Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej laski, wyzwanie przyjęte, chłopaki sami w domu... Tylko co teraz z cyckam i zrobić? Ta kapusta rzeczywiście działa?

Oczywiście rycze jak bóbr... Ja to zawsze.się.rozczulam, ech... Pewnie jemu zdecydowanie łatwiej teraz niż mi i w ogóle niepotrzebnie się nakrecam... Przecież taka kolej rzeczy i nic złego nie robię, ale żal mi no... A on wczoraj w zasadzie zasnął bez cyca...

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
witam 🙂
my tylko Dady uzywamy, juz nie pamietam kiedy kupowalismy Pampersa 😉

a w żłobku od tamtego tygodnia panuje 3-dniówka 🤢 dzis tylko 3 dzieci przyszla 🤢 mam nadzieje, ze od tamtego tygodnia troche tych zarazków wywialo i ze Uli nie dopadnie, bo w czw mamy na 4 dni do moich rodzicow jechac, a jak mala zachoruje to nici z planow 😞

• Mamusie
Hej.
My dady używałyśmy i na początku było ok ,ale po czasie Wiki zaczęła się odparzać, więc dalej jedziemy na pampersach.
Musimy się Wam pochwalić ,że wyszły nam dwa zęby na dole więc w sumie mamy ich 10 sztuk. 🙂
Pogoda coraz gorsza ,zapowiadają poprawę i znowu upały ,ale jakoś mnie to dziwi.
Nocki już zimne brrrrr 🤢

• Mamusie
Hej 🙂.

Widzę, ze strasznie dużo Was uzywa te Dady, więc pewnie spróbujemy. Pytam bo tesciowa pyta czy cos kupic dla Tymka jakas kaszka obiadek, więc mówię, ze nie (ostatnio jak pod koniec dopiero pobytu kupila Tymkowi to wszystko czego nie jada 🤢) mówię, że może pampersy kupic, ale pampersa i juz wielkie poruszenie, bo Olaf(ddziecko, ktore bawi) uzywa Dady. Szlak mnie trafia bo wszystko porównuje z tym dzieckiem i Tymkiem 🤢a jest w ddodatku starszy chyba o ponad pół roku.
Druga sprawa zamowilismy wozek i ma przyjść na jej adres w Polsce. Wiec mówimy jej ze wozek będziemy zamawiać, to zanim to zrobiliśmy to przy każdym tel jaki i ile kosztuje (najważniejsze) jej ciekawość nie zna końca.
Ahhh normalnie mozna bez końca pisać. Zobaczymy jak to będzie tym razem, bo ostatnio cały pobyt chmasko rodzina M zepsula-co za ludzie...
Teraz niby wielce mila po kłótni , bo jej ostatatnio nagadala i niby sie stara ale sama mysl ze ja zobaczę i jej zachowanie do szlau mnie doprowadza ;/.
Sorry dziewczyny ale musze sie wygadac choć trochę 😜 ...

Marylu a Ty jak znosisz wakacje teściów u Ciebie????

Karolka oby Ule nie zlapalo i wyjazd sie udal, ale szczerze to chyba ta 3 dniowka jest ciężka do ominiecia...

U nas juz co raZ blizej do wyjazdu ciesze sie i denerwuje bardzo. ..eh.
M mial mieć dzis wolne ale zamienil sie za niedzielę zeby przed wylotem ogarnąć co trzeba, bo z domu jakos przed 4 rano wyjeżdżamy. Ciekawe jak to będzie z karmieniem Tymka, i co mi z jedzonka pozwolą wziąść. Oczywiście zapakuje w specjalna torebke jaka trzeba wiec mam nadaje zd wszystko przejdzie, obiadek deserek . Pierwszy raz lecimy z jedzonkiem bo ostatnio byl po obiedzie juz to tylko mleka mialam i herbatke

• Mamusie
My 4+ z pampersa od jakiegoś niedlugiego czasu i sa duzo lepsze dla Tymka niz 4 😉
A dady to nie wiem bo nie ma u nas heh 😉 ale nie ma tam chyba z plusami więc pewnie kupie 4
Lubie pampersa za to ze sa takie delikatne, cienkie, miękkie

Karolka tak sie nasluchalam i naczytalam o tej trzydniowce jak Tymka zlapala ale mogę sie mylić i oby tak było 🙂

Hah muszę sie Wam pochwalić hi hi :P

Kubuś się dziś puścił i przyszedł do Nas a My szok ! 🙂 . He jak sie cieszył zrobił z 8 kroków a potem cąły czas próbował i jak sie cieszył

• Mamusie
dobry wieczór!

Inirtam, trzymam kciuki aby odstawianie poszło gładko!

Co do brzuszka to w zasadzie ja tam bym nie miała nic przeciwko, gdyby się okazało, że spodziewamy się drugiego dzidziusia 🙂 bo na pewno chcemy mieć drugie, więc chyba lepiej wcześniej niż później

Patinka, to zobaczysz jak się teraz Kubuś rozkręci w chodzeniu! będzie ciągle próbował i trenował, moja zaczęła 2 tygodnie temu chodzić to teraz tak szybko próbuje przebierać nóżkami, że aż jej się niekiedy plączą, no i generalnie teraz to prawie cały czas jest na girkach i spaceruje, nie w głowie jej siedzenie na macie i bawienie się zabawkami

A ja tak w ogóle to zapisałam się do gin na 29 sierpnia bo trochę mnie już niepokoiło, że nie dostaje tego okresu tak długo.. bo w końcu już 2 m-ce temu zakończyłam karmienie a tu cisza cały czas
No i w niedzielę dostałam w końcu pierwszą miesiączkę… nawet nie jest źle, obyło się póki co bez tabletek przeciwbólowych i nie jest aż tak obfita jak się tego obawiałam