Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Widzę, że garstka została nierozpakowanych mamusiek 🙂 Trzymam kciuki żebyście jak najszybciej dołączyły do naszego grona 🙂

My dzisiaj po wizycie dziadków - teściów, która trwała b. krótko, bo akurat młody się obudził i był głodny, a ja nie miałam zamiaru karmić przy nich piersią, więc sobie pojechali...
Oczywiście było "za zimno mu pewnie" i takie tam, ale jakos przeżyliśmy...teraz mój słodziak spi smacznie, dostał cyca, ciumknął parę razy i odpłynął 🙂 Wiadomo, nie ma jak u mamusi 😘
Jutro do usc po akt urodzenia i musimy dac mu nazwisko po Robercie, mam nadzieje że szybko pójdzie, bo przyjeżdza moja mama do małego i nie chce zeby dał jej w kość jak nas nie będzie 🙂
Miłego wieczorka i rozpakowujcie się kochane 🙂 🙂

Izunia głowa do góry kochana!!! Będzie dobrze 🙂 Zobaczysz, że jak urodzisz, to zapomnisz o tym draniu, bedzie się liczyło tylko maleństwo!!! A pomoc rodziców masz, więc poradzisz sobie. Napewno wiele trudnych sytuacji przed Toba, i jest Ci teraz źle, ale zobaczysz, że jak spojżysz na dzidzię będzie Ci lżej na serduszku.

• Mamusia
Czesc dziewczyny 🙂

melduje sie jako jedna z tej garstki nierozpakowanych

widze,ze juz wiekoszosc swiezo upieczonych mamusiek juz w domku super 🙂
Elunia mi wczoraj pisala,ze wracają z Lenka do domku do więc może tu już dzis zajrzy w chwili wolnej . ..

• Mamusia
pewnie KOralik bedzie dobrze 🙂

a powiedz mi lekarz nie kazal ci sie pokazac jakbys nie urodzila w terminie ?? Ja mam isc dzien po terminie do niego na wizyte czyli dokladnie za tydzien mam nadzieje,ze nie doczekam jednak chociaz u nas taka cisza,ze coraz bardziej zaczynam sie nastawiac , ze jednak odwiedze go na wizycie

• Mamusia
Izuniu twoj gin wrocil,a moj od dzis poszedl na urlop ehh ale trudno nie bede czekala 2 tyg az wroci 😜 mam nadzieje choc jak jzu pisalam bedzie przyjmowal prywatnie mimo,ze jest na urlopoie no ,ale na porodowce to juz sie na pewno nie pojawi

cos mi sie kochana wydaje,ze bedziesz nastepna lipcowa mamuska 😉

• Mamusia
jak patrze na ta tabeleczke to rzeczywiscie mnostwo mamy juz rozpakowanych mamusiek 🙂 zwlaszcza tychg aktywnych na forum , ,a reszta ktora sie jakis czas nie pojawia u nas moze juz tez sie rozpakowala hmm kto wie . . . . . 🙂 moze sie jeszcze tutaj pojawia

• Mamusia
JUSTI chcialabym bardzo 😉dzisiaj wogole w nocy nie spalam tak bardzo bolalo...wszystko ok ale czemu wody nie chca odejsc to ja nie wiem... 🤨zaczynam sie niecierpliwic.....dzisiaj bede miala wozek dla malego 😉)) 🙂a ty JUSTI jak sie czujesz?boli cie cos?

• Mamusia
ooo to widze, ze Izunia,ze nie jestem sama ktora nie posiada jeszcze wozka 🙂
my wczoraj znow bylismy ogladac wozki aaaaaa po prostu ponownie wyszlam z jedna wielka niewiadoma . .. . i dzis pol nocy wozki mi sie snily, a teraz wlasnie szukam na necie opinii o wozkach po raz kolejny . . . i wiesz mysle,ze dopoki tego wozka nie bede miala to nasz brzdac sie nie bedzie chcial sie z nami przywitac ;p 😞

A jesli chodzi o moje samopoczucie to jest w porzadku jak na taka koncowke w ogole nie mam zadnych objawow zblizajacego sie porodu ehhhhh nie wiem czy jest sie z czego cieszyc ,ale cóz . . . . . mam nadzieje,ze p oprostu przyjdzie w odpowiedniej chwili wszystko i tyle 😉

WITAM 🙂

CZĘSTO, GĘSTO WAS PODCZYTUJĘ I WIDZĘ ŻE CO RAZ BARDZIEJ MACIE NAPIĘTĄ ATMOSFERĘ 🙂

DOCZEKACIE SIĘ SWOICH MALEŃSTW 🙂 JA TEŻ NIE MOGŁAM SIĘ DOCZEKAĆ SWOJEGO SYNKA A JUŻ MA SKOŃCZONE 7 MIESIĘCY I OKRES ZĄBKOWANIA ROZPOCZĘTY 😁 😁 MARUDZENIE PODCZAS UPAŁÓW, NIE JEDZENIE PRZEZ TO I CIĄGŁE POŚWIECENIE UWAGI GDZIE ZA PRZEROSZENIEM NAWET PIERDNĄĆ NIE MA JAK 😁 😁 😁 😁
ZOBACZYCIE JUŻ NIEDŁUGO WSZYSTKIE BĘDZIECIE MIAŁY SWOJE POCIESZKI NA ŚWIECIE 🙂
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ CIERPLIWOŚCI W OCZEKIWANIU NA MALEŃSTWO 🙂 NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY 😉

• Mamusia
AGA 🙂 miejmy nadzieje,ze bedzie to blizej jak dalej 😜 bo to czekanie jest najgorsze 😮
to na pewno nie masz latwo teraz ze swoim synusiem ehh te ząbkowanie i jeszcze te upały . .. z tego co slysze to i niemowlaczKa i malym dziecom daje to bardzo popalic , a przy okazji cierpia na tym i mamusie , ale takie uroki lata

Kaczuszka odzywala sie do ciebie jak tam z Hania sie czują ?? wy jestescie rodzina czy znajomymi jesli mozna wiedziec ??

JESTEŚMY ZNAJOMYMI ALE MAMY WSPÓLNĄ RODZINĘ ALE DROGA TŁUMACZENIA BARDZO DŁUGA 🙂

NO NIESTETY NIE MAM ŻADNYCH WIEŚCI OD NIEJ 😞 PISAŁAM DO NIE JUŻ DZIŚ ALE W TELEFONIE CISZA 😞

• Mamusia
Aga heh z tego co pamietam to TY nas zachecałąs do masazu sutkow 😜 niestety Ja poki co nie mam na to odwagi , ale moze przyjdzie z czasem , bo cholirka jakos tego maluszka musze wykurzyc, a u nas juz jednej lipