Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
😞 a ja chora 😞 z niucha leci jak z kranu. pojechałam po zuze w krótkich gaciach i koszulce 😞 jeszcze po powrocie było ok, a teraz sie kran odkrecił.
ale jestem juz po telefonie do przyjaciela (czyt. meza siostra-lekarz rodzinny) i wiem co mam kiedy i jak brac zeby sie na jutro wykurowac, jutro kardiolog z Zuzia, długo wyczekiwana kontrola, i zebranie w pzredszkolu, pierwsze wiec musze byc,a zaczyna sie o 15 wiec musze byc ja.
kurde... aaaaa leci 😞 uciekam pod kołderke sie wygzrewac. zaraz maz z dziewczynkami wróca ze spacerku i smignie sie do apteki jeszcze zeby sie żonka wykurowała 😞
paaaa

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Moja też właśnie usnęła.
Mi też chce się strasznie spać, ale jeszcze muszę obejrzeć na wspólnej i m jak miłość i prawo agaty ło jezuuu 🙂
A tymczasem idę do wanny do mojego Misia. Dzisiaj plamiłam i muszę koniecznie iść do ginekologa. Bo dzisiaj zagryzałam ziemniaki smażone z cebulą słodkim orzechowcem 😮 🤪
Mam nadzieję, że mi się tam nic nie zagnieżdża bożeeee.

Nunek już zasypia po kaszce i kąpieli. Już od jakiegoś czasu musiałam wszystko przenieść na wcześniejsze godziny, bo ona nie umie wyrobić do 20, a jak się ją trzyma na siłę to potem krócej śpi nawet, tak jest wybita ze snu. Także w tygodniu bardzo często kąpię ją sama i moim plecom się to nie podoba 😞
Spadam szukać prezentu na 30 rocznicę ślubu rodziców 🙂

Moim plecom też niezbyt odpowiada kąpanie Wikusi, ale nie mam wyjścia i odkąd się urodziła w 98% robię to ja. Ale jak już ją wykąpię, nakarmię i ułozę do snu, to nie mogę się z bólu wyprostować 🙃

Kasiuuuu...ale Mania taka sliczna to teraz synuś by się przydał, ale by były dwa słodziaki 😁
🤪

• Mamusie
astraaa napisał(a):
Moim plecom też niezbyt odpowiada kąpanie Wikusi, ale nie mam wyjścia i odkąd się urodziła w 98% robię to ja. Ale jak już ją wykąpię, nakarmię i ułozę do snu, to nie mogę się z bólu wyprostować 🙃

Kasiuuuu...ale Mania taka sliczna to teraz synuś by się przydał, ale by były dwa słodziaki 😁
🤪

Ty ruda lepiej nie kracz mi tu! 🙂)
Muszę do gina się zarejestrować w przyszłym tygodniu 🤢

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
Mania bedzie miec brata.........tralalala

Jeeeezu ale Wy kraczecie. Coś mi w ogóle w brzuchu bulgocze, ale to chyba gazy. Kurde już schizuję się. Jeszcze nie chcę drugiego dziecka. Kurde tabletki biorę przecież 🙂
Niech Mania wyrośnie ze swoich humorków, a później braciszek 🙂

• Mamusie
kasia_sztuk napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
Mania bedzie miec brata.........tralalala

Jeeeezu ale Wy kraczecie. Coś mi w ogóle w brzuchu bulgocze, ale to chyba gazy. Kurde już schizuję się. Jeszcze nie chcę drugiego dziecka. Kurde tabletki biorę przecież 🙂
Niech Mania wyrośnie ze swoich humorków, a później braciszek 🙂

zartuje.............trojaczki beda 😁 😁 😁

• Mamusie
Hej trolle!
Od soboty jestem u rodziców, którzy nie uprzedzili, że neta nie ma. Już jest i wiecie co, tęskniłam jak cholera. 😜 Nie doczytam dzisiaj, bo oczy mi się już kleją. Zajrzałam tylko kilka stron przed i łeb mnie rozbolał od ''ortografuf''. 😜
Emilia grubasek coraz większy, mówi mamamama ama! Memla jęzor równocześnie 🙃
Gratki dla Kasi 😁 Chłopca!
Tata gada przez sen... idę podsłuchać. 🙃
Branoc 😉

• Mamusie
ggulek napisał(a):
Hej trolle!
Od soboty jestem u rodziców, którzy nie uprzedzili, że neta nie ma. Już jest i wiecie co, tęskniłam jak cholera. 😜 Nie doczytam dzisiaj, bo oczy mi się już kleją. Zajrzałam tylko kilka stron przed i łeb mnie rozbolał od ''ortografuf''. 😜
Emilia grubasek coraz większy, mówi mamamama ama! Memla jęzor równocześnie 🙃
Gratki dla Kasi 😁 Chłopca!
Tata gada przez sen... idę podsłuchać. 🙃
Branoc 😉

