Skocz do zawartości

Pażdziernik 2012 | Forum dla mam

danusia1985_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Widze, ze o jedzonku pisalyscie. Moja juz wsuwa prawie pol sloiczka na raz 🤪 dzis M z nia zostal sam i dawal jej jabluszko to normalnie mial wylew, bo jak zobaczyla zblizajaca sie lyzeczke, to buzke otwierala i sie w glos cieszyla 🙂 jak skonczymy ten sloiczek, to podam jej jabluszko z brzoskwinka a pozniej z bananem. Kaszka jej nie sluzy, wiec chyba dam sobie z nia na razie spokoj...Marchewki jej nie daje, bo ta powoduje zaparcia i zatwardzenia, a Ula i tak ma juz z tym problemy. No chyba ze bede jej dawac jeszcze wiecej jabluszka albo soczek jablkowy, zeby do tych zaparc nie dochodzilo...musze sie jeszcze zastanowic. A sloiczki tez mamy przewaznie z gerbera.
Dzis byli u nas znajomi z mala Julka - z kolezanka urodzilysmy nasze coreczki w ten sam dzien, ale ta Julka to przy Uli wielkolud. Ula wazy 6 kg a Jula 8300 🤪 jak ja wzielam na rece to nie wiedzialam jak ja trzymac, bo takie faldki miala 🙂

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• karolka84_m

1422

• danusia1985_m

1133

• Nacudja_m

820

• ania1301_m

1321

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ania mam grube cale w cellulicie nogi, to moja zmora 😞 kurcze tylko do tej sukienki zaden zakiecik nie pasuje, a to bedzie marzec, wiec zimno...mam dwa do wyboru, w takim kolorze co sukienka, ale wyglada tak se...a nie chce kupowac nowego, bo ja w żakiecikach nie chodze, to nie moj styl...
Ale jeszcze czekam na Twoja sukienke, moze bedzie lepiej lezala niz ta 😉

• Mamusie
Karolka jak sukienka dojdzie to wrzuć fotkę i dziewczyny ocenią, która lepiej leży, bo jak mam być szczera to i moja i ta są równie ładne. Tylko Twoja bardziej skromna mi się wydaje bo moja ma te falbanki 🙂 Na jednej fotce jaką Ci wysłałam mam ubrany żakiet. Jeśli nie będziesz miała nic na górę to Ci mogę też wysłać. Nie wiem czy na fotkach widać buty?? Jeśli chcesz to też mogę wysłać 😁 Ja je miałam ubrane tylko raz i leżą w kartonie... wyglądają jakby jeszcze noszone nie były 🙂

• Mamusie
wstaw wstaw 🙂

no wlasnie, troche szkoda sianka, a takie buty sa pozniej nieprzydatne...z drugiej strony glupio mi tak wszystko od Ciebie pozyczac 🤨 tym bardziej, ze mieszkamy tak daleko od siebie i musisz biegac na poczte i to wysylac... 🤢
A tutaj wszystkie kolezanki, ktore maja mezow braly sluby koscielne, wiec tez na bialo byly i nie ma mnie kto poratowac.

• Mamusie
Obie kiecki fajne 🙂 Ale zdecydowanie ja bym polecała cieliste rajstopy 🙂 Wcale nie muszą pogrubiać, wprost przeciwnie 🙂

Nacudja, dzięki za namiary na maść.Jak możesz to prześlij mi skład tej maści w witaminami to poproszę lekarkę żeby nam przepisała,może pomoże (choć ta cholesterolowa na razie daje w miarę radę). Jak Igorek?

• Mamusie
Nie musisz mi się odwdzięczać w żaden sposób 🙂 Ja lubię ludziom pomagać w każdej sytuacji bo i może ja kiedyś będę potrzebowała jakiejś pomocy i wierzę w to, że mi wtedy ktoś przyjdzie z pomocą 🙂 A taka pomoc jak pożyczenie sukienki czy marynarki to błahostka 🙂

• Mamusie
Zarezerwowałam dzisiaj bilet na samolot na czerwiec. Lecimy do Niemiec na 2 tygodnie docelowo do siostry mojego i jeszcze chcemy na 2 dni wpaść do moich kuzynek i do znajomych bo się tak składa, że wszyscy mieszkają w obrębie 80km 😁 I tylko się zastanawiam, jak Zuzka zniesie lot 🤨 Czy jak się Jej uszka zatkają od zmiany ciśnienia czy nie będzie wrzasku 😮

• Mamusie
No widzę że tu piękny pokaz mody 🙂 Sukienki obie prześliczne, ale mi szczerze bardziej podoba się Karolki, bo jest taka prosta i skromna, a ja właśnie takie lubię 🙂 czytam tu o Waszych rozmiarach i garderobie, ja do ślubu miałam buty w kolorze takiego jaaaaśniutkiego różu/brzoskwini... taki kolor ciężki do określenia (kolor możesz zobaczyć na pasku przy sukni - zdj na F 😎 jeżeli będzie trzeba mogę poratować bo też noszę 39 🙂 co do nóg to masz bardzo ładne i zgrabne nóżki i rajstopy cieliste + szpilki będą extra!!
Ania miałaś super fryzurę i wiązankę 😁

• Mamusie
Stroicie się dziewczyny 🙂 Ja się miałam stroić na wesele w sobotę, ale przepadło. Muszę czekać na inne wielkie wyjście 😉
Ania masz tatuaż na stopie? Coś przebija przez rajstopy 🙂 Ja też mam, tyle że na lewej 🙂
Gofer z Igorkiem lepiej. Odespał trochę chłopak, choć jeszcze marudny chwilami. Ale jak ma dobry moment, to non stop się śmieje 🙂 taki wydaje się inny niż przed szpitalem. najgorsze, że każe się nosić tylko w pionie, a każda inna pozycja jest zła. Jeszcze do jutra bierze antybiotyk i robimy mu inhalacje, potem tylko osłonowo dicoflor i enterol. W przyszłym tygodniu wizyta kontrolna w przychodni i morfologia, bo ma podejrzenie neutropenii, ale to może być od wirusa i leków.

• Mamusie
ajablonka moja wiązanka też mi się strasznie podobała 😉 A jeśli chodzi o fryzuję to mi fryzjerka z grzywki kask zrobiła a z kosmetyczką się całkowicie nie dogadałam co do makijażu i jak się zobaczyłam to myślałam, że oszaleję z nerwów ale już nie było czasu na poprawki...

• Mamusie
Nacudja po malu wszystko wroci z Igorkiem do normy, w koncu biedak dwa tyg sie meczyl a dla niego to mnostwo czasu 🤨
My sie tu stroimy, radzimy i pokazujemy, bo wyszlo spontanicznie, ze biore slub koscielny i radze sie dziewczyn co i jak 😉

Ania ja uwielbiam Niemcy 😁 😁 😜 wiele osob tego nie rozumie...