ja się do bloku nie nadaje 🥴

😁 😁 😁 Ty wściekła a ja się usmiałam 😁

😉

Marika chyba dobrze się bawiłaś 😆
Aga dla męża najlepszego no i udanej imprezy 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Dziewczyny chyba nic się nie stanie jak wyjdziemy na 20 min mimo że śnieg pada? Czy lepiej poczekać?

A chcesz z sankami wyjść? Nic się nie powinno stać, przecież to tylko śnieg, chyba że pada jakoś bardzo i może Werce w oczy sypać 🤔

My chyba około 11 wyjdziemy, teraz czytamy książeczki 😉 z przerwami na lookanie w net 😜 i bieganie po zabawki.

• Mamusie
Yasminka i Werka śliczne dziewczynki 🙂 u Yasminki faktycznie kucki na wiosnę się zapowiadają 😉

A z usunięciem zdjęcia faktycznie mnie zaskoczyli....ale wiadomo żadna odkrytych nie wrzuca no nic ok nie będziemy takich wrzucać wogóle 😉

No i macie laski przerąbane z tymi sąsiadami....ja mam pod sobą takiego co bywa głośniejszy ale już długo jest spokój....więc nie narzekam 😉
Strasznie dużo napisałyście 🙂 ja do domu dotarłam przed 2 więc jestem przydżumiona....kulig spoko i impreza później też udana....nawet tańce były i ubaw po pachy 🙃 czekam z utęsknieniem na pierwszą drzemkę Misia 😜

• Mamusie
hejka kochane my dzis nocka fajna mleko wypite po 5 grubo to luzik a potem mały spac nam dal do 7,20 a w lozku siedzielismy do po 8 luxior!!!
Wanilia spokojnie idz na sanki pewnie juz z nich wrocilas ale tak tylko mowie bo ja z moim malym laze jak snieg pada !!!!Napisz relacje z sanek!!!
Marika super ze imprezka sie udala teraz musisz to odespac a ja dzis ide na urodzinki do mojej chrzesnicy ma dzis roczek daje jej kase!!!!

• Mamusie
Moje dziecko już po obiedzie i już śpi 😮 ale wstała dziś półtorej godziny wcześniej, więc się nie dziwię.
Spacer zaliczyłyśmy...szkoda, że słońce zaczęło świecić jak wracałyśmy, ale teraz znowu chmury.
Ale PUNKT specjalny spaceru 😆 🙃 🙃 Wahałam się co do tego, ale w pewnym momencie Jaśmina zaczęła kręcić się w wózku, miałyśmy 3 minuty do domu i 3 do plac zabaw...poszłyśmy na plac zabaw i zrobiłyśmy hyc z wózka 🤪 Wiecie jaką miała radość! 😁 Aż to nakręciłam 😁
Zdjęcia mam więc coś wstawię.

A po powrocie ze spaceru ja miałam radochę 😁 Ktoś na drzwiach wejściowych do klatki wywiesił kartkę, że właściciel psa, który szczeka cały dzień począwszy od godziny 6 ma coś z tym zrobić, bo mieszkańcy tracą nerwy...a jeśli nie to zgłosi to do Auvergne Habitat 😁 🙃 Więc jak faktycznie nic się nie poprawi to będzie skarga i na szczęście nie będziemy skarżyć ponownie my 😜
Z rewelacjami przybiegłam do męża, a on na to, że on rano też sąsiadce wetknął podobne pismo w drzwi 😁 A to się zdziwi 😁