- Mamusie
anula4ever napisał(a):karolka84 napisał(a):anula4ever napisał(a):karolka84 napisał(a):.
Ja bym obstawila na bepanthen linomac jest tlusty i z tego co pamietam i co sie doczytalam dobry jest tylko na buziulke jak jakies krostki np od cycusia podczas karmienia wychodza a na pupe bepanthen i wietrzenie pupci
Anula ciezko jest wietrzyc pupcie jak mala za kazdym razem jak nie ma pieluszki siusia i dusu kupke 😁 😁 chyba lubi miec pupe na wolnosci 😁
A to normalne pamietam jak moja siostrzenica to uwielbiala z golym tylkiem lezec a nie masz takich flanelowych pieluszek podszytych ceratka?super sie do tego nadaja bo mala sobie psiknie kupnie a to nie przesiaknie ja mam takie pielucho ceratki chyba z 15 sztuk o takie: http://allegro.pl/pielucho-ceratki-flanelowe-50x60-podklady-i2689064649.html
Takich nie mam, ale mam specjalna ceratke do przewijania, ktora zamieram jak wyjezdzamy do kogos, wiec jak sie mala skupczy to najwyzej latwo sie to z niej usunie 😁 😉
Mi po siostrzenicy zostaly tylko moze ze 3 sztuki i zakupilam dla swojej bo sa rewelacyjnewsiakaja i nic nie wyplywa a wiadomo dupcia gola dupcia szczesliwa z chlopcami fajna frajda jest jak leza z golymi jajeczkami 😉 i robia siuskowa fontanne bo dziewczynki to cisnienia az takiego nie maja 😉
Rekomendowane odpowiedzi