Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
No to Sandra miałaś nie wesoło z Nadią 🤔
Dobrze ,że w torebce nie było prezentów 😁 😁
Ja właśnie usypiam Wiki chociaż niezbyt jej się to podoba. 😆
Ja już okres mam za sobą ,4 dni mię męczyło 😠 😠 okropność po tak długim czasie to trauma 😉
Wiki po świętach przybrała 0,5 kg wiec się cieszę ,oby tylko zaraz tego nie zrzuciła jak kiedyś 😜
U mnie na szczęście ani grama nie przybyło póki co 😉
Dzisiaj robię zupę gulaszowa w chlebkach od żurku 🙂

• Mamusie
dzien dobry 🙂
a ja sie nadal do M nie odzywam, na szczescie polazl do pracy to mam spokoj 😉 Ulka spi a ja spijam kawe 🙂
Sandra ja tak samo jak Ty - 17.04 do pracy...a od poniedzialku do żłoba...
Co kilka dni tez mnie mecza takie bol;e jak na okres, ale nic z tego nie wynika 😮 bol przechodzi i na drugi dzien pojawia sie z wiekszą mocą 🤨

No to ładnie Nadia prezenty w nocy rozdała 😁 😁 😜 cale szczescie ze juz jej lepiej 😘

a co do wagi...to ja sie wole nie ważyć 😁 mam slabosc do jajek marcepanowych, a ze u nas ich zawsze pod dostatkiem, to bylo to moje ulubione danie 😁 😜

• Mamusie
Wczoraj mówili ,ze wiosna dopiero za dwa tygodnie.
A zapomniałam Wam powiedzieć ,ze mamy karteczki do spowiedzi przed chrzcinami i chrzestny powiedział ,ze nie pójdzie do spowiedzi 😠 😠 😠 wkurwiłam się co nie miara .I jeszcze będzie tak ,że innego będę szukała .Juz mam tego serdecznie dość ,ciekawa jestem co powie chrzestna bo to jego siostra i tez ma nierówno pod kopula . 😮

A mam pytanie czy są kaszki które robi się z cyckowym mlekiem 😜 ?

• Mamusie
Mixi, to niech sobie podpisze sam te cholerna kartke,a nie problemy Wam robi...
Ja nie poszlam tez do spowiedzi i podpisalam kartke i poszlo ☺️
Raczej wielce wierzacy nie jest skoro do spowiedzi isc nie moze, wiec nie bedzie mial wyrzutu z podpisania kartki ;D

Mixi, szybko oproznilam torebke z zajecy czekoladowych 🙂 haha ;D

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/12/dscn5575b.jpg/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/959/dscn5575b.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Też tak mu powiem ,żeby sobie podpisał sam .Ale już nie chciałam ciśnienia robić przy stole 🙂
On uważa ,że księdzu wystarczyć powinno ,że on powie ,że był u spowiedzi i musi mu uwiezyc bo to ksiądz .Ach już mam serdecznie dość tych ludzi i już mega żałuje ,ze Wiki takimi chrzestnymi obdarowaliśmy ,ale cóż w ostateczności pójdę i samego proboszcza poproszę ,żeby został chrzestnym mojej córki bo nie mogę znaleźć ,ciekawe co powie. 🤪 🤪
W końcu się znamy 🙂 🙂

• Mamusie
Wiecie co zęby mojej Wiki powariowały 🤪 🤪 🤪 🤪
Już jakiś czas nie zaglądałam do buzi ,a tam na górze obok tych co wyszły niedawno, nowe się pchają do wyjścia i na dole jeden też 😮 😮
Zastanawiam się czy to nie za dużo i za szybko .
I już wiem co ona tak wszystko i wszystkich gryzie 🙂 🙂
Na szczęście cycki oszczędza 😁

• Mamusie
dobry,
u nas noc w miare, w sumie to już nawet nie liczę ile razy wstaje i jakoś mi z tym dobrze... teraz Szymon ma pierwszą drzemkę...
na szczęście święta się skończyły i mam święty spokój...

Latka to w moje rejony lecisz 😁 bo ja też z podkarpacia... a gdzie dokładnie ??
Sandra śliczne dziewczyny... oczy mają zabójcze !! (no i podobne do siebie)

• Mamusie
sandroos napisał(a):
Eeeeeeeee, a ja nie podaje mieska zadnego jeszcze.... w sumie jak Was czytam to mega malo podaje..

No ja też bardzo mało podaje... Mięsa, a tym bardziej jajek młody na oczy nie widzial 😉
Z resztą mam wrażenie, że ostatnio to tylko cycka widzi 😁 hehe

Dzień dobry 🙂
Wczoraj noc się na dobre nie zaczęła, a ja już marzyłam, żeby sie skończyła... 😞

Dzo, wątpię, żeby od zębów tyle objawów jednocześnie wystąpiło.. A otworzyły jej się dziasla chociaż?

• Mamusie
Witam po świętach.
Współczuję jazd z mężami i dzieciaczkami. U nas nas szczęście obyło się bez ekscesów. Mały trochę wymęczony był bo przez 2 dni go tarmosili i nosili a on miał problemy z zasypianiem w dzień ale i tak był bardzo grzeczny i rozrywkowy. 😁
Objadłam się ciasta za wszystkie czasy i pora wrócić do diety choć na szczęście waga stoi w miejscu.
Qrcze coś mnie brzuch od kilku dni pobolewa jak na okres choć tak delikatnie. Mam nadzieję, że to jeszcze nie to bo się odzwyczaiłam i dobrze mi z tym.
Sandra ale śliczne te Twoje córeczki, jak laleczki.
A mój synek kończy dziś 7 miesięcy. Matko jak ten czas zapiernicza. Szok.
I buziaki dla Majeczki z okazji miesięcznicy. 😘

• Mamusie
Najlepszego dla Borysa i Majki 🙂

Ja właśnie wykonalam test ciążowy bo M kupil juz pospinany:P ale na szczęście pokazał not pregnant 😁 mowilam ze przez chorobę sie poprzesuwalo ale w sumie nic nie czuje jak na okres ani brzuch mi nie puszy jak zaesze ani zachcianek nie mam ani nie nerwowa jesten wiec sama sie stresowalam