Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
A miałam napisać i zapomniałam 😁 Wypisałam właśnie zaproszenia na chrzest 😁
Zamówiłam w biurze graficznym niedaleko uczelni. Ale żałuję,bo za 5 zaproszeń bez personalizacji zapłaciłam aż 25 zł 😠 😠 😠
Ale są bardzo ładnie zrobione,białe ze srebrnymi wzorkami 🙂
Trudno się mówi,mogłam zamówić na Allegro,ale za późno 🙂
Zmykam się pakować

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ale tu spokój.
Kacha no mała na pewno po szczepieniu jest taka spokojna i śpi. MI lekarka mówiła, że środki na zbicie temperatury daje się jak gorączka przekroczy 38,5 bo przy niższej oznacza to że organizm sam się broni. Nie wiem jak to jest w sytuacji po szczepieniu.
Kasiulka super, że wypadły Ci zajęcia i szybciej do domku.
Elka spokojnie, chociaż u mnie też hormony, niewyspanie i o do kłótni wystarczą czasem o dwa słowa za dużo.

Kurcze, drapie mnie w gardle, Kuba też kaszle. Mam nadzieję, że Emilka nie złapie.

• Mamusie
Pemii dzieki za wieści
Nikusia wiem w tą sobotę
i co decyzji nie doastałam kase dostałam i kupiliśmy w końcu fure jestem zadowolona dzisiaj idziemy w koncu na prawdziwy spacer 🤪 🤪 🤪 🤪
jaki miałam sen ze kąpaliśmy Fabiana i nagle mojemu się wslizgnoł z rąk wpadł do wody i tak lezał oczy miał na wierzchu a ja byłam w takim szoku ze dopiero po minucie go wyjełam zaczełam trzepać dmuchać bo nie odychał i doszed do siebie ale ja się obudziłam cała spocona a w domu chłodno było 😮 😮 😮 😮 😮 😮

• Mamusie
jeszcze wszyscy śpią ja już posprzątałam, ugotowałam obiad,wstawiłam pranie małego przebrałam i nakarmiłam oraz zjadłam śniadanie teraz sobie siedzę i się nudzę bo mały waśnie zasnął nie wierze ze wszystko mi się udało tak szybko zrobić ale biegałam po całym domu

• Mamusie
Dzień dobry
Wszystkiego naj naj najlepszego w tak pięknym Dniu Kobiet
serdecznie życzenia wszystkim panią 100 lat życia!
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/811/callasandtulipsdj0.jpg/][IMG]http://img811.imageshack.us/img811/9325/callasandtulipsdj0.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Czesc ;0
Wielka straszny sen wierze ze obudziłas sie mokra ;/

Kruszynka dzieki za zyczenia 😉jej jak ten czs leci a ja wczoraj byłam w kwiaciarni zamówic kwiatki dla małej i widziałam wywieszke ze 8 marca w dzien kobiet kwiaciarnia czynna od 7 i sobie myslałam ze to jeszcze tyle czasu a tu sie okazuje ze 8 jest dzis 😉

Ja tez Wam kobietki te duze i te malutkie dużo szczęścia w tym dniu i nie tylko 😉

• Mamusie
Kacha aaa myślałam że o połóg chodzi 🙂

Nikusia to miałaś nieźle zalatany dzień:P skoro nie karmisz przed kąpielą to ja nie wiem od czego mogą się pojawiać wymioty w waszym przypadku 🙂

Ja mam butelke i smoczek z tommy tippie

wielka sen koszmarny

Kruszyna,Anabel dzięki za zyczenia

Dla was kochane wszystkiego najlepszego w tym ,,naszym" dniu 🙂

• Mamusie
Sama robiłam wiec wyszło jak wyszło 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/714/obraz010tbc.jpg/][IMG]http://img714.imageshack.us/img714/7044/obraz010tbc.jpg[/IMG][/URL]

Ale o co chodzi 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/43/obraz007ey.jpg/][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/6097/obraz007ey.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Witam,

Wszystkiego Najlepszego Kobitki w tym naszym Dniu 😘 😘 😘

kurcze w niedziele idziemy na imieniny do tescia i tesciowej, szukam jakiesgos serwisu obiadowego bo chce kupic, dzis musze zamowic torta o matko.....:

Anabel Pieknie 🙂

Kacha dobrze ze juz jest oki 🙂

• Mamusie
Hejka
w nocy do karmienia wstawałam o 2 i 5. Plus smoczka jest taki, że skończyły się wrzaski wieczorem (może nie całkiem, ale tak w 90%) minus że mała po kąpieli woli smoka i spać a nie chce jeść. Jeśli już je to sobie pociamka z 40ml i idzie spać.
Wczorajsza nasza średnia z jedzenie z całego dnia wyszła katastrofalnie czyli 45ml na karmienie. 😞 😞 😞, już się boję co mi jutro lekarka powie, jak pójdę na szczepienie. 😞
Dziś rano znowu miałam kryzys. Jestem wykończona, siedzę wieczorem, żeby Kubie cukier zmierzyć, potem wstawanie w nocy, potem o 6:30 pobudka i jak Kuba idzie to Emilka już nie śpi i ja też nie. 🥴

Pisałam Was, że wczoraj byłam na wywiadówce. Miałam z allegro takie wizytówki, gdzie prosimy o przekazanie 1% podatku na konto w fundacji Kubusia. I dałam innym mamą te wizytówki, niektóre miała takie miny jakbym nie wiem o co prosiła. Już się zaczęłam zastanawiać czy prosząc o to robię coś niewłaściwego? Przecież albo oddają Urzędowi Skarbowemu albo nam.

