Skocz do zawartości

Kalisz i okolice | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

hej dziewczyny ale jestem zmęczona dopiero wróciłam od nas z mieszkanka od 11 sprzątaliśmy i kładliśmy tapetę ufff.. piękna sukienka ta pierwsza tez chciałam isc do ślubu w podobnej ale wyszło co wyszło na moje 100kg tylko to pasowało 🤢

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Kochane 😜 Ewcia piękne sukienki, naprawdę śliczne....my dpiero niedawno wróciliśmy z winiar od mojego wuja, bo był u Niego w parafii odpust i pomagałam donosić do stołu...było full księży 🤪 ale nie było na kogo popatrzeć, chociaż nie musiałam gotować dziś obiadku 😜 pozatym dzisiaj ju drugą noc moja Elizka nie spała, budziła się co godzinę 🤪 🤪 naprawdę miałam rano już dosyć 😞 teraz też coś nie może zasnąć biedactwo kochane...

• Mamusia
Karolcia a może to na zęby?? 🤪
Gabi śpi od "przed 21" a ja oglądam Usta Usta (powtórkę)z mężem 😉
Dobranoc 🙂

P.S. To forum mnie wkurzyło i zawiodłam się na nim przez Admina także nie wiem jak długo tu zagoszczę... 🤔 No ale takich forum jak te jest dużo więc nie widzę problemu 🤪 😁 😉

• Mamusia
Karolcia, a może tak jak Marta mówi - to rzeczywiście na zęby? Moja praktycznie nocki prawie od początku przesypia (przez te problemy ze spaniem swoich maluchów pewnie mnie zaraz zlinczujecie za pisanie takich rzeczy 😉), ale parę dni przed ząbkiem też się parę razy w nocy budziła i jakaś taka niespokojna była. Także może Elizka niedługo dołączy do mojego Wandzioszka 🙂? Byłoby fajnie! Ale miałaś fuchę na tym odpuście 🙂 A wśród księży nie było na kim oka zawiesić, hehehe 😉? Żarty żartami, ale mówię Wam - w seminarium jest całkiem sporo fajnych ciach 😉 Byłam, widziałam. Ale ze mnie grzesznica, heheheh... Ale Ewy, od raju począwszy, już tak mają 😉
Wercia, gratulacje dla Agatki 🙂!! Zrobiła kolejny duży skok do przodu w rozwoju! Na pewno bosko to wygląda jak wcina własne stopy i robi sobie pedikiur ustami 😉
Asia, Boże Narodzenie.. Piękna data na ślub! A połączenie tej imprezy z chrztem maleństwa - też super pomysł! Macie jeszcze trochę czasu, nam już zostało go nie wiele i zaczynam mieć stresa organizacyjnego 😉 A gdzie organizujecie wesele?
A Madziu Ty się nie martw tymi swoimi 100kg na ślubie - przepięknie wyglądałaś i tylko to się liczy, a nie jekieś tam liczby 🙂 A wymarzoną kieckę zawsze można sobie uszyć na inną okazję, są jeszcze sylwestry i wtedy też można zaszaleć, także nic nie stoi na przeszkodzie 🙂

Hejka melduje sie po spacerku i to takim wietrznym 🤪Byłam juz po mleczko bo ja kupuje juz NAN2 i jestem zadowolona bo Adas sie najada i duze sa odstepy od picia 🙂Ja mu zmiksowalam gotowane miesko marcheweczke i pietrzuszke z rosołku to zjadł mi cały słoiczek 🤪mam nadzieje ze sie załatwi hehe 😁Kupiłam dzis Adasiowi sandałki ale takie sliczne z misiem 😜Co taka cisza?Ewa kazdy chyba ma stersa ale jak przyjdzie ten dzien to pewnie ci przejdzie 🙂Mojemu te zęby to chyba nie wyjda w tym miesiacu 😁bo odpukac grzeczniutki i nie marudzi ale nie chce zapeszac i przechwalac.Cały czas przewraca sie na brzuch chyba nie lubi lezec juz na pleckach 😁

