Skocz do zawartości

Pażdziernik 2012 | Forum dla mam

danusia1985_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
heheh Ania faktycznie, troszke dziwna mialas grzywke 😜, ale makijaz juz ok 🙂 ja jak mialam cywilny tez bylam u kosmetyczki. Ledwo wrocila do domu juz wszystko scieralam i sama sie malowalam, bo nie moglam na siebie patrzec w tym jej "dziele" 😁 😁 😁

Ajablonka kolor butów fajny, kurcze tez mogly by mi pasowac 😉
ja nie moge, ale ja Wam zawracam glowe...wybaczcie mi, ale troche sie tym wszystkim zaczynam stresowac, bo czasu tak sobie, a ja nie mam jak wyjsc nawet na miasto, zeby sobie spokojnie wszystko powybierac... dzis M siedzial 2 godz z ula, a ja miedzy karmieniami z kolezanka siup do centrum handlowego, biegiem po sklepach, zeby ula glodna nie byla 😮

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• karolka84_m

1422

• danusia1985_m

1133

• Nacudja_m

820

• ania1301_m

1321

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Karolka wiem, że bierzesz ślub 🙂 Na tym etapie dyskusji jeszcze siedziałam w domu. Te 50 stron albo więcej, które spędziłam w szpitalu nadrobię innym razem 🙂 Te dwa tygodnie to nie tylko dla niego mnóstwo czasu... Teraz odeśpi tortury i będzie dobrze 🙂 On zapomni, ja pewnie nie.

• Mamusie
Nacudja tak mam tatuaż 😁 Zrobiłam sobie prezent na 25 urodziny 🙂
Igorek się śmieje, czyli wraca do zdrowia 😁 A Ty teraz jesteś troszkę przewrażliwiona po tym co przeszliście i będzie Ci się wydawał dziwny chociaż będzie normalny 🙂 Zawsze po takim stresie podświadomość się doszukuje czegoś złego, chociaż chce się, żeby było dobrze. Tak już jest skonstruowany ludzki organizm...

• Mamusie
Karolka włosy miałaś super!! W ogóle inna dziewczyna 🙂 Jeżeli będziesz chciała to pisz i ja zrobię Ci zdjęcie butków jak się spodobają to Ci pożyczę 🙂 Ale zrobię to jak coś w poniedziałek 🙂
Ania makijaż faktycznie mocny ale przy reszcie jest ok 🙂 mnie malowała taka starsza i doświadczona kosmetyczka i zrobiła to przepięknie 🙂 Mocny makijaż kiedyś robiła mi na sesje zdjęciowe, a na mój ślub zrobiła mi delikatny 🙂 Kiedyś pozowałam jako modelka w sukniach ślubnych więc miałam doświadczenie przed ślubem hehe 😉
Teraz zmykam spać, Asia już dawno kima i ja się dziś wcześniej położę 🙂
Spokojnej i przespanej nocki dziewczynki 😘

• Mamusie
Witam sie 🙂
Gofer- jeszcze nie rezygnuje z piersi- z miesiac dwa jeszcze pokarmie, potem bede stopniowo odstawiac bo potem musze zrobic badania i zaczac brac leki a do tego musze miec normalner cykle i nie moge karmic. MM chce dawac na noc bo chodze jak zombie- mloda co godzine chce cycka a ja juz slaniam sie na nogach 😮

Karolka- tez mam kilka rzeczy pasujacych na taka okazje ale nie beda pasowac bo ja nosze rozmiar s/36 a buty 38 no i mam maly biust wiec ciasne bys miała 🤨

• Mamusie
ajablonka ja też mam doświadczenie z makijażami bo poza studiami kończyłam studium kosmetyczne i mam specjalizację z wizażu i często do tej pory maluję osoby na różne okazje 😉 Ale stwierdziłam, że na swój ślub chcę, żeby mnie ktoś pomalował, no ale nie wyszło jak chciałam...

