Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Witajcie, przyszlo i po nas, wstrene chorobsko!! 😞(
Ja to juz norma, kaszel, katar... ale wczoraj dopadlo Julusia 😞( 39 stopni od razu i smutny, gile z nosa leca... ech, spac nie mogl bidulek. pol elkach spadlo mu co prawda do 37,5 ale rano znowu 39, po lekach 37,4... i tak sie bujamy...... a dzis rano i moj maz chory! 😞

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
chloe napisał(a):
Ja to juz norma, kaszel, katar... ale wczoraj dopadlo Julusia 😞( 39 stopni od razu i smutny, gile z nosa leca... ech, spac nie mogl bidulek. pol elkach spadlo mu co prawda do 37,5 ale rano znowu 39, po lekach 37,4... i tak sie bujamy...... a dzis rano i moj maz chory! 😞

o jej 😞 zdrówka bidulki dla Waszej 4ki 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Rita napisał(a):
chloe napisał(a):

o jej 😞 zdrówka bidulki dla Waszej 4ki 😘 😘 😘 😘
u nas to samo druga noc po 39 pp lekach 37 ciągły płacz 😞(( i mnie bierze też;(((

• Mamusie
Agami Chloe 😘 😘 😘dla Was wszystkich......
Chloe ratuj się dzielnie .... 😘 płukanki na gardło, inhalacje (parówki) z majeranku, miety i rumianku ....

ale choróbska żniwa zbierają.... 😞widzę że kto tylko nie był chory to go cap.... 😠 trzymajcie się dzielnie i ratujcie czym się da...

• Mamusie
Hej kochane. Oj jak przykro ze znowu choroby u nad na forum.
Chloe zdrowka kuruj sie. Oj ta goraczka. Agaaa przejdzie wam na wieczor sie pogodzicie.
Buleczki prosta sprawa.
Pieczarki podsmazam z cebulka na patelni. Bulki kajzerki na pol i smaruje lekko
Maslem potem daje pieczarki i starty ser na kazda bulke i podpiekam w piekarniku na 5 miin 150 stopni.
Nasz maly dopiero pierwsza drzemke zaliczyl od. 13.40
Szokiren. On za bardzo juz tak za dnia nie chce .spac

• Mamusie
Hej kochane. Oj jak przykro ze znowu choroby u nad na forum.
Chloe zdrowka kuruj sie. Oj ta goraczka. Agaaa przejdzie wam na wieczor sie pogodzicie.
Buleczki prosta sprawa.
Pieczarki podsmazam z cebulka na patelni. Bulki kajzerki na pol i smaruje lekko
Maslem potem daje pieczarki i starty ser na kazda bulke i podpiekam w piekarniku na 5 miin 150 stopni.
Nasz maly dopiero pierwsza drzemke zaliczyl od. 13.40
Szokiren. On za bardzo juz tak za dnia nie chce .spac

• Mamusie
Moje dziecko od 8 rano szaleje, bez ani jednej drzemki, chyba nadrabia wczorajszy dzien 🙂 Humorek ma juz fajny, tempertura 36,6 (ostatnie leki o 8.30). Mam nadzieje ze na wieczor nie bedzie znowu 39!!! Katar tez sie jakos zatrzymal. Oby tak dalej bo tak jak pisze marika, choroba dziecka to straszna rzecz 😞((

• Mamusie
Marika u nas chyba by to nie przeszło... myślę, że hałasy by Maćka obudziły.

no a między nami już ok 🙂 takie małe spięcia dzisiaj... 😉

zaraz do sypialni się wybieramy, bo zmęczona już jestem. też mi szkoda było w dzień spać, a coś się ostatnio nie wyspałam...

• Mamusie
maly spi, az sie zdziwilam ze tak wczesnie...wczoraj poszedl o 1.30!!!
caly dzien mial fajna temp 36,6 ale o 21 nagle 38,8 😞( i zadnych innych objawow, juz nawet nie ma wydzieliny z nosa jak wczoraj, humor swietny, apetyt rowniez... dziwna ta choroba...

• Mamusie
Dobry wieczór... ach dobrze, że już wieczór 😁
Cały dzień w robocie... 13 h... 🤢 🤢
Rita a widzisz u nas na górze nie da się kitek zrobić 😉... każde dziecko inne... nawet inaczej kudłate 😁
Chloe a może ta gorączka od ząbków... u nas też ostatnio nawet do 40'C dochodziła... apetycik dopisywał, tylko ta wysoka temperatura i jojczenie non stop... zdrówka dla Was 😘
Agami dla Kubusia też 😘 a z dziadkiem lepiej?

• Mamusie
u nas dziś brzydko 🤢

mówiłam juz ze Niemcy to debile????? ostatnio Adam z wystawki przywiózł jakis zarąbistej firmy odkurzacz bo miał pełny worek i ludzie woleli go wystawic niż zmienic worek a wczoraj przywiózł samochodzik-bo... nikomu sie nie chiało naładowac akumulatora!!!!!
120 euro w suchym 😎

• Mamusie
Bry 😉
U mnie też słoneczko 🤪 a ostatnio jak do pracy szłam baaaaardzo wczesnym ranem tak ptaszki śpiewały... wiosna... wiosna ach to ty 😁 😁

No właśnie Julka odkąd mobilna to w wózku, który stoi nie usiedzi ani minuty... a tu taka niespodzianka 😉 pewnie cały kościół przeżył szok... że mojego dziecka nie widać i nie słychać 😁

A nocnik to nas chyba w tyłek parzy... patrzę jak nic kupa się produkuje, więc szybka akcja i Jula na tronie zasiadła... siedzi i siedzi i nic... myślę nawet, że intuicja mnie zawodzi na starość 😜... i nagle wstała i rundkę przez pokój i kuchnię zrobiła z gołą pupką... i trasę bobkami zaznaczyła 😁

• Mamusie
Rita od razu debile... inny świat, nie liczą się tak z groszem jak my... u nas to odkurzacz do ostatniego dechu idzie, a oni sobie zmieniają jak im się znudzi albo jak zapełni się worek 😜
Niestety ale Polska to jakiś dziwny kraj... jak się mają nasze wypłaty w stosunku do cen 😠... nawet ostatnio na zalando obczaiłam kurteczkę... u nas 200 zł, w Hiszpanii u mojej sis 20 euro 😮 i już mi kupiła... złodziejstwo 😠
Maja dzięki nim niezłą brykę zarobiła, więc nie marudź 😉 ja osobiście bym nie kupiła, ale jakby ktoś podarował to inna sprawa 😜