Ja moją małą wkładam na razie do bujaka na jakieś 30 minut dziennie. Jak idę na dół to tam mam wózek i w nim Emi leży a u nas na górze albo na łóżku albo w łóżeczku. Raz tylko mi zasnęła w bujaczku.
Lenymamo piękne zdjęcie szkoda tylko że nie widać nic z pod tych okularów, teraz to ja oceniłabym kolor twoich oczęt 😁 a Lenka to piękna dziewczynka!
Również życzę powrotu do zdrowia chorych dzieciaczków! Agisal, Mamozuzki niech moc będzie z Wami!!
Któraś z Was pytała jak ja łapię takie minki mojej dziewczynki- po prostu ona jak zacznie się śmiać to tak dobre kilka minut więc łatwo zrobić takie zdjęcie. Chociaż też tak jak Piotruś Martki, jak widzi aparat to patrzy z zaciekawieniem i już mniej się śmieje.
Mój Kubuś większą częśc dnia spędza w bujaczku i też wszędzie ze mną chodzi ze swoim sprzętem.
Musze sie pożalić na x box mojego męża którey wraca z pracy i zasiada przed tym sprzetem Wtedy ja np sie kapie a jak mały płacze to uspokaja go babcia bo maż ma akurat ważny mecz NIe znosze tego pudła i zastanawiam sie jak to bedzoe jak sie przeprowadzimy na swoje bo ja chyba nic nie zrobie i nie bede miała zadnej pomocy od meza 30 lat chłop i tylko granie mu we łbie Całymi dniami go nie ma a jak wraca to kombinuje jak tu pograc a ja cały dzien sama tesknie za nim a jak chce sie poprzytulac to on robi mi łaske ze on sie musi zrelaksowac a ja nie mam prawa do relaksu tylko uwielbiam relaks z mezem a on nieststy niecały rok po slubie woli grac
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zania_m
Lenymamo piękne zdjęcie szkoda tylko że nie widać nic z pod tych okularów, teraz to ja oceniłabym kolor twoich oczęt 😁 a Lenka to piękna dziewczynka!
Również życzę powrotu do zdrowia chorych dzieciaczków! Agisal, Mamozuzki niech moc będzie z Wami!!
Zania_m
A to kolejne zdjęcie do kolekcji Emi Śmieszek 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/221/p1160030a.jpg/][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/4548/p1160030a.jpg[/IMG][/URL]
14A11_m
Musze sie pożalić na x box mojego męża którey wraca z pracy i zasiada przed tym sprzetem Wtedy ja np sie kapie a jak mały płacze to uspokaja go babcia bo maż ma akurat ważny mecz NIe znosze tego pudła i zastanawiam sie jak to bedzoe jak sie przeprowadzimy na swoje bo ja chyba nic nie zrobie i nie bede miała zadnej pomocy od meza 30 lat chłop i tylko granie mu we łbie Całymi dniami go nie ma a jak wraca to kombinuje jak tu pograc a ja cały dzien sama tesknie za nim a jak chce sie poprzytulac to on robi mi łaske ze on sie musi zrelaksowac a ja nie mam prawa do relaksu tylko uwielbiam relaks z mezem a on nieststy niecały rok po slubie woli grac