Kilka dni temu dałam Zuzi ten większy smoczek i już Jej się nie leje po brodzie 🙂 Tylko butlę opróżniła 2x szybciej i dalej chciała jeść... Ze smoczka 1 wypijała 100ml, czasami udawało się troszkę więcej. Z 2 wypijała bardzo szybko 130ml i dalej ssała smoka, chociaż w butki echo... Od wczoraj robię Jej o jedną porcję więcej czyli 170ml i wypija wszystko lub zostawia ok 10-15ml 🤪 I do tego jak zawsze jadła co 2,5 do 3 godzin to od wczoraj co 2 godziny się domaga... Czyżby jakiś kolejny skok rozwojowy i dlatego potrzebuje więcej jedzonka?? 🤔 🙂

• Mamusie
hejka 🙂
Ulka w nocy byla grzeczna, 2 razy budzila sie na cyca, ale o 5 nie chciala juz spac i musielismy wziac ja do siebie. pospiewala i usnela, spalismy do 9, tylko, ze ja cala pokopana jestem i polamana, tak sie rzucala 🙂
ja tez sie bardzo lubie malowac, ale jestem samoukiem 😉 chyba niezle mi to wychodzi, bo jeszcze na studiach musialam malowac wszystkie moje wspolokatorki (a mialam ich 6 🙂 ) jak szlysmy na impre 😁 jakis czas temu mężuś kupil mi kuferek z sephory, to moge kombinowac z kolorami 😁
Wczoraj jak bylam na zakupach to spodobala mi sie kurtka, ale w koncu jej nie kupilam i teraz zaluje...bede dzis znow musiala leciec miedzy karmieniami, mam nadzieje, ze jeszcze bedzie 🙂

• Mamusie
Karolka jak kupisz to się pochwal i wrzuć fotkę 😁
Ja ostatnio upatrzyłam sobie kilka rzeczy ale na zakupy się wybiorę jak mi troszkę kilogramów ubędzie 😁
A propos imprez, ostatnio mnie naszło, żeby się wyrwać z domu tak dosłownie na 2 - 3 godzinki...Ale jak mój mi powiedział, żebym wyszła to stwierdziłam, że jednak dziwnie bym się czuła i myślała cały czas o Zuzi. Więc może za miesiąc lub dwa gdzieś na kilka godzin się wyrwę 😆

• Mamusie
Karolka mam baaaardzo podobną kurtkę tylko, że w kolorze szarym i z Taboo. Więc chyba nie muszę już dodawać, że mi się podoba 😉 Fajna też jest ta 3 od lewej, troszkę krótsza 🙂

Karolka po ilu dniach Ula załapała jedzenie z łyżeczki?? Dzisiaj było drugie podejście do jabłuszka i minimalnie lepiej Zuzce szło niż wczoraj ale i tak jeszcze wypycha języczek do przodu i większość jabłuszka ląduje na śliniaku 🙂 Ale bardzo Jej smakuje bo jak przestałam Jej dawać to zaczęła krzyczeć 😲 Jak znów dałam to uśmiech. A jak skończyłam bo za dużo przecież nie mogę podać to się biedna poryczała 😞 Daliśmy smoka to wypluła i dopiero jak dałam na smoczka troszkę jabłuszka to go zassała i przestała płakać 🙂

• Mamusie
Kurcze Zuzce na jednym policzku koło uszka wyskoczyło kilka krostek 😞 Ale to chyba nie po jabłuszku bo ono chyba nie uczula?? Może jak spała to Jej się coś ulało i to od tego, bo miała głowę na boczku. Przemyłam wodą i zobaczymy czy zniknie, a jak jutro dalej to będzie miała to zrobię przerwę z jabłkiem i jak zniknie to znów podam.

• Mamusie
Danusia ciesze sie, ze ciasto smakowalo 🙂

Ania pojedynczymi krostkami nie ma co sie przejmowac, ja za kazdym razem panikowalam a to nie bylo nic powaznego. Teraz jak Uli cos wychodzi, to obserwuje jej skore i jak sie pogarsza, to dopiero odstawiam produkty. Czesto jest tak, ze cos ma, a na drug dzien samo znika. a atoperalem i tak smaruje ja codziennie 🙂

• Mamusie
To chyba jednak było ulane mleczko, którego nie zauważyłam i nie wytarłam, bo jak przemyłam wodą to po ok godzinie krostki prawie zniknęły, tylko delikatnie je widać już teraz.
Danusia atoperal będę miała dopiero w środę bo nie było w mojej aptece i mają mi zamówić 🙂

Dziewczyny od przyszłego czwartku w Lidlu jest przyrząd do ćwiczeń brzuszka. Bardzo tani bo 49zł a ja mam postanowienie, że od jutra zaczynam a więc w czwartek kupuję co "cudo" i liczę na to, że dużo łatwiej będzie mi się robiło 🙂
Kupiłam ostatnio krem na brzuch z Eveline i muszę Wam powiedziec, że po kilku dniach skóra jest inna 🙂 Wiadomo, że nie ujędrni jej w 100% ale naprawdę fajnie napina. Polecam 😆