Ja Ci dam zaraz gratulacje to zobaczysz! 🙂) dzisiaj test kupuje. Mam nadzieję, że cerazette mnie nie zawiodły 🙂

• Mamusie
hej hej hello, zastosowałam sie do porad naszego lekarza na telefon i juz mi lepiej 🙂 kataru nie ma, ale leki biore, i gardło mniej boli. juz całkiem całkiem wygląam. i tak miało byc bo dzis kardiolog i zebranie w pzredszkolu.
tylko czemu taka h.... pogoda 😞 deszcz leje, pochmurno... Igunia poszła spac i ma to w d... a ja jak zwykle kawke pije. zaraz bede domek ogarniac i poprasuje reszte, bo wczoraj tesciowa mi sterte ubran poprasowała. ona jak tylko wchodzi i widzi kupe to zaraz zakłada chustke na głowe (w peruce goraco) i wyciaga zza witryny deske do prasowania, hehe az mi głupio czasami i zabieram sie za to wczesniej nawet jak mi sie nie chce. tak mnie troche ona mobilizuje, bo az wstyd czasami. ale juz jej powiedziałam ze nawet jak chce to neich dziewczynek rzeczy prasuje, anszych niech nie rusza, bo sie całkiem rozleniwie 🙂 hehe

widze ze super tematy, rodzenstwo dla Mani mzoe bedzie, ale skoro Kasia nie chcesz jeszcze to tfu tfu wypluwam 🙂 napewno te jedzenie to taki jednorazowy kaprys 🙂 i nie wiem co wczoraj jeszcze było, zaraz podczytam ewentualnie..

Wcześniej wstałyśmy, bo od 8 wiercą za ścianą 😠 Tatuś musiał iść wcześniej do pracy. Żesz fuck taki ma zajeb do piątku, że nie ma kiedy jechać po telewizor. W piątek wiezie moje żuczki z biura na targi. Ominą mnie targi w tym roku sesesese 😎 Zrezygnowali z tych w listopadzie. Następne chyba pod koniec lutego. Jakies bzdury związane z pracą mi się śniły 🤢
Trzeba dziś jakiś porządny obiad zrobić, bo ostatnio się opierdzielam i wczoraj żarliśmy makaron z serem, śmietaną, cukrem i cynamonem. Dziś chyba zrobię makaron ze szpinakiem, a dla Łukasza zamiast makaronu do tego Ravioli 5 serów, bo udało mi się zdobyć, a on lubi 🙂 No i sałatka jakaś, bo mam przyjdzie po pracy, a się odchudza 😉
Jak Nunek pójdzie spać muszę przejrzeć jej fotki i wybrać 100 do wywołania, bo wczoraj fajną ofertę na grouponie kupiłam 🙂 A ja jeszcze żadnego jej zdjęcia nie mam wydrukowanego, aż wstyd ☺️

• Mamusie
Aaaaale byłby czad jakby Mania miała brata 😁 Skończyłolby się księżniczkowanie hahaha 😉 A jak by miał na imieeeeeeeeeeee? 😜 😜

Super pogoda dziś, lubie taką lekko pochmurną 🙂

Jan wczoraj na noc tak rozdarł jape, ze nawet noszenie, bujanie, śpiewanie nie pomagało 😮 Albo zęby bo gryzł mnie w sutka mocno albo tak spiący albo mi Go w pracy zauroczyli 🙃

• Mamusie
Ewcia to masz dobra tesciowa 😉
Moja tylko sprzatala jak bylam w szpitalu.............musiala synusiowi pomoc 😠
A tak to nie garnie sie do moich prac domowych...i dobrze 😉

