Skocz do zawartości

Mamusie z Katowic i okolic | Forum dla mam

zuziek_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 802
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

doberek mamusie
to była ciężka noc,Zuzia cały czas się kręciła i spała jakimś takim płytkim snem,no i obudziła się o 7 ,a zawsze śpi do 8-9.
Normalnie to ja stara jestem w porównaniu z Wami, 😁
Idę robić kawę ,bo staram się jej unikać jak karmię ,ale dzisiaj bez niej nie da rady,jeszcze pogoda jakaś taka nijaka , my planowaliśmy dziś wypad na gokarty
Monic byłaś w tym parku miniatur? gdzie jeśli można spytać?

• Mamusie
Dzień Doberek 😉
Ania pięknie spała w nocy. Humorek ma super (odpukać) Po szczepieniu nie ma śladu.

zuziek faktycznie bliżej mi do kasiaw 🙂 mam 31 latek. Ale mentalnie czuję się jak dziecko hehe i czasami tak się zachowuję. Więc cieszę się, że mam Anię bo będę mogła się troszkę powygłupiać z nią i jakoś to ujdzie 🙂

• Mamusie
czesc dziewczynki 🙂 u nas nocka standardowo przespana do 8 z jedna pobudka przed 6 na mleko 🙂 a teraz jestesmy juz po sniadanku a marta sie bawi tzn robi balagan bo to jej wychodzi najlepiej 🙂 ale pewnie jak dopije kawke to bedziemy sie zbierac na pierwszy spacer 🙂

• Mamusie
zuzka napisał(a):
doberek mamusie
to była ciężka noc,Zuzia cały czas się kręciła i spała jakimś takim płytkim snem,no i obudziła się o 7 ,a zawsze śpi do 8-9.
Normalnie to ja stara jestem w porównaniu z Wami, 😁
Idę robić kawę ,bo staram się jej unikać jak karmię ,ale dzisiaj bez niej nie da rady,jeszcze pogoda jakaś taka nijaka , my planowaliśmy dziś wypad na gokarty
Monic byłaś w tym parku miniatur? gdzie jeśli można spytać?

inwałd 🙂 koło zatora

• Mamusie
sobolinek napisał(a):
zuziek napisał(a):
Sobolinek jak dziewczyny są młode to co dopiero ja 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 ja w tym roku w lipcu skończe 21 lat dopiero 😁 hehe

Boże, to co ja tu robię 🙂 Ja jestem nieco starszą mamusią
zuziek gratuluję pięknego wieku 🙂 A w lipcu będzie OCZKO hehe

doberek 🙂

sobolinek nie przejmuj się, ja skończyłam 31 🙂

• Mamusie
w ogóle dziewczynki nie było mnie dwa dni a tu tyle do nadrobienia... aż miło bo u nas zwykle cisza była. Witam wszystkie nowe mamusie i dzieciaczki 🙂
U nas wszystko w porządku. Mam tylko troszkę mniej czasu bo P wyjechał na delegację a raczej wyleciał do Tunezji i wraca jutro więc jesteśmy sami i wszystko na mojej głowie.
Pawełek ostatnio zaczął próby pełzania. Przewraca się na brzuszek, podnosi pupę i odpycha się nóżkami, wygląda to przezabawnie 😁. W ogóle jak kiedyś kładłam go na brzuszek to był mega niezadowolony i płakał po chwili a teraz bardzo lubi. sam się przewraca i nawet śpi na brzuszku 🙂
A w przyszłym tygodniu czeka nas szczepienie 😞

A i mega gadułka z niego teraz i przedłużył sobie spanko do 6.30 - 7. No i mama jest wyspana i dumna 🙂

• Mamusie
Hej Dziewczyny, ale się rozpisałyście !!!! Musiałam czytać na raty, tyle tego, a Michałek nie daje dziś pożyć. Płakał przez ostatnią godzinę. Zmęczony a do tego dziś było szczepienie.
Na szczęście kolejna wizyta u lekarza dopiero jak mały skończy 6 miesięcy.
Jaka u Was pogoda? U mnie zaczyna się chyba burza. Wali piorunami dookoła, ale nie pada.

to teraz przyszło do mnie ,leje i grzmi, a mój synuś wraca na rowerze z Rybnika,bidulek prysznic za darmo.
Dałam dziś Zuzce banana pogniecionego widelcem i jadła aż się cała trzęsła ,a ze słoika nie chciała, chyba sprubuję dawać jej takie owoce.Chociaż z jej humorami to nigdy nic nie wiadomo, raz jej smakowała zupka z dyni ,a na drug dzień pluła.
No i z gokartów nici.

• Mamusie
U nas właśnie pada i burze tak sobie krążą. Nie wiem czy to przez tą pogodę, ale Ania dziś w ogóle nie spała. Czasami sobie marudzi i ma dziś dzień jedzenia. Prócz mojego mleczka miała 3 stałe posiłki: rano kasza manna na wodzie z poziomkami, później cały słoiczek zupki jarzynowej z gerbera (ta jest bez kalafiora i jej smakuje) i niedawno zjadła całego rozgniecionego banana. Wszystkie stałe posiłki popija jeszcze mleczkiem z 1 piersi. A najlepsze jest to, że nic nie ulała. Martwi mnie tylko gdzie ona to pomieściła, bo od wczoraj jeszcze nie zrobiła kupki.

• Mamusie
paula1 napisał(a):
u nas niestety tez teraz pada..

monic a to nie chcieli Ci dac wychowawczego? a co to dla nich za klopot przeciez nie ponosza zadnych kosztow ani nic.. a kazdy moze sie spodziewac ze matka pojdzie na wychowawczy..

opisze to przy okazji bo teraz sie odstresowuje 😜

• Mamusie
kasiaw napisał(a):
sobolinek napisał(a):
zuziek napisał(a):
Sobolinek jak dziewczyny są młode to co dopiero ja 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 ja w tym roku w lipcu skończe 21 lat dopiero 😁 hehe

Boże, to co ja tu robię 🙂 Ja jestem nieco starszą mamusią
zuziek gratuluję pięknego wieku 🙂 A w lipcu będzie OCZKO hehe

doberek 🙂

sobolinek nie przejmuj się, ja skończyłam 31 🙂

Kasiu to jesteśmy w tym samym (pięknym 😉 wieku 😉