Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja pierdole nic nie robię myję szamponem z pokrzywy zwykłym bo na lepszy nie mam co liczyć bo zakupy robi moja zakała czyli mąż 😁 😁 😁 😁
mały nauczył się wstawać o 5 rano i grasuje i nie da spać 😁 😁

• Mamusie
mulant napisał(a):
a ja pierdole nic nie robię myję szamponem z pokrzywy zwykłym bo na lepszy nie mam co liczyć bo zakupy robi moja zakała czyli mąż 😁 😁 😁 😁
mały nauczył się wstawać o 5 rano i grasuje i nie da spać 😁 😁

Dobre haha 😁

Dzieki za opinie o remingtonie bo zastanawiałam sie wlasnie nad ta marka a do tej pory mialam babyliss 🙂 Teraz tylko pytanie czy shine therapy czy sleek and curl ;]
Astra próbuj ja tam :P

Kasia masz przedsiebiorczego faceta, dobrze dobrze 🙂

czesc mulant 🤪
kasia wax jest zajebisty,tez kupowalam ta maske,ale nie bylo ostatnio to wzielam regenerującą z syoss i tez nie narzekam.

Mala spi,a ja zupkę brokułową gotuję 🙂

co do przedsiębiorczości-jak wpadnę na jakis dobry pomysl to tez cos swojego otworzę. Jestem cholerykiem,ale nie mam słomianego zapału i myślę,ze bym se poradzila. Ale pomysl i odwaga mi potrzebne, a nie tyle odwaga co motywacja hehe

Też lubię serię Waxa, ale maski na wypadanie nigdy mi nie pomagały. Kupiłam właśnie ten szampon:
http://allegro.pl/l-biotica-biovax-med-szampon-na-odrastanie-wlosow-i2367039012.html
Ciekawe czy zadziała w połączeniu z innymi pierdołami. Całą ciążę myłam Matrixem fryzjerskim i uważałam, że to taki wypas szampon, bo włosy tak zgęstniały, ale to była jak widać zasługa ciąży 😜 Oddajcie mi z powrotem moje łożysko z kupą hormonów 😎

hahah mulant wygrywasz 😁 Jak ja Cię lubię 🤪

Idziemy z nuną zmywać, a potem coś poczytamy 😉 Moje dziecko niby nie musi być ciągle na rękach i się przytulać, ale musi mnie widzieć, bo inaczej jest pisk 🙃

• Mamusie
Ja juz w domku.
Maz zostal z Niko w szpitalu.Dobrze,ze jest tam swietlica to ma zajecie.
Ja musze pranie wlaczyc,bo kosz jest pelny.Pozniej ide zjesc pare czeresni.Nic Alanowi nie bylo po nich.Tylko po truskawkach ma znowu kaszke i sucha skore 😠A wiec ida w odstawke.Wieczorem powinnam wiedziec o ktorej jutro jest operacja.

Alan skubany....steka obok mnie i nie chce go wyciagnac z nosidelka to wielca kaszle i sie smieje.

Alan wazyl 7400 tydzien temu.

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
No to po szczepieniu. Lekarka powiedziala, ze Jasiek jest gruby 😮 Wazy 7 kg. Ale jak uslyszała, ze tylko na piersi jest to tjb. zmienila zdanie. Moze myslala ze Go pase mieszanka cały czas 😎

Ale na serio - ile waza Wasze dzidzie?

Moja tydzień temu ważyła 4500g teraz pewnie więcej 🙂 niech rośnie dziecko, niech rośnie.
Dziecko tyje, a matka chudnie 😉
Dzisiaj zaszalałam i wydałam 400 zł na zakupy 😮 🙃 kupiłam małej w Smyku bodziaki, pajace i rajtuzki 62 bo przecież powyrastała już prawie ze wszystkich w rozmiarze 56 🤨
Ja sobie kupiłam piękne cukierkowe buciki bez palców, strój kąpielowy(gacie w rozmiarze S, a stanik L czyli 42-44 :woohoo 🙂 nawet baby się gapią na moje wielkie cyce, o facetach nie wspominając 🙂 pewni sobie myślą, że taka chuda i ma takie balony 🙂 ale nie wiedzą, że ja mleczna jestem hihihi 🙂 i kupiłam krem zmniejszający rozstępy z Pharmaceris, 50 zika kosztował, ale co będę se żałować 😉 muszę przecież jakoś wyglądać w moim nowym różowym stroju 🙂 🤪 😁

