Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
No to o pijusie już nie będę pisała bo nie warto, tylko szkoda mi mojej siostry, bo przed ślubem był inny, pracował gdzie indziej, ale się zwolnił bo ma ciśnienie wysokie i próbował sobie rentę załatwic.
Ula fajny misio kombinezonik 🙂 spokojnie nie będziemy o niego walczyc, szukam czegoś w różu albo bieli oczywiście 😁 😉

• Mamusie
hejka...

moja Kajcia też po zmianie czasu [rzed 19 odpływała ale przetrzymałam ją jakieś 20-30 minut i uspałam w łóżeczku bo jesteśmy na etapie oduczania spania na rączkach i nie w łóżku rodziców i póki co 2:0 dla mnie z małym niewyspaniem ostatniej nocy...

Ania dobrze ze Adaś już pod opieką a niestety meża ma fatalnego i tak jak morskooka znam takie przypadki niestety 😞

Tosia ładne zdjęcia 🙂

Rosi super ( albo i nie dla cycusiów) ze ZOjka ma juz ząbka 🤪 🤪 🤪 😁 ale czas zaiwania no masakra...

Ula kombinezon fajowy 🙂

• Mamusie
Ja mam znajoma w pracy starsza kobieta kolo 50 I jest tu na wyspach 5lat z mezem i dziecmi. On taki nierob i tylko piwo pije ona zapieprza nadgodziny bieze kiedy sie da a on wielce chorego udaje glowa go boli nadcisnienie ma a Teraz cukrzyce i nie pracuje juz 3lata i kiedys Ktos mu cos powiedzial a on na to " chcielo sie ksiecia to teraz czeba zapierdalac na niego" ;/

• Mamusie
agatka168 napisał(a):
Ja mam znajoma w pracy starsza kobieta kolo 50 I jest tu na wyspach 5lat z mezem i dziecmi. On taki nierob i tylko piwo pije ona zapieprza nadgodziny bieze kiedy sie da a on wielce chorego udaje glowa go boli nadcisnienie ma a Teraz cukrzyce i nie pracuje juz 3lata i kiedys Ktos mu cos powiedzial a on na to " chcielo sie ksiecia to teraz czeba zapierdalac na niego" ;/
to ja bym mu Agata szybko powiedziała ze takiego księcia to można szybko wypierdolić!!!

• Mamusie
halo 🙂

Tosia ja odpowiem na Twoje pytanie- otóż jestem tutaj 😁 sto punktów sie należy jak nic 😁 😁

dziewczyny przeczytałam Was choć naskrobałyście że ho ho 🤪 ale wybaczcie nie odpiszę bo padam na twarz- raz że Kornelka a i owszem przestawiła sie tej nocy na nowy czas i w związku z tym zasnęła raptem o 4 rano 🤢 😮 🤢 dwa że u nas dół duży 😞 ale o tym jutro..

a tak na szybko
mnie też wypadają włosy garściami
vit D bierzemy od końca 3 miesiąca czyli 29.09
buziaki dla chorego Adasia 😘
gratulacje dla Zojeczki 😘

• Mamusie
Witam!!
Oj Kaśka dałaś takie wielkie zdjęcia, że ja widzę tylko połowę 😜 odświeżałam z 20 razy i nic 😠 Ale zobaczyłam kawałek Kajeczki - śliczna dziewczynka 🙂
Ania daj znać jak z Twoim siostrzeńcem i jakie są wyniki Twojej siostry. Jejku szczerze im współczuję, tyle zmartwień a jeszcze mąż-jełop za przeproszeniem dokłada do tego 😞

U nas 0 stopni!!!!!
Muszę iść do apteki, przy okazji skoczę może też do używańca, nie było mnie tam lata 🙂 Tylko nie wiem czy dzisiaj jest nowy towar...
Aha kupy 5 dzień nie ma 😞

• Mamusie
witam sie i ja a raczej my hehe na sek bo musze sie ubrac poki maly spi bo to tylko 30 min bedzie 😁 a juz z 10 minelo hehe 😁

a u mnie chyba 0 teraz mialam jechac z malym do lekarza kazali mi jak bylam w szpitalu i co??!!! nie uwierzycie nie ma miejsc 😠 😠 🤪 🤪 ja chyba snie placisz i nie ma miejsc kojarzycie co za barany pani doktor ma duuuzo dzieci a inna tez i dowidzenia dziecko moze byc umierajace kogo to obchodzi nie ma miejsc!!

ja nie mam jakstac od 6 rano w kolejce bo co mam malego ze soba wziac??
ja nie rozumiem powinni zrobic przykladowo 10 os na tel i reszta w kolejce cokolwiek a nie ja dzwonie i nie mamiejsc PARANOJA!!
jestem taka wkurzona ze msakra!!!
poc o mi ta przychodnia! chyba sie przepiszemy bo to jest zalosne
a i teraz bede skladac skarge bo to juz kolejny raz jak nie dostalamsie do lekarza a to jest 3 mies dziecko tu nie chodzi o mnie

jade dzis prywatnie jak bedzie miala ta fajna lekarka miejsce. ok lece pozniej zagladne jeszce nie jadlam 😁