A co tu taka cisza my po kolejnym spacerku.Dziewczyny nie wiem co robic cieszyłam sie ze Adas przewraca sie z plecków na brzuszek ale pomału mnie to nie bawi on ciagle to robi wogóle nie chce na plecach czy to normalne?Dzis posadziłam go w bujaczku takim co ma Martusia i Natalka i go nie przypiełam poszłam na chwilke do kuchni a on mi z tego jakos wyleciał ja zachodze a on na dywanie zadowolony na brzuszku normalnie nie moge oka z niego spuszczac ciagle tak robi? 🤢

• Mamusia
Czesc dziewczyny a ja mam troche inne pytanie,tez wam tak buzowaly hormony w ciazy?? Tzn.ciagle czlowiek nie zadowolony z zycia i wogole wszystko sie widzi w czarnych kolorach tylko usiasc i ryczec ☺️ ☺️ ☺️nie wiem czy to normalne czy to tylko tak u mnie 😞((

• Mamusia
aniula29 napisał(a):
Czesc dziewczyny a ja mam troche inne pytanie,tez wam tak buzowaly hormony w ciazy?? Tzn.ciagle czlowiek nie zadowolony z zycia i wogole wszystko sie widzi w czarnych kolorach tylko usiasc i ryczec ☺️ ☺️ ☺️nie wiem czy to normalne czy to tylko tak u mnie 😞((

Oj ja miałam to samo hehe, pod koniec ciąży to nawet melisę piłam 🤪 wszystko i wszyscy mnie wkur*** i miałam dosyć, najlepiej się czułam sama 😜 Dasz radę z tymi hormonami, wszyscy dawają 😁 😉
Karcia, coś czuję że Elizka zaraz po Wandzi jako drugi dzieciaczek będzie miała ząbka!! 🙂
U nas echo 😁 😁 Choć marudna jest od wczoraj strasznie 🤢
Reniu to teraz koniecznie przypinaj Adasia w bujaczku, mały akrobata z niego 😁 🙂 Moją już musze przypinać bo sama na tym bujaczku już siada! 🤪 Dacie wiarę?- po prostu sobie siedzi a to przecież się kołysze ha ha 😁 Tylko mamy opóźnienie z przewracaniem się ale pracujemy nad tym hehe
Miłego wieczorku 😉

• Mamusia
To mnie pocieszylas Martuska 😉mam nadzieje,ze dzisiaj bedzie lepszy dzien 😉 bo jeszcze troszkei tz i syn ze mna oszalejej 😠 ale tak jak piszesz damy rade.Wkurzam sie jeszcze bo nie mozemy wybrac imienia dla synka 😠 Jak mi sie podoba to tz sie nie podoba i odwrotnie 😠 Co powiecie wogole dziewczyny na imie Oliwier???

• Mamusia
Cześć dziewczynki
Ja bylam wczoraj w kinie na "Para na życie" wszytskim brzuszkom i mamusiom polecam. Przepiekny film o ciązy macierzyństwie, miłosci itd.. Super na ten okres w życiu w którym teraz jestesmy. Można sie pośmiać, ale ogólnie film z tych co skłaniają do refleksjii... wzruszajacy, naprawde super, pięknie zagrany i nakrecony. Grają w CKiS.

Z wiesci codziennych moja Natalii przewróciła sie z plecków na boczek!!!
Z pytań ogólnych. Jak dziewczynki nosicie swoje dzieciaczki? Bo ja swoją lubie nosić w pionie, ale córeczka znajomej ma teraz ogromny problem z kregosłupem i zaczełam czytac ze dopuki dziecko nie siedzi powinno sie je nosić na leżąco 😮 A od kiedy można podnosić "pod paszki" Bo ja też podnosze bo jak inaczej wyjąc dziecko z fotelika samochodowego??? 🥴

I pytanie do Martusi. Mam umowe na kabłowkę. Chciałam ją wypowiedziec w maju bo skończyła mi sie promocja i podpisac nową a Pani na infolini powiedziała ze musiałabym czekać 3 miesiące karencjii po okresie wypowiedzenia. Myślisz ze to prawda? juz myślalam że na te 3 miesiące sobie jakąś satelitę założe ale nie wiem czy mi sie chce kręcić.

