Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kruszyna123 napisał(a):
Skoreczka wiem,że śmiesznie brzmi,ale gdzieś obiło mi sie to o uszy więc może to prawda no chyba,że ktoś robił sobie jaja 😁

własnie o tym przeczytałam w necie
ale jutro ide na szczepienie to obejrzy go nasz pediatra boże wiem ze przesadzam z tymi uszami ale poprostu cały czas się boje żeby go nie złapało zapalenie jestem chyba przewrażliwiona
co do Chrześniaka braciszka to znów ma temperature 40 stopni i jest bardzo słaby i kuz..... znowu płacze przezywam to jak by to było moje dziecko

• Mamusie
Wielka czym dziecko starsze tym gorzej z chorobami 🤢 😮 Nasz jak miał operację na przepuklinę to chciał chodzić, zrywał sie z łozeczka i w płacz bo bołało 😞
I dzis własnie sobie pomyslałam ze wolę isc z małym dzieckiem na szczepienie niz z wiekszym np. z 5-letnim 🤢

• Mamusie
Skoreczka jutro będzie lepiej 🙂 trzeba sobie poprawiać humor 🙂 a co do wychowania chłopców i to 2 to kiedyś słyszałam że chłopców się łatwiej wychowuje, nie wiem czy to prawda i czy można tak stwierdzić bo każde dziecko jest inne, mogą być spokojni chłopcy lub nie i tak samo dziewczynki.Miejmy nadzieję że sobie poradzimy, musimy wkońcu!Damy radę!a co do chodzenia do lekarza to masz rację lepiej z młodszym niż ze starszym.Tylko szkoda że te małe pociechy nie mogą powiedzieć co im dolega, dużo by to ułatwiło 🤨

Wielka wiem że sie przejmujesz miejmy nadzieję że jutro też będzie lepszy dzień, a co do uszek to 1 słyszę 🙂 u dorosłych sie mówi że jak rozmawia ktoś z Toba i łapie się za ucho to kłamie, to tzw.mowa ciała, ale nie wiem ile w tym prawdy 🙂

Elka i jak Jasiu zeszła mu temperatura?

Kacha to mój Miłoszek jak był mały pstrykał sobie uchwytem od smoczka jak zasypiał i wkładał go sobie do góry pod nos 🙂 a Nikoś zasypia z pieluchą koło twarzy 🙂

Dobranoc dziewczyny

• Mamusie
a zapomnialam napisać że znalazłam firmę FotoCyfra.net wywołuję u nich zdjęcia wysyłam prze internet za 0,27gr sztuka i do każdych 100zdjęć 1 plakat gratis, ja wywoluje 607 zdjęć!zobaczymy czytałam opinię i niby dobre.Potem napiszę jakie przyszły.Dobranoc

• Mamusie
dotarłam wreszcie. Moja doba ostatnio ma za mało godzin. Na jedno dobrze bo mąż jest w domu a na drugie jak jestem sama to lepiej się organizuję.
Podanie wysłałam a resztę jutro zawiozę. I będę czekała. 😜
Skoreczka ja ostatnio też chodzę zła, bo z niczym nie mogę zdążyć. I jeszcze mam bałagan w domu. 😠 😠
Wielka muszę wejść na fb i Twoje fotki z chrzcin obejrzeć. 😉
Elka spokojnie, jak dziecko ma gorączkę to organizm walczy.
Kruszyna moja Emilka dziś dyskutowała z drugą Emilką, ale się uśmialiśmy. Muszę to nagrać, będzie pamiątka.
Kacha Beata jest na Mazurach, pojechała na tydzień.
Kinga ja mam bardziej spokojnego synka i córcię z charakterkiem. 😜
Idę się myć i spać bo padam. 😉
Sorry jak komuś nie odpisałam.Dobranoc

• Mamusie
Kacha no to fajnie z tym zającem 😉

Skoreczka dam znać co z fotkami jak przyjdą

Elka nie wiem ale słyszałam ze zapalenie ucha lubi wracać więc trzeba uważać, nie ma reguły myślę, ale nie myśl na zapas o tym i nie stresuj się do przodu, dobrze że mu spdała temperatura.Zawsze temperatura skacze w górę ok 12, 15, 17 i 21 tak kiedyś słyszałam i mniej więcej się sprawdza.Spokojnej nocy!

Nikusia już nie mów ale Ty jesteś zorganizowana zawsze dobrze, ja to mam lenia nieraz 😉 i to mega lenia i też potem jestem zła na siebie samą 😠

Dobranocka