Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ojoj, połozyłam się na chwilę jak mała usypiała i ..... obudzialm się po godzinie 😲 To teraz musze dobre temp narzucic żeby ogarnąć cokolwiek zanim Werka wstanie...Dzwonił właściciel mieszkania że chciałby się spotkac w weekend przekazać już mieszkanie 🙃 Więc jak dobrze pójdzie spotkanie dziś o 17 a od jutra możemy zacząc się pomału wywozić. Super, przeprowadzka rozlożyłaby się na 5 dni, może wtedy nie padnę na pysk 😉
Coq czekam na zdjęcia - gratuluję decyzji 😜

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Coq Yasmine rzeczywiście na zadowoloną wygląda 🙃 Tylko ten plac zabaw jakiś taki smutny... 🤔

Smutny, bo brak słońca, liści ... i dzieci 😉 A Yasminę nie interesowała w ogóle zjeżdżalnia i inne takie, a ziemia i tup tup tup 😉

Jak dzwoniłaś do teatru to skłoniłaś mnie do poszukiwań również 😉 i szczerze mówiąc dla tak małych dzieci nie ma nic 🤢 nawet taki plac zabaw przepisowo jest dla dzieci od 3-10 lat 🤔
... kino od 5 🤔, sale zabaw od 2...chyba jedyne co to basen.

• Mamusie
Hejka ja juŻ po zakupach mały na spacerku był kupiłam mojej chrześnicy ładną bluzeczkę i skarpetki z Abs i mojemu synkowi też skarpetki i sobie majteczki eheheh!!!!
obiad zjadłam mały już spi godzinkę ja się na 20 min może położyłam !!!!
Siedze i za niedługo wybieramy się na roczek

• Mamusie
Hejka ja juŻ po zakupach mały na spacerku był kupiłam mojej chrześnicy ładną bluzeczkę i skarpetki z Abs i mojemu synkowi też skarpetki i sobie majteczki eheheh!!!!
obiad zjadłam mały już spi godzinkę ja się na 20 min może położyłam !!!!
Siedze i za niedługo wybieramy się na roczek

• Mamusie
Dzien dobry 🙂
Yasmine zadowolona i sliczna 🙂 A plac zabaw faktycznie smutny,ale wiosna ozyje 🙂
Nie sadzilam,ze kiedys to powiem,ale mam dosc tej pogody.Snieg znowu sypal i zakrywal nadtopione breje starego,brudnego sniego-lodu. Chce wiosne!!
Marika jak tam po kuligu??
Wanilia beret kupilam po przecenie za 4euro,co ciekawe kazda rzecz z h&m jest podpisana po polsku a nie holendersku. A co do przeprowadzki,to na pewno bedzie Ci lzej jak machniecie ja w 5 dni.

• Mamusie
Beata pisałam już 😉 głowa trochę też bolała ale super się zrelaksowałam m ok 20 przysłał mi sms-a że Misio już śpi wykąpany i pojedzony 😉 więc spokojnie mogłam się bawić 🙂

marika321 napisał(a):
Yasminka i Werka śliczne dziewczynki 🙂 u Yasminki faktycznie kucki na wiosnę się zapowiadają 😉

A z usunięciem zdjęcia faktycznie mnie zaskoczyli....ale wiadomo żadna odkrytych nie wrzuca no nic ok nie będziemy takich wrzucać wogóle 😉

No i macie laski przerąbane z tymi sąsiadami....ja mam pod sobą takiego co bywa głośniejszy ale już długo jest spokój....więc nie narzekam 😉
Strasznie dużo napisałyście 🙂 ja do domu dotarłam przed 2 więc jestem przydżumiona....kulig spoko i impreza później też udana....nawet tańce były i ubaw po pachy 🙃 czekam z utęsknieniem na pierwszą drzemkę Misia 😜

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Beata pisałam już 😉 głowa trochę też bolała ale super się zrelaksowałam m ok 20 przysłał mi sms-a że Misio już śpi wykąpany i pojedzony 😉 więc spokojnie mogłam się bawić 🙂

marika321 napisał(a):
Yasminka i Werka śliczne dziewczynki 🙂 u Yasminki faktycznie kucki na wiosnę się zapowiadają 😉

A z usunięciem zdjęcia faktycznie mnie zaskoczyli....ale wiadomo żadna odkrytych nie wrzuca no nic ok nie będziemy takich wrzucać wogóle 😉

Marika sorki z tel pisze a ja z tych slabo widzacych jestem i mi umknelo. Super,ze sie zrelaksowalas 😁

No i macie laski przerąbane z tymi sąsiadami....ja mam pod sobą takiego co bywa głośniejszy ale już długo jest spokój....więc nie narzekam 😉
Strasznie dużo napisałyście 🙂 ja do domu dotarłam przed 2 więc jestem przydżumiona....kulig spoko i impreza później też udana....nawet tańce były i ubaw po pachy 🙃 czekam z utęsknieniem na pierwszą drzemkę Misia 😜

• Mamusie
hej kochane !!!
Wanilia Gratki dla was że już macie klucze i za niedługo będziecie w większym mieszkanku superrrr!!!'
Marika no wiadomo główka bolała ale wartooo było !!!
Ja wróciłam niedawno z roczku superrr było i fajna ekipa mały zasnął o 20.20 ale czekam na męża!!!!
Heheheh
Jutro niedziela więc nuda będzie ale o 17 do znajomych to luzik zleci a w poniedziałek do roboty niestety

• Mamusie
hej hej
alee od wczoraj zaje... fotki wstawiłyście 🤪 dzieciaczki wyglądaja cuuudownie
ja zalatana teraz jestem bo mamy to malowanie a przy okazji myje rzeczy których z pół roku nie dotykałam np grzejniki hehe
Wanilia super że zaraz na nowe mieszkanko śmigacie
Agami spóźnione życzenia urodzinowe
rety pół godziny nadrabiania i zapomniałam co miałam napisac 😮

• Mamusie
Nudy u mnie jak fiks. Sama siedze z Sarka, bo M w pracy do 23 i jutro to samo. Gulasz mi sie gotuje, bo robie stampot z gulaszem. To jest takie holendcerskie danie ziemniaki gotowane i szturane z kapusta wiejska do tego powinna byc kielbasa i duzo sosu pieczeniowego, ale ja robie z gulaszem. Sarczini nie spi 🤢