Ja moją małą wkładam na razie do bujaka na jakieś 30 minut dziennie. Jak idę na dół to tam mam wózek i w nim Emi leży a u nas na górze albo na łóżku albo w łóżeczku. Raz tylko mi zasnęła w bujaczku.
Lenymamo piękne zdjęcie szkoda tylko że nie widać nic z pod tych okularów, teraz to ja oceniłabym kolor twoich oczęt 😁 a Lenka to piękna dziewczynka!
Również życzę powrotu do zdrowia chorych dzieciaczków! Agisal, Mamozuzki niech moc będzie z Wami!!
Któraś z Was pytała jak ja łapię takie minki mojej dziewczynki- po prostu ona jak zacznie się śmiać to tak dobre kilka minut więc łatwo zrobić takie zdjęcie. Chociaż też tak jak Piotruś Martki, jak widzi aparat to patrzy z zaciekawieniem i już mniej się śmieje.
Mój Kubuś większą częśc dnia spędza w bujaczku i też wszędzie ze mną chodzi ze swoim sprzętem.
Musze sie pożalić na x box mojego męża którey wraca z pracy i zasiada przed tym sprzetem Wtedy ja np sie kapie a jak mały płacze to uspokaja go babcia bo maż ma akurat ważny mecz NIe znosze tego pudła i zastanawiam sie jak to bedzoe jak sie przeprowadzimy na swoje bo ja chyba nic nie zrobie i nie bede miała zadnej pomocy od meza 30 lat chłop i tylko granie mu we łbie Całymi dniami go nie ma a jak wraca to kombinuje jak tu pograc a ja cały dzien sama tesknie za nim a jak chce sie poprzytulac to on robi mi łaske ze on sie musi zrelaksowac a ja nie mam prawa do relaksu tylko uwielbiam relaks z mezem a on nieststy niecały rok po slubie woli grac
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Zania_m
Lenymamo piękne zdjęcie szkoda tylko że nie widać nic z pod tych okularów, teraz to ja oceniłabym kolor twoich oczęt 😁 a Lenka to piękna dziewczynka!
Również życzę powrotu do zdrowia chorych dzieciaczków! Agisal, Mamozuzki niech moc będzie z Wami!!
Zania_m
A to kolejne zdjęcie do kolekcji Emi Śmieszek 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/221/p1160030a.jpg/][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/4548/p1160030a.jpg[/IMG][/URL]
14A11_m
Musze sie pożalić na x box mojego męża którey wraca z pracy i zasiada przed tym sprzetem Wtedy ja np sie kapie a jak mały płacze to uspokaja go babcia bo maż ma akurat ważny mecz NIe znosze tego pudła i zastanawiam sie jak to bedzoe jak sie przeprowadzimy na swoje bo ja chyba nic nie zrobie i nie bede miała zadnej pomocy od meza 30 lat chłop i tylko granie mu we łbie Całymi dniami go nie ma a jak wraca to kombinuje jak tu pograc a ja cały dzien sama tesknie za nim a jak chce sie poprzytulac to on robi mi łaske ze on sie musi zrelaksowac a ja nie mam prawa do relaksu tylko uwielbiam relaks z mezem a on nieststy niecały rok po slubie woli grac