Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Doti, wow! Oczywiście wklej fotkę jak bedzie juz Twoj wyrob gotowy 😁

Madzia, piękne, moim zdaniem to.wcale nie drobiazg 😉

Dzonatali e, to Naishka ms prywatnego styliste:dd
Daj znac jaki to sklep i jakie jedzonko moze mojemu wymyslaczowi podpasuje tylko to sa jakies specjalne? ???

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Naisha wlasnie zjadla mus -jablko&mango zajadala az sie uszy trzesly 🙂 lubi mango wczesniej dalam samo mango i tez wcinala

latka taak taak tata stylista 😁
a jedzonko:
http://www.mumtazonline.co.uk/catalog/catalog.asp?catid=DUM20164554
chicken&spring vegetables bylo bardzo dobre 😁

• Mamusie
Madziu, ja wiem, że faceci potrafią być dziecinni i ja mojemu wybaczałam wiele dziecinnych zagrywek. Ale jego zachowanie w ciągu ostatnich tygodni nie było dziecinne - było chamskie i bezuczuciowe. Jakbyśmy obie były mu obojętne 😞

Małgosia, obyście się dogadali 🙂 Ja mojemu wczoraj powiedziałam, że jak nam się nie uda, to będziemy musieli dla dobra dziecka pomyśleć o ostatecznym rozwiązaniu. Natalka nie może widzieć matki na skraju wyczerpania psychicznego i dwojga rodziców rzucających się sobie do gardeł dzień w dzień.

• Mamusie
Deira współczuje ja tez mam problemy z moim M. ale to przez jego uzależnienie do hazardu i przez to był chamski dla mnie i obojetny. Też rozważałam rozsanie...narazie jest jak jest.
Ehh Ci faceci...a mnojemu Gabrysiowi kolorek msie jeszcze nie zmienił ma takie ciemnozielonkawe...ja mam brązowe a mój M niebieskie wiec narazie zmiany nie ma 😁
ale jeśli twoja Natalka ma jasnoniebieskie to myślę że juz tak zostanie 🙂

a ja mam pytanko takie...znacie jakiś fajny programik do obróbki zdjęć?? chgcialam małemu coś fajnego porobić 🙂

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂 ja na chwilke..
Deira strasznie mi przykro, ze musisz przez to przechodzic... 🤨 brak slow 🤨 🤨 😘 Natka jaka ciekawska i jaka juiz duuuzia 😁

u mnie nic nowego, wiec sie nie bede rozpisywac 😉 Ulke przejela na chwilke moja mam to chcialam Was nadrobic, ale znow nie dam rady, takie tu jest tempo 😮 😁

• Mamusie
Deira, ale super fotki! A natalka jaki ma bujny włos na głowie 🤪

moja to tylko taki delikatny meszek ma 🤔

a co do kryzysu w związku, to potwierdza się, że gdy rodzi się dziecko to związek przechodzi pewnego rodzaju próbę... od tej pory wszystko się zmienia, tak to już jest i chyba każdy to przerabia
tylko jedni rodzice mniej, a inni bardzie "dynamicznie",

• Mamusie
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy 😘

A co do oczu, to moja w zasadzie jest "wypisz, wymaluj" M. Z oczu szczególnie i po nim ma błękitne, więc chyba jednak muszę się pogodzić z faktem, że po mnie to odziedziczyła jedynie ciemny bujny włos i niestety nosek 😁 😜 Ale jeśli do tego będzie miała biodra i nogi nie po mnie a po M, to będę szczęśliwa 😁

• Mamusie
No mi też dzonatalie taką myśl podsunęła 🙂

Deira współczuję awantur z M... Tak to bywa, ten temat się ostatnio powtarza - ciężko się teraz dogadać z facetami, bo z jednych wychodzą dzieciaki, z innych coś gorszego, a i my w nie najlepszej formie... Trzeba mieć dobre chęci, czas wszystko ułoży 🙂 Dobrze, ze sobie szczerze pogadaliście 🙂 A reakcja alergiczna nieładna - musicie uważać, bo taka duszność strasznie niebezpieczna 😞
U nas oczka szaroniebieskie, najładniejsze na świecie 😁 I włoski z ciemnych nam zjaśniały na blond 🙂

Mały ma dziś dzień na śmiechy, aż nie mogę z niego momentami 🙂 A jak mu śpiewam do snu, a on jeszcze nie jest całkiem śpiący to śpiewa ze mną, agent 🤪

Wymyśliłam, że u Wojtka zacznę rozszerzanie diety od ziemniaczka, bo z marchewką przeboje - jak nie alergia to zaparcia. Dostanie ziemniaczka z dodatkiem mojego mleka, potem ziemniaka z marchewką, potem zupkę z ziemniaczka, marchewki i pietruszki 🙂 Myślicie, ze dobry pomysł?

• Mamusie
hehe ja juz pouzupelnialam i album i ksiazke "moj pierwszy pamietnik"
tym razem ok 70zdjec ale bralam po 2,3 kopie bo dla mojej mamy i tesciowej wysylam jeszcze juz caly album dla nich sie uzbieral - kupilam 2 male dla babc i 1 duzy dla nas. trzeba sie zebrac i wyslac babciom 😉

tymczasem mala ma drzemke nr 2, a ja ide cos przekasic a potem jak wstanie kapiel i mleczko 🙂
moj m ma niby skonczyc dzis o 18, ale zobaczymy co z tego wyjdzie 🤢

• Mamusie
Ulcia tez ma blekitne oczka po M, szczerze to mialam nadzieje, ze bedzie miala zielone po mnie 😉
Efek mysle, ze tak mozesz Wojtkowi diete rozszerzac, najwazniejsze, zeby na poczatek nie dawac duzej ilosci nowego pokarmu, ja popelnilam na poczatku ten blad i biedna Ulcia cierpiala..

Ja tam tesciowce zadnych fotek nie wywoluje, ona drukuje wszystkie w pracy na bierzaco i w domu juz maja cala kapliczke zrobiona z Uli zdjeciami 😲 pewnie sie tam do niej modla 😜 😁 😁 dziwni sa 😮