Polozylam Alana do lozeczka moze bedzie spac

Ja zapakuje nasza bryke do samochodu i sie ubiore 😁

Musze zobaczyc jaka pogoda za oknem,bo trzeba sie odpowiednio ubrac 😉

• Mamusie
lady_m4ryjane napisał(a):
Wcześniej wstałyśmy, bo od 8 wiercą za ścianą 😠 Tatuś musiał iść wcześniej do pracy. Żesz fuck taki ma zajeb do piątku, że nie ma kiedy jechać po telewizor. W piątek wiezie moje żuczki z biura na targi. Ominą mnie targi w tym roku sesesese 😎 Zrezygnowali z tych w listopadzie. Następne chyba pod koniec lutego. Jakies bzdury związane z pracą mi się śniły 🤢
Trzeba dziś jakiś porządny obiad zrobić, bo ostatnio się opierdzielam i wczoraj żarliśmy makaron z serem, śmietaną, cukrem i cynamonem. Dziś chyba zrobię makaron ze szpinakiem, a dla Łukasza zamiast makaronu do tego Ravioli 5 serów, bo udało mi się zdobyć, a on lubi 🙂 No i sałatka jakaś, bo mam przyjdzie po pracy, a się odchudza 😉
Jak Nunek pójdzie spać muszę przejrzeć jej fotki i wybrać 100 do wywołania, bo wczoraj fajną ofertę na grouponie kupiłam 🙂 A ja jeszcze żadnego jej zdjęcia nie mam wydrukowanego, aż wstyd ☺️

my mamy 200 do wywołania, wstepnie wybralismy, bo to i z chrzcin dla nas i dla innych ale tak sie nie chce ze szok.
a maz ma jeszcze wieczorami/nocami prace na kompie,w iec juz w ogole nie ma kiedy.
a my mamy kilka dosłownie z tych pierwszych dni Igusi, bo wtedy tez mielismy jakis groupon.

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
Ewcia to masz dobra tesciowa 😉
Moja tylko sprzatala jak bylam w szpitalu.............musiala synusiowi pomoc 😠
A tak to nie garnie sie do moich prac domowych...i dobrze 😉

Polozylam Alana do lozeczka moze bedzie spac

Ja zapakuje nasza bryke do samochodu i sie ubiore 😁

Musze zobaczyc jaka pogoda za oknem,bo trzeba sie odpowiednio ubrac 😉

nio dobra dobra, naprawde nie narzekam.
choc ostatnio mi jakos jej gadanie pzreszkadza troche. przychodzi rzadziej i na troche, ale jak zacznie gadac to jestem pzrerazona, wsyztskich obmówi, nie w jakis tak zły sposób, ale u tego to u tego to, na głowe poupadali i ze pzresadzaja i w ogole. takz eby było o czym gadac ale pewnie ajk pojdzie do meza siostry to im gada o nas, jestem pzrerazona normalnie. a tak to cud babka. a zreszta nigdy tak nie gadała, teraz jakos jej sie zrobiło, syndrom babci ma chyba, bo babcie to tak lubia, wiedziec co gdzie i u kogo, a na wsi niektóre to juz w ogole. lezace w łózku a wsyztsko wiedza, hehe

ewcia napisał(a):

my mamy 200 do wywołania, wstepnie wybralismy, bo to i z chrzcin dla nas i dla innych ale tak sie nie chce ze szok.
a maz ma jeszcze wieczorami/nocami prace na kompie,w iec juz w ogole nie ma kiedy.
a my mamy kilka dosłownie z tych pierwszych dni Igusi, bo wtedy tez mielismy jakis groupon.

Ja z chrzcin wywołam wszystkie jak juz będą 🙂 A te z groupona to tylko wysyłam on-line i oni mi odsyłają pocztą wydrukowane. Już kiedys miałam taki kupon i zadowolona byłam.
A co do teściowej zazdroszczę. Moja nie pamiętam kiedy była u nas ostatni raz i ja nie wiem jak mała z nią zostanie 2 tygodnie skoro prawie jej nie zna, a ona teraz potrafi płakać na niektóre osoby. Chyba wolałabym opiekunkę...

• Mamusie
ewcia napisał(a):

Ja z chrzcin wywołam wszystkie jak juz będą 🙂 A te z groupona to tylko wysyłam on-line i oni mi odsyłają pocztą wydrukowane. Już kiedys miałam taki kupon i zadowolona byłam.
A co do teściowej zazdroszczę. Moja nie pamiętam kiedy była u nas ostatni raz i ja nie wiem jak mała z nią zostanie 2 tygodnie skoro prawie jej nie zna, a ona teraz potrafi płakać na niektóre osoby. Chyba wolałabym opiekunkę...

to jak ona sie ma Wikusia opiekowac kiedy nie ma zielonego pojecia jak wyglada jej dziec,co lubi itp. 😮

• Mamusie
ewcia napisał(a):

nio my mamy odbiór w fotojokerze zaa free a mamy go pod domem.
a tescowa nie ma tescia, sama jest to sie dla wnuków poswieca, taki typ, bo niektóre sie wcale nie kwapia. a ona wczesniej do zuzi przychodziła, teraz przychodzi z igusia xzostac jak jade do przedszkola po zuzie zeby małej w te zarazki nie ciagnac. dzis zebranie wiec zostanie dłuzej z obiema, az maz wroci 🙂 naprawde mamy dobrze 🙂