Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gratis jest taka 038 reksio tylko na zielonym tle . . . . taki sobie no ale za free 😜 moze sie przyda
http://allegro.pl/item1069292555_baby_raj_3el_posciel_promocja_135x100.html

a no i mam myszki na serku niby docelowe mialy byc one i dinusie kurcze te dinusie bardziej mi sie podobaja chyba musze dokupic ochraniacz na lozeczko do nich bo maja zywe kolory a te myszki sa slodkie ,ale maja bledsze kolory niz na zdjeciu . .. zobaczymy co moj m. powie jak wroci z pracy hehe znajac zycie bedzie tak "cudujesz , ale kup sobie co chcesz " 🙂 🙂

• Mamusia
Justita pościel nie jest zła , delikatny wzorek ma, a jak z darmo to tym bardziej trzeba sie cieszyć:0 ja zamówiłam przewijak i kilka rzeczy od jednego sprzedawcy, a potem dostałam tel ze ten kolor przewijaka bardzo jest rozchwytywany i narazie go nie ma i czy mogę poczekać kilka dni jak już będzie w hurtowni..no i poczekałam a gratis dostałam gryzaczek 🙂

• Mamusia
🙂Edytko Monika sama bym nie kupilatakiego wzoru ,ale tak jak piszecie zawsze sie przyda najwyzej bedziemy mieli na podroze heheh ;p zawsze warto miec taka ktorej nie bedzie zal gdy sie zniszczy . . ..

wlasnei ja tez na wzor dinusie czekalam dzielnie ponad miesiac i wszystko przyszlo razem w sumie tak bylam umowiona z sprzedawca ze poczekam skoro maluch jeszcze siedzi grzecznie w brzuszku 🙂
a Monika gryzaczek tez sie zawsze przyda 🙂

ufff to jestem juz spokojniejsza.ze lozeczko zapelnione :P a nie takie puste stalo . . . .musze jeszcze ja wyprac 🙂 ale to jutro 🙂

• Mamusia
dziewczyny ja znowu po radę - mam straszne bóle w dole brzucha, tak jakbym miała zaraz dostać okres to trwa już trzeci dzień, poza tym brzuch mi się stawia robi się twardy i nie umiem nawet oddychać. Czy któraś z Was też się tak czuje? Nie chcę panikować więc wole zapytać... ☺️ Wizytę mam dopiero w pon i tak się zastanawiam co dalej... 🥴

• Mamusia
Aga moim zdaniem najlepiej jakbyś zadzwoniła do swojego gina jeśli masz taką możliwość, bo u każdej z nas takie objawy mogą oznaczać coś innego. U jednych są to tylko skurcze przepowiadające, a u innych może to oznaczać zbliżający się poród. Także lepiej usłyszeć fachową opinię...
U mnie na obiad zrobię dziś jajko sadzone z ziemniaczkami i tartą marchewką. Nie mam weny na jakieś eksperymenty, a obiadek będzie na stole 😜

• Mamusia
Hej, na razie na szybko - AFI wzrosło, dostałam skierowanie do szpitala, ale nie przyjęli mnie na razie (chyba brak miejsc). Mam się stawić w poniedziałek na ktg, a we środę na konsultację i być może przyjęcie na oddział patologii. Odezwę się szerzej później, teraz muszę się ogarnąć.

• Mamusia
Agaa zadz do swojego lekarza,bo jezeli masz regularnie te bole to oznaczaja porod i skurcze sie rozpoczynajace tak moja kolezanka miala!!!Mnie tez boli podbrzusze,ale mam te bole nieregularne wiec jestem spokojniejsza,ale tak mu powiem o tym we wtorek!@!!!Daj znac co i jak, jak juz bedziesz wiedziec!!!