• Mamusia
I do Admina
Drogi Adminie. Forum to miejsce publiczne. I jesli ktos o kims na nim pisze to na pewno nie "obgaduje" bo obgadywać to mozna po cichu w konciku. Jesli ktoś sie wypowiada publicznie to ma do tego prawo. Ludzie pisza o politykach itd... na różnych forach dużo gorsze rzeczy.
Przemyśl drogi Adminie sprawe bo użytkownicy to reklamodawcy itd.. a for o ciązy i macierzyństwie jest cała masa, a internet to wielka siła i można łatwo brzuszkowi zaszkodzić. A nie chcemy tego robić bo lubimy to miejsce.
A może to zesmsta za to że nie przeniosłysmy sie na mamusie.net? Kolejnii uzytkownicy, kolejni reklamodacy 😎 i ...... tyle

• Mamusia
EwAA napisał(a):

Asia, Boże Narodzenie.. Piękna data na ślub! A połączenie tej imprezy z chrztem maleństwa - też super pomysł! Macie jeszcze trochę czasu, nam już zostało go nie wiele i zaczynam mieć stresa organizacyjnego 😉 A gdzie organizujecie wesele?

Ewcia, nasze przyjęcie będzie w Cafe Lawenda - 15 osób, więc skromniutko, ale w sumie zaprosiliśmy naprawdę najbliższą rodzinę, czyli naszych rodziców, rodzeństwo i przyjaciół...postanowiliśmy przeznaczyć pieniążki na 2 tygodniową podróż poślubną i pierwszą podróż Kubusia 😁 Bo wesele fajna sprawa, ale stwierdziliśmy, że chcemy zrobić inaczej i polecieć na Dominikanę (moje marzenie - raj na ziemi) 😁 Wybaczcie, że się chwalę, ale już się doczekać nie mogę 🤪

sens napisał(a):
I do Admina
Drogi Adminie. Forum to miejsce publiczne. I jesli ktos o kims na nim pisze to na pewno nie "obgaduje" bo obgadywać to mozna po cichu w konciku. Jesli ktoś sie wypowiada publicznie to ma do tego prawo. Ludzie pisza o politykach itd... na różnych forach dużo gorsze rzeczy.
Przemyśl drogi Adminie sprawe bo użytkownicy to reklamodawcy itd.. a for o ciązy i macierzyństwie jest cała masa, a internet to wielka siła i można łatwo brzuszkowi zaszkodzić. A nie chcemy tego robić bo lubimy to miejsce.
A może to zesmsta za to że nie przeniosłysmy sie na mamusie.net? Kolejnii uzytkownicy, kolejni reklamodacy 😎 i ...... tyle

Proszę się stosować do regulaminu forum, zwłaszcza pkt. 10.h, jeśli komuś trudno dostosować się do tego punktu, będzie banowany.
Posądzanie mnie o zemstę, w dodatku z takiego powodu, jaki podałaś jest śmieszne.

• Mamusia
cześć kochane....co tam u Was?
Joanka jak dla mnie to te buty takie sobie.... Werka nie obrażaj Admina bo nas wszystkie " zabananuje"...zaraz mnie poprawi ale to świadome przejęzyczenie do Twojej wiadomości!!!!!!!!!!!!! jak będziesz tyle nas czytał to faktycznie będziesz wygladać jak ta Swinia czy to Wieprzek nie wiem, a może Antrykot!!!!!!!!!!!!1