Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

lady_m4ryjane napisał(a):
sztunia napisał(a):
haha oklaska to ci chyba jutro dam dopiero 🙂

Dzisiaj do fiku trzeba się ustawić w kolejce 😉

A mnie się udało 😁

Kasia, mój mąż Manię z Wiki pomylił 🙃 😁 haha nieźle 🙃 🙃
A ja Igę z Filipem 🙃

kasia_sztuk napisał(a):
Ej a czyj jest Dawidek? Bo nie mogę sobie przypomnieć 🙂 przepraszam 😮 🤪
Dobra nie było pytania, młody podobny do mamy(nightmare) 🙂

A najt jest na fb?

• Mamusie
astraaa napisał(a):
sztunia napisał(a):
haha oklaska to ci chyba jutro dam dopiero 🙂

Dzisiaj do fiku trzeba się ustawić w kolejce 😉

A mnie się udało 😁

Kasia, mój mąż Manię z Wiki pomylił 🙃 😁 haha nieźle 🙃 🙃
A ja Igę z Filipem 🙃

kasia_sztuk napisał(a):
Ej a czyj jest Dawidek? Bo nie mogę sobie przypomnieć 🙂 przepraszam 😮 🤪
Dobra nie było pytania, młody podobny do mamy(nightmare) 🙂

A najt jest na fb?

Hahahaha Astra dobry Twoj maz 🙂)

• Mamusie
swietna ta fota. ja jak zobaczyłam to tylko Dwidka nie poznałam i Zuzi, bo potem Dawidek jakos mi sie pzrypomniał, a Zuzie to wydedukowałam myslac czyjego dziecka nie ma. Meti dawno nie było wiec... a dawidka kojarzyłam jak night wklejała. ale wasze takie fajne foty, a mojej Iguśki takie starowate i zupełnie juz inaczej wyglada. Tu to pucuś nie z tej ziemi... ale Wiki i Mania wymiataja... naprawde prawie jak blizniaczki 🙂 z tymi kudełkami.

a mnie Pani instruktorka znów pochwaliła, i mam w pon isc na dalszy tor. yuuuuupiiiiii moze sie naucze.

• Mamusie
Ewcia gratulacje..............nauczysz sie pływać-piekna sprawa 🙂

Maz sie kapie
Ja juz wykapana
Ide do lozka moze jakas prase poczytam
Na rolkach super,ale nogi mnie bolaly
Nikos plakal,ze chce tak jak ja jechac 😁
Jeszcze duzo nauki przed nim.

Znowu zlapalam meza z faja.Udusze go chyba.
Smierdzi knur jeden 😠

Dobranoc

Jutro jade na zakupy.
A jak bedzie padac to maz jedzie z nami.I po drodze do szpitala z uchem.

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
Astra ja też robiłam coś podobnego, na herbatnikach ale bez czekolady bo nie chciałam 🙂 I jeszcze z budyniem na górze. Oczywiście musiałam ratować bo za szybko kaszę wsypałam i były grudy ;] Jak ktoś lubi kaszę to deser jest mega 🙂

Cześć Leli 🙂
Dzielna jestes, tyle pobudek i praca. Ale Ty chyba na pół etatu pracujesz? Tyle fajnego 🙂 Ja wróce od razu na 8h czyli 7 bo z przerwami na karmienie. I też myślę nad wprowadzaniem modyfikowanego na pierwszą część dnia bo się zajadę z laktatorem w pracy 😮 Ale z cyca nie rezygnujemy 🙂
A propo laktatora - która ma laktator aventu ręczny? Miałabym prośbę o konsultacje 😁

no leliva juz niedługo, bo za niecałe 2 miechy myz Lady tez wracamy do pracy 😞 buu chyba sie zapłacze za mała, tym bardziej ze chyba zadna babcia na dłuzej miejsca nie zagrzeeje, wiec złobek albo niania 😞

a co do karmienia i mleka modyfikowanego. ja czuje ze Igusia tak samo jak zuzia nie bedzie chciała, bo do sztycznego najłatwiej dziecko pzrekonac jak jest malusie. ja zrobie chyba tak jak wtedy ze zorganizuje 3 posiłki dla Igusi dopóki nie pzryjade a potem cyc. Zuza do pzredszkola i bedziemy robic pzrestawianie. sciaganie u mnie nie wchodzi w gre. ja chyba dawałam zuzi cyca pzred praca, a potem kaszka, owoce, zupke - 3 posiłki i ok 15 cyc. chyba da rade. jakos chyba tak to było....

lekarka mówiła o modyfikowanym ale chyba sama w to nie wierzy, zuzia nawet ajkw delegacje pojechałam nie chciała słyszec o sztucznym 😞 w sumie dobrze, zakochane obie w cycu 🙂 a u mnie E króluje, a propos cycków. ale wszedzie tez mam poodkłądane. waze niby mniej niz pzred ciaza, ale nie pocieszająco. koniec tematu bo złapie doła 😞

• Mamusie
leliva ja wracam 17 października.
A w ogóle wiecie co ja już zaczynam mieć banię zrytą robotą? Dziś włączając kompa wpisałam hasło jakie mam do kompa firmowego 😮 Ja pierdzielę. Nie używałam przecież od roku tego hasła.

ja 15.10.
a ja miałam swoje skasowane juz do tokena, wygasło mi , ajkc hciałam w pracy znaleźć wniosek o połaczenie tych pzrerw na karmienie. a u nas w pracy tez mega zmiany, piecztki imienne do podpisywania pism, hardcore, ale to w zwiazku z odpwiedzialnoscia za błędy urzednicze, w decyzjach, musi byc wiadomo kto stworzył bo po parafkach za rok, dwa trzy nie dojda. i kasa poleci jak cos nie tak... ale juz ubezpieczenie OC służbowe wykupione... zeby potem nie musiec chaty zastawiac, hehe (az tak źle moze nie bedzie, tylko 12-krotnosc poborów) 🙂