Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć przyszłe mamusie i obecne 🤪
Widzę że z niektórych z was to ranne ptaszki 🙂 Ja mam dzisiaj w planach prasowanko i sprzątanko. Zapowiadali na dzisiaj 24C i bez opadów.... za ciepło jak dla mnie:/
Wiecie jak odpoczywam więcej, to te nogi faktycznie nie puchną 🙂 Wiec już wiem dlaczego wcześniej miałam takie baniaki!

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc kochane ehhh u nas upał . .. . . wczoraj po poludniu w aucie myslalam,ze umre / zemdleje albo nie wiem co jeszcze . . . . chyba zrobie liste szpitali w najblizszych miastach . .. . . . pdroza kategorycznie mowie NIE w taki upał . . . no chyba ze z klima 😜

Jesli chodzi o spanie to moge lezec/spac tylko na lewym boku , wiec juz go nie czuje . . . . . ahhh tak juz bym na brzuszku spala w mojej ulubionej pozycji przed ciaza 🙂 ale juz niedlugo 🤪 🤪

• Mamusia
Hej laseczki 🙂
Ja tez mam juz ciezko sie przekrecic w lozku,ale jak juz zasne to jest ok,nieliczac kilkakrotnego wstawania siku,i tez mnie juz boli lewy bok bo tylko na nim spie chociaz zawsze lubilam,ale czasami sie przekrece na prawy chociaz lekarz mi mowil zebym na nim nie spala,jak jest taki madry to niech sam wttrzyma w jednej pozycji hehe.....
Wczoraj bylismy ostatni raz na szkole rodzenia,wiec przez pierwszy etap porodu mozemy byc razem bo w koncu mamy ten nieszczesny papierek 🙂 Ogladalismy filmy o porodzie,i niebyly one za ciekawe dla mnie,chociaz bardzo lekki porody mialy te kobietki,ale jakos dola zalapalam po tym,jeszcze pozniej polozna zaczela opowiadac ze to tak lekko nie jest i caly porod u pierwiosnki z bolami moze trwac 24 godz,albo dluzej!!!Ja wiem ze niedam rady tak sie boje 😞 😞 Jeszcze mowila co zabrac,zeby nie za duzo i wszystko w jednorazowej torbie dziwne 🥴,musze zadz do koleznki co w marcu rodzila,ona bedzie wiedziala na bierzaco 🙂
Zarza wam wkleje moja aktualna fotke...

• Mamusia
Dzień doberek kochane 😉 I ja się melduję w ten śliczny poranek 😜
Ja dzisiaj też mam trochę więcej luzu, bo mężuś przywiezie od teściowej bigosik także obiad mam z głowy 😉 Już wstawiłam pranko, wystarczy troszkę ogarnąć mieszkanko i resztę dnia leniuchuję 😜

• Mamusia
Cześć Dziewczynki!
Kama Ty już po zakupach? Ja dopiero się zwlokłam z łóżeczka. No ale w końcu udało mi się troszkę pospać w nocy 🙂 Do kibelka wstaje tylko raz, ale biorę leki co 3h (również w nocy) więc mam kilka pobudek i czasami się rozbudzę o 3.30 i już spać później nie mogę. Wkurzam się wtedy bo co tu robić o tej porze!
Elunia u nas jakieś chmury w tym Wrocku...

• Mamusia
Ircia 🙂 slicznie wygladasz brzuszek super
w sumie bardzo podobny do mojego hehe bo tez chopczyk i tylko tydzien roznicy miedzy nimi teoretycznie jest 🙂
i pupilek twoj zalapal sie na fotke 🙂

reklamowka ? dziwne ehh musze sie dowiedziec raz a porzadnie o tym moim szpitalu ale to w przyszlym tyg jak nie na wizycie u ginka to podjade po drodze na porodowke nie mam wyjscia 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Kama to rzeczywiście masz kupe latania i załatwiania ale dasz sobie radę ze wszystkim 😉
Elunia zazdroszczę tego leniuchowania ;D
Justi ohhh ja tez juz pospałabym sobie na brzuszku, a z tymi bokami to rzeczywiście po jakims czasie ja już nie czuje, że go mam 😉
Ja też już po zakupkach i nawet już zupke nastawiłam, teraz biorę się za prasowanko póki nie jest gorąco...tak więc miłego leniuchowania niektórym a tym zapracowanym lekkiego zwolnienia tempa 🙂

• Mamusia
Edytko, Justi5 ja tez tak mam, siedzę przy kompie a potem patrze ze już późno. Kurcze te dni tak szybko mijają, dziewczyny jeszcze trochę a będzie koniec czerwca!!!

Irciu, naprawdę ślicznie wyglądasz i brzusio fajniusi 🙂

Kaczuszko to prawda, dalej czekamy na twoje foto 🙂

ja właśnie dopakowałam ostatnie rzeczy do szpitala. Słyszałam o tych rzeczach w reklamowce, ze oni chca by sie w niej znajdowały rzeczy potrzebne zaraz po porodzie. A resztę to można zabrać w normalna torbę.Ale to jeszcze lepiej dopytać. Mnie wyszły 2 torby, jedna moja druga Gabrysiulka.