Skocz do zawartości

Pażdziernik 2012 | Forum dla mam

danusia1985_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• karolka84_m

1422

• danusia1985_m

1133

• Nacudja_m

820

• ania1301_m

1321

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ania1301 napisał(a):
Dziewczyny wystawiłam na allegro ciuszki po Zuzance od 1-3m-ca z tego co wyrosła 🙂 I sukieneczkę ze chrztu 🙂 Zobaczymy czy mi się uda sprzedać 🙂 Laktator jak wystawiłam to mi poszedł w tym samym dniu 😁

myślę że spokojnie 🙂 dużo ludzi tam kupuje, sama często przeglądam 🙂 a podaj link 😁

• Mamusie
wkoncu sie wyspalam- Olga spala od 22-2 potem do 4, od 4 sie bawila i teraz padla przy cycu 🤪
Gofer- dziasla nie sa rozpulchnione, ale jak przejazdzam umytym palcem po tym miejscu to czuc zgrubienie i zaczna plakac wiec chyba boli, ja mam bobodent- jest niedrogi a rownie skuteczny co te drogie bo ma niemal taki sam sklad.
Wczoraj na spacerze Olga tak sie darla ze musialam ja wyciagnac z wozka, niesc i pchac wozek 🤢 a ludzie sie na mnie patrzyli jakbym mordowala dziecko conajmniej 😁
Widze ze romawialyscie o ciuszkach- ja tez mam do nich slabosc, niedawno otworzyli u nas super 2 pietrowy ciucholand i wczoraj wieczorem tam buszowalam, Olga ma tyle ciuszkow a ja dalej kupuje bez opamietania 🤪
spi to lece prasowac 🙂

• Mamusie
dzien dobry 🙂

ooo ciucholand 🙂 nie patrzcie na mnie laski krzywo, ale ja jestem maniaczka lumpeksow 😜 mam stamtąd tyle perełek dla siebie, ze w markowych sklepach w zyciu nie byloby mnie na nie stac! a co najwazniejsze - nikt nie ma takich samych ciuchow 😜 a tak ide sobie raz na tydzien do kilku moich ulubionych i przynosze cudenka 🙂 czasem nawet cos sie trafi dla Ulci 😉 ostatnio kupilam jej fajna kurteczke na wiosne z h&m za cale 14 zl, jak nowa 😁 a wczoraj wyskoczylam do mojego ulubionego to za 50 zl kupilam sobie 4 sukienki z nexta + bluzeczke z nexta + malej sukienke na lato 😁 tylko wyprac i mozna śmigac 😁

• Mamusie
Dzień dobry,
u nas noc raczej kiepska. Igor obudził się o 23 i przez 1,5 godziny kazał się nosić. Potem robił pobudkę po 3, 4 i 5, żeby wreszcie po 7 obudzić się na dobre. W ten sposób to ja nigdy nie wrócę do formy, bo nie mam kiedy spać. Na dodatek bardzo złości się jak odstawiam go od cyca.
Zazdroszczę tych lumpeksów 🙂 Koło mojej mamy jest pełno i to fajnych. Jest ulica na której chyba co drugi sklep to lumpeks 🙂 Tutaj koło mnie niestety posucha, więc rzadko robię teraz wypady poszukiwawcze 😉

• Mamusie
Ja się przyznam, że ja do ciucholandów zachodzę ale bardzo rzadko coś kupuję. Ale to z tego powodu, że albo u mnie w mieście są beznadziejne ciucholandy, albo ja nie potrafię szukać 😞 Ale teraz otworzyli niedawno nowy, z nowymi i używanymi rzeczami z GB ale jeszcze tam nie byłam bo to w budynku na 1p i z wózkiem ni huhu nie wejdę 😞 Może jak się sama wyrwę na miasto to tam skoczę ale to jak cieplej się zrobi bo w taką pogodę to mi się odechciewa samej wychodzić i latać po mieście. W Tychach tam gdzie mieszkałam wcześniej był jeden taki ciucholand, gdzie byłam stałą bywalczynią i mam od nich naprawdę rewelacyjne ciuszki, tylko że tam tanio wcale nie było bo za sukienki płaciłam 40-50zł ale naprawdę warto, bo za takie nowe musiałabym dać grubo ponad 200zł 🙂

Karolka przymierzałaś sukienkę, pasuje?? Prosimy o foteczkę 😁

• Mamusie
Niby wiedziałam, że dzieci pakują wszystko do buzi, ale dopiero teraz wiem co to znaczy w praktyce 😁 Nawet swojej bluzeczce czy bodziakowi podczas przewijania nie przepuści. a kciuka to ma jak po najdłuższej na świecie kąpieli - taki wymoczony 😉

• Mamusie
Nacudja to teraz Ci się zwiększy częstotliwość zmiany bluzeczek 😁
Nie wiem czy u Waszych maluszków też tak jest jak u Zuzki, ale odkład zaczęła namiętnie ślinić rączki to co ok pół godziny muszę Jej czyścić rączki. Co poślini i dotknie kocyka, zabawek, pieluszki czy czegokolwiek to po chwili ma między paluszkami i w dłoniach pełno paprochów, cićków itp.... 😞 Co chwilę latam z chusteczką nawilżającą albo mokrym wacikiem i czyszczę rączki...