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
No to po szczepieniu. Lekarka powiedziala, ze Jasiek jest gruby 😮 Wazy 7 kg. Ale jak uslyszała, ze tylko na piersi jest to tjb. zmienila zdanie. Moze myslala ze Go pase mieszanka cały czas 😎

Moja około 6200, więc bez przesady, że gruby... Mnie ochrzaniła, że 1 kg na 3 tygodnie to dużo, a niech się wali na łeb, nie wygląda na tłuściocha, urosła na długość strasznie, chodzi już od 2 tygodni w ubrankach 68, niby na długość dobre, ale na grubsze dziecko są i wiszą na niej.

• Mamusie
fikumiku napisał(a):

moja wazyła wczoraj 5500g, na wadze łazienkowej. sprawdzałam to jest to 50-75 centyl póki co. zobaczymy co bedzie na szczepieniu nr 2, mamy 13 czerwca, dokłądnie w 3 miesiace Iguni 🙂

nasze dziewczyny dzis zasneły szybciej, pogoda taka ze jak byłam z nimi na placu zabaw, to 4 razy straszył deszcz a potem zaczeło padac. wyszłam wczesniej, maz był w hipermarkecie, i w domku byłysmy juz o 18. zuza nie spała w dzien to szybko padła, o 21 juz spała, a malusia jakos sie cyca najesc nie mogła, wisiała, wisiała i padła tez, ale tak nawet za bardzo nie jadła, chyba sie chciała poprzytulac. ale ogladałam m jak miłosc wiec wybaczam jej 🙂 hehe

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
Ja juz w domku.
Maz zostal z Niko w szpitalu.Dobrze,ze jest tam swietlica to ma zajecie.
Ja musze pranie wlaczyc,bo kosz jest pelny.Pozniej ide zjesc pare czeresni.Nic Alanowi nie bylo po nich.Tylko po truskawkach ma znowu kaszke i sucha skore 😠A wiec ida w odstawke.Wieczorem powinnam wiedziec o ktorej jutro jest operacja.

Alan skubany....steka obok mnie i nie chce go wyciagnac z nosidelka to wielca kaszle i sie smieje.

Alan wazyl 7400 tydzien temu.

ja tez zjadłam z 3 truskawki i mala ma jedna powieke troche czerwona, i tez taka sucha skórke na buzi, wiec juz wiecej nie próbuje... nie w tym sezonie. a poza tym kolezanka mi mówiła na placu ze te truskawki to takie chemiczne ze szok, ze takie zwykłe (nie pędzone) beda za jakies 2,5tyg. nio i małej faszerowac i tak nie bede,a zuzie bolał brzuszke wczesniej a wczoraj na noc dupke na czerwono wysypało, posmarowałam mascia z hydrocortyzonem, robiona, i zniknie, i narazie basta z tymi truskawkami. tylko najgorsze ze zuza tak lubi, ze prawie jak otwiera rano oczy to juz chce truskawki, ale jakos bedzie musiałą zrozumiec, pupke widziała wiec moze poskutkuje tłumaczenbie i jej widok 🙂

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
Kurwa,ale jestem wsciekla.....................
2 tyg.temu zamoilam stanik dla karmiacych i do dzisiaj echo.Napisalam @,ze chce kase i koles napisal ok.No szlak,a juz raz do niego pisalam i napisal,ze ma opoznienia do tyg od wplaty wysyla towar 😠

jaki stanik Izu zamówiłas??
ja kupiłam taki jak miałam przy Zuzi alles mama tylko czrany dla odmiany. one fajne tylko cłakowicie nieusztywniane i cycki troche takie ochlapusy sa, ale wygoda jest.
nie pamietam czy to ty wtedy w ciazy czy ktos inny kupował takie te tanie staniki, co mówiłam ze drpaia i niewygodne i odkształciły zaraz po jednym , dwóch praniach. To Ty??