Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

U nas po deszczu pogoda fajna się zrobiła, wiatr przycichł i jest przyjemnie ciepło, jak wiosną. Byłyśmy trochę na dworze, ale tam się nie da za długo posiedzieć, bo plaga os nadal atakuje 🤨 nie cierpię ich.
Musze sobie wypić kawę, bo mnie muli na spanie i zaczynają boleć nogi,a to wróży silny wiatr i burzę zwykle.
Bartek mówi,ze go brzuch boli, położył się z męża siostrą na kanapie i usnął.

Izunia, mnie tez było o wiele wygodniej w krótkich włosach, ale ogolnie rzecz biorąc - nie czuję się dobrze i nie mogę sie doczekać, kiedy mi odrosną. Inna sprawa, ze chłop mi do tej pory stęka, jaki tez głupkowaty pomysł miałam z tym obcięciem 😁 Za tydzień jadę do Łodzi i robię dekoloryzację i jakiś rudy ładny sobie każę nałożyć, niech se chłop marudzi. On by chciał żebym miała czarne, proste włosy do pasa jak kiedyś, a ja juz takich nie lubię. Wolę wycieniowane do połowy pleców...tylko że na razie mam do ramion 🙃

Pytałam Kaśki jak z tą dekoloryzacją i to słuchaj od włosów też trochę zależy. Mi ładnie złapało szybko i nie musiałam mieć tej mieszanki długo na włosach. Sama się zdziwiła, że tak się szybko rozjaśniły z tej ciemnej czekolady. No i u niej się trzeba umówić wcześniej.

Ok, to najwyżej się zapisze. Wezmę koleżankę, ona obcykana we fryzjerach i może mi jeszcze jakiś inny salon poleci. Mam kilka spraw do załatwienia w Łodzi, potrzebny jest mi akt urodzenia Bartka, a ja za Chiny ludowe nie pamiętam, gdzie był ten urząd, wiem tyle,ze gdzieś w krzakach na Pabianickiej 😁
dam radę 😉
Ja mam dobre włosy, podatne na wszelkie zabiegi, znacznie się ich kondycja poprawiła po obcięciu, mam nadzieję,że ich nie zniszczę za bardzo 😉 najwyżej zetnę znów. Mam ich teraz dużo i są ciężkie, zamówiłam sobie bumpits na allegro, może rzeczywiście łatwiej będzie je ułozyć.
Idę brać się za obiad powoli 😉

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
Ewcia,wole takie krotkie.Kiedys nosilam dlugie.
Kruszynka wazy 8920 🙂

Jaszminka my tez sami w domu jestesmy 😞
Tesc dzisiaj byl i mowi jak cos to do piwnicy mamy sie chowac.
Juz tak mocno wieje i goraco jest.

hehe niezła ta kruszynka. moja dobija do 7kg. w srode szczepienie, zobaczymy, ten mój beleronik 🙂
a ja chyba tez wole krótsze, tylko mój maz juz marudzi zebym odchodowała, ale dla mnie długie to meczarnia i z myciem i suszeniem i jak spiąc to wyglądam jak nie wiem. miałąm chyba ostatni raz długie 6 lat temu, na slubie, chodowałam, a zaraz po nim obciełam 🙂

• Mamusie
ewcia napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
Kruszynka wazy 8920 🙂

hehe niezła ta kruszynka. moja dobija do 7kg. w srode szczepienie, zobaczymy, ten mój beleronik 🙂
a ja chyba tez wole krótsze, tylko mój maz juz marudzi zebym odchodowała, ale dla mnie długie to meczarnia i z myciem i suszeniem i jak spiąc to wyglądam jak nie wiem. miałąm chyba ostatni raz długie 6 lat temu, na slubie, chodowałam, a zaraz po nim obciełam 🙂

teraz jak mam sciete to prostownica schowana na amen.
Jezeli sa wlaosy dobrze sciete to super sie ukladaja.
Myje kłaki,susze i gotowe 🙂

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
ewcia napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
Kruszynka wazy 8920 🙂

teraz jak mam sciete to prostownica schowana na amen.
Jezeli sa wlaosy dobrze sciete to super sie ukladaja.
Myje kłaki,susze i gotowe 🙂

no a moje juz troche odrosły, i juz jak wyjsc to musze prostownica, bo sie wywijaja w druga strone. ale tak po domku to mzoe byc. musze jeszcze troche poczekac bo chce miec swieże na wesele 18 sierpnia. tylkko co ja na siebie włoze 😞 na chrzciny był problem, choc w sumie chciałam miec wygode na karmienie,a tu przyjade raz czy dwa to moge i do pasa sie w domku rozebrac. musze cos znaleźć zeby zamaskowac moją oponke. ta bluzka z chrztu była rewelacyjna do tego 🙂 ale na wesele chce sukienke 🙂

Ło ja już tylu fryzjerów przeszłam i nic z tego, za każdym razem pieją 😁
Przejadłam się 🙃

Pranie mi zmokło i ja też zmokłam, bo zanim je pościągałam to się rozpadało na całego i to jakie krople grube..brrr

A ja mam kręcone i już się pogodziłam z tym, że nigdy nie będą się układać jakbym chciała 😜 Chyba, że zrobię sobie jeżyka 😉
Mięso upieczone. Pięknie pachnie w domu od tego miodu, piwa i musztardy. Ziemniaki i fasolka się dogotowują. Dziś sobie motorek w dupie zainstalowałam, bo poza zrobieniem pracochłonnego obiadu, jeszcze z Wercikusem się pobawiłyśmy i jadła przez godzinę w międzyczasie, bo jabłuszko było, więc to długo zajęło, no i makijaż full wypas zrobiłam i włosy i posprzątałam trochę i pozmywałam po obiedzie, a multum tego było po tych wszystkich panierkach i marynatach 😉 Tata przyjedzie o 15 i jedziemy do biura mojego na chwilę po rmue, a potem do kardio 🤢

Jakby mi się kręciły, a nie wyglądąły jakby piorun w miotłę pierdyknął to tez bym je pokochala 😁
Ej Lady to jak masz chwilę to chodź mi chałupę ogarniesz, prasowanie chociaż... 🤢 😁

• Mamusie
wróciłysmy
mam jechec zamknąc w piwnicy potwora i nie wypuszcać przez tydzień takmnie wkurwia swoim zachowaniem
no ale cóż tak nie wolno
wiec siedzi w pokoju i wyje
jaksie uspokoi todo niej pojde poki co nie chce jej oglądąc
Polonez smacznie spi, jak ja obudzi to idzie dopiwnicy 😜