Wielka współczuję takiego sny, wierzę, że się cała spocona obudziłaś. Mi się śniło, że popękała mi butelka od Emilki 😮
Czekamy na fotki fury, albo ze spacerku jak wolisz 😜
Pamii18 ja przypuszczam, czemu moja Emilka tak wymiotowała. Wieczorem jadła zachłannie, przysypiałam krzyczała, jadła, ona nawet jedząc potrafiła krzyczeć. Pewnie za dużo powietrza i potem wymioty. Szczególnie, że zawsze po kąpieli i po wieczornym karmieniu i odkąd ma smoczek to już nie wymiotuje. No, ale też nie chce jeść.
Anabel fotka śliczna, ja nie wiem jak Ty to robisz ale na każdej fotografii inaczej wychodzisz. No i laska jesteś, a Kinga ma urodę po Tobie. 😜
Kacha super, że z Natalią już ok. 🙂
Kruszyna, Anabel, Pamii18 Wielka, Elka dzięki za życzenia.

I od nas wszystkiego naj od kobiet dla kobiet 😘 😘 😘
i sorry za moje marudzenie

• Mamusie
Nikusia kto jak kto ale Ty na pewno nie marudzisz. Chyba tylko ja jestem mistrzynią w tym 😁 Ludzie bywają dziwni. Nic złego nie robiłaś. Ty walczysz o dobro synka a reszta niech myśli co chce 😆 Dobrze, że jest coś co uspokoiło Emilkę --> smoczek, ale źle że nie je 😞 Jutro koniecznie daj znać co i jak po wizycie. No i kciuki trzymam, by waga się naprawiła 😆 Bo Emilka bardzo ładnie i okrąglutko i zdrowo wygląda na zdjęciach 🙂

Ja również Wam życzę Wszystkiego co najlepsze w dniu dzisiejszym ale i w każdym kolejnym dniu, tygodniu, miesiącu... 😘

Hej
My walczymy od wczoraj z katarem który się pojawił, póki co nie jest duży ale ewidentnie drażni moje dziecko 😞 Czy podawałyście coś swoim maluchom na przeziębienie? Jakiś syropek czy specyfik? Ja na chwilę obecną czyszczę jej nosek FRIDĄ i to jedyne co mi przychodzi do głowy.

A z okazji naszego święta WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WAS 😆

• Mamusie
Natia ja też tylko nawilżam nosek wodą morską a potem czyszczę.
Kacha no widzisz jednak to ja dziś marudzę, jakoś mam kiepski nastrój. Chyba muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć. 🙂
Elka to fajnie śpi, jakbym nie musiała wstawać do Kuby to przy wstawaniu do samej Emilki nie byłabym taka zmęczona. Mam zamiar w weekend odespać. 😁

• Mamusie
Nikusia niektórym się wydaje że jak ten 1% przekażą na dany cel to że ktoś się za ich kasę wzbogaci - tak myślę. i niestety muszę stwierdzić że takich zacofanych ludzi jest duuuużo :/

Lenka jak typowy niemowlak lubi rutynę!!!- codziennie pobudka o 5 rano!!! i po spaniu:/
zasnęła o 22, potem obudziła się o 2:40(ładnie) a potem oczywiście o 4:50 🙂
nie kumam dlaczego chociaż o 2:40 wypiła 120 ml. mleczka to juz o 4:50 obudziła się "niby " głodna

aaa i moja królowa ma taki kaprys że po kąpieli musi dostać cyca ,butelka jej nie zadowala i "drze" się tak długo aż ulegnę i dostanie to czego chce.tak jej się zmieniło od ukończenia 2-m-cy 🙂 .tak więc jeśli się jej nie odmieni to na najbliższy czas nie mam co planować żeby wyskoczyć gdzieś wieczorem bo nikt inny nie da Lence tego co chce 🙂

w niedzielę chrzciny 🙂 ciekawe jak się po chrzcinach odmieni 🙂(tak babcia mówi) 🙂

A TAK OGÓLNIE DZIEWCZYNY TO CYCKI W GÓRĘ O ODRZUĆCIE Z TWARZY GRADOWĄ CHMURĘ , NIECH ŻYJE CELLULIT,I KURZE ŁAPKI, BO I TAK JESTEŚMY FAJOWE BABKI 🙂)))))