Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hejka...

Nie jest dobrze...na dzień dobry popłakałam się jak mała dziewczynka...emocje wzięły górę 😞
Bardzo miła, młoda Pani...może nawet w moim wieku...albo i młodsza 😮
W każdym razie bez dalszych "rozmów" się nie obejdzie i co tydzień o tej samej porze kolejne spotkania 🤨
Dzieciaki się bawią koło mnie, a ja mam mega mętlik w głowie 🥴

Dziewczyny dużo pozytywnego myślenia i działania życzę...no i zdrówka chorowitkom 😘
No i naszym ciężaróweczkom również wszystkiego co naj 😘

To by było na tyle...będę podczytywać w miarę możliwości...Prezes nadal tragicznie przechodzi ząbkowanie...ja się wykończę niedługo 🤢

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Chloe ,Nova czekamy na dobre wieści że z wizyt zadowolone jesteście??!!!! 😉

Coq,Asia witam i wierzę że odrobina słońca wniesie trochę siły i wiary że będzie dobrze!!!!a i problemy zaczną się rozwiązywać..... 😘

U mnie wszystko się pomału kręci tylko w pracy zarobiona i problem nawet kuknąć na forum... 😉

a teraz właśnie włosy farbujeq w ramach tej wiosennej poprawy humoru 😉

• Mamusie
chloe napisał(a):
🙃 🙂 🙃
no wiec po wizycie dzidzia ma sie dobrze, widac juz bylo nawet bijace serduszko!!! 🙂))))
wg usg termin porodu 27.10.13r czyli dokladnie 2 miesiace wczesniej niz termin proodu z usg Julka 🙂

🤪 🤪 🤪 Super, bardzo się cieszę 🙂 Kiedy następna wizyta? Te początki ciązowe tak się wloką, nie?

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Chloe serdecznie oficjalnie gratuluję i szczerze zazdraszczam troszkę tego maleńkiego serduszka 😘

Wanilia kawałek męskiego ciałka już w sobie nosisz 😉

No baaaa, a jak to męskie ciało wali w to moje umęczone kobiece 😁

Mam nadzieję że mimo trudnych emocji jesteś zadowolona z wizyty...

• Mamusie
Chloe gratuluję!!!! Fajowo teraz będziemy wyczekiwać czy to chłopiec czy dziewczynka 😉 hahaaaa

Wanilia dobrze że mały grzecznie siedzi i nawet nie.myśli o wyglądaniu na świat...... 😉 ale te zastrzyki to dla mnie szok....!! Ja.z tych co szpilką sama.bym się nie ukuła..... 😉

Dobranoc laski....

• Mamusie
Chloe gratuluję!!! szczerze trzymam mocno kciuki za Was 😘 😘 😘

a ja uciekam do łóżka, pora już... Maciek ostatnio już nie jadł w nocy, a dzisiaj obudził się ok 22 i zjadł mleko, ale w dzień mało jadł więc chyba po prostu był głodny, bo zjadł i śpi dalej 🙂

ale zepsuła nam się niania elektroniczna... nie słychać nic na tym co ze sobą nosimy... i problem jest. bo trzeba nasłuchiwać... no ale nic... M. chce się zabrać za rozkręcenie... ale to chyba nie jest zbyt dobry pomysł, bo jemu zawsze jakieś części zostają 😉

• Mamusie
wanilia napisał(a):
chloe napisał(a):
🙃 🙂 🙃
no wiec po wizycie dzidzia ma sie dobrze, widac juz bylo nawet bijace serduszko!!! 🙂))))
wg usg termin porodu 27.10.13r czyli dokladnie 2 miesiace wczesniej niz termin proodu z usg Julka 🙂

🤪 🤪 🤪 Super, bardzo się cieszę 🙂 Kiedy następna wizyta? Te początki ciązowe tak się wloką, nie?

Dziekujemy za gratulacje wszystkim!! 🙂
Ja rowniez sie bardzo ciesze, ale wiadomo, nie jestem w 100% pozbawiona obaw... Nastepna wizyta 21.03 czwartek, czyli za 2 tygodne praktycznie 🙂

• Mamusie
Witam w ten piekny sloneczny dzien 🙂

Nova Trzymam kciuki za Twoje sesje z Pania P
Chloe Gratulacje
Wanilia Chlopak jak Dab Ci rosnie 🙂

Florek wydaje sie zdrowy pomimo tego ze bierze antybiotyk 😞 W posiewie moczu wyszla mu jakas bakteria. W przyszla srode ide na USG z nim i zobaczymy czy faktycznie cos tam jest czy nie. Najlepsze w tym wszystkim jest to ze to USG ma byc robione na pelny pecherz. Ciekawe jak mi sie udal zmusic Florka do nie robienia siku 😉 Mam nadzieje ze nie okaze sie ze Florekowi jednak cos jest...

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Wiecie co, ja aż głupieję przez tą pogodę i nie wiem jak Weronikę ubierać...Wczoraj było 5-7 stopni (w słoncu pewnie więcej) i ubrałam ją w rajty + getry a na górę body kr. rękaw, bluzeczka, bluza i kurtka. I zastanawiałam się czy to nie za ciepło 🤔
Ulka miałam się własnie pytać Ciebie o te zastrzyki bo pamiętam że też się kłułaś w brzuch - to były z heparyny zastrzyki? Idę za chwilę receptę wykupić, ciekawe ile mnie ta przyjemność będzie kosztowała 🥴 I trzymam kciuki za poprawę sytuacji u Ciebie - nie pytam co się dzieje bo zakładam że skoro sama nie piszesz to nie masz ochoty

• Mamusie
Wanilia no u nas wczoraj było podobnie. i ubrałam Maćka w rajtki plus spodnie. body z krótkim rękawem i bluzkę z długim, taką raczej cienką. no i kurtkę oczywiście, czapkę, szalik 🙂 ale nie byliśmy bardzo długo... trzeba teraz uważać, żeby nie przewiało naszych dzieciątek...

no i trzeba się rozejrzeć za kurtką dla Maćka na wiosnę... ceny mnie powalają... 🤢

• Mamusie
ależ jestem zła tak w ogóle. bo mój M. nadal nie ma grafiku na marzec, bo kierownik nie ma czasu go ułożyć... i przychodzą teraz we 3 na zmianę, czyli M. chodzi do pracy co 2 dni... no tylko jest jeden szkopuł w tym, bo żeby wyrobić etat to musi mieć przepracowane 14 dni... a jak jest ich trzech i z racji, że na razie grafiku brak i chodzą na zmianę to braknie im tego miesiąca... 😮
ten trzeci jest też masażystą, ale jest też drugi masażysta i on na razie daje sobie radę. a oni powinni w weekendy po dwóch pracować, bo ludzi dużo... no i zebraliby dniówki...

ale ten ich kierownik to naprawdę dupa... obudzi się pod koniec miesiąca z ręką w nocniku, że kurde, każdemu brakuje kilkudziesięciu godzin do wyrobienia etatu... i co wtedy. no a poza tym nie wiem jak mam się z opiekunką umówić, też tak głupio z dnia na dzień jej mówić, że ma przyjść... 😮

• Mamusie
Rita napisał(a):
właśnie przeglądam prognoze pogody w Bremen i dzisiaj ostatni ładny dzień 11 stopni a od jutra znowu zimno buuuuuuuuuu 😞

też właśnie zobaczyłam i następne dwa dni niby ciepło bo 10 stopni, ale deszcz... a potem 1, minus 1, 2, 3 stopnie i tak do 18 marca... a ja już liczyłam na ciepełko cały czas...

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Rita napisał(a):
właśnie przeglądam prognoze pogody w Bremen i dzisiaj ostatni ładny dzień 11 stopni a od jutra znowu zimno buuuuuuuuuu 😞

też właśnie zobaczyłam i następne dwa dni niby ciepło bo 10 stopni, ale deszcz... a potem 1, minus 1, 2, 3 stopnie i tak do 18 marca... a ja już liczyłam na ciepełko cały czas...

też spojrzałam i u mnie to samo 🤨

• Mamusie
wanilia napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Rita napisał(a):

też spojrzałam i u mnie to samo 🤨

Z tego co slyszalam to u mnie od jutra ma padac deszcz, a w niedziele w nocy ma byc -14. I pewnie tak bedzie do Zimnej Zoski. W koncu w Marcu jak w garncu.

• Mamusie
Rita napisał(a):
Aga faktycznie nierozgarnięty ten szef 🥴 a niania fajna kobitka więc pewnie zrozumie 🙂
Basia pełny pęcherz? jestem ciekawa jak oni to zrobią 🤢

Wlasnie nie wiem dokladnie 😞 najgorsze jest to ze jesli nie uda sie tego zrobic teraz to trzeba bedzie powtorzyc badanie 😞