Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dobry dzień 🙂

u nas dopiero od pn walczymy z nocnikiem... no i w końcu wczoraj tylko raz zesiusiał mi się w kuchni na podłogę..a tak wszystko do nocnika,ale na zakupy i spacr pampka zakładamy. Przedwczoraj kupa była w majtach,a wczoraj przyszedł złapał się za pupkę i powiedział blee, więc szybko na nocnik i udało sięęę 🙂 🙂 On się kupska wystraszył 🤔 🤔 😮 😮 a ja wielka radość..tatuś dał dwie naklejki,bo miał obiecane... 🙂 🙂

• Mamusie
Hej widzę, że temat pieluch.
U nas nocnika nie ma, albo nakładka na kibelek albo nic. W zależności od humorków Antka 🙂 Ogólnie jak my jesteśmy w domu to mały chodzi bez pieluszki i woła. Czasem mu kropelka poleci jak się czymś zajmie i zapomni 🙂 pieluszka na noc i na spacer. Chociaż Wam powiem, że dzisiaj byliśmy w kawiarni, więc pieluszka była, a Antek zawołał kupkę i zaprowadził mnie do WC 🙂 dlatego zastanawiam się czy by nie zaryzykować i nie zakładać mu na wyjścia. Problem jest z nianią, bo miała mu zakładać tylko na wyjście, a chyba jak mu założy to już nie zdejmuje... w przyszłym tygodniu schowamy jej pieluch :PPPP
Iwonka pokaż się 🙂
Ja od poniedziałku zaczynam recovery week i potem druga faza 🙂 ale powiem Wam, że czuję już zmęczenie, więc się przyda odpoczynek. Dziś nawet zaszalałam i zjadłam lody i ciastko francuskie :PPPP pyyyyyyyyycha po takim czasie 😁

• Mamusie
Miska zrezygnuj z pampka.My od razu z grubej rury pojechalismy i calkiem sie go pozbylimy.Tyle,ze zawsze mam ze soba nocnik.Pierwsza noc sie nam przesikala i chyba zrozumiala,bo teraz juz nie ma takiego problemu 🙂 Oficjalnie pampek zarzegnany 😁 Dumna z niej jestem,bo zalapala w 2,5 dnia 🙂

• Mamusie
Misia szczuplutka bo to zdjęcie z góry a ja uwielbiam takie zdjęcia hehe 😉 😜
dopiero nad tym pracuję 😜
co do koloru to ja tylko wybieram na palecie- na pewno to miedź jakaś, moja fryzjerka nazywa to R8? może Madzia będzie wiedzieć o co chodzi?

Iwona moim zdaniem teraz zajebiście 🙂 piękna kobieta z Ciebie :*

my po weselu 🙂 dawno się tak nie wyszalałam ^^ od jutra postaram się wrócić do chodakowskiej.. o ile czas i siły pozwolą.:P tydzień przerwy to stanowczo za dużo:P

• Mamusie
ja ćwiczę ale mimo to wciąż czuję się ociężała, dostałam jakieś plamienia, trwają już kilka dni...z przerwami:/ nogi mam opuchnięte w kostkach, nie wiem co się ze mną dzieje...wciąż za malo trzymam dietę, niby w tygodniu jest ok ale weekendy wszystko przekreślają...

• Mamusie
Maja pojęcia nie mam od czego to, nie mam chyba uczulenia bo żadnych krostek, kaszlu, kichania, dolegliwości żołądkowych...nic poza tą opuchlizną a plamienia faktycznie były już kiedyś i chyba muszę iść zrobić badania u gina 🤢
a powiem Wam, że do tego wszystkiego dopadła mnie jeszcze jakaś depresja, na nic nie mam ochoty, gdzieś mi tęskno...czegos żal..całkowite wszystko jedno- tak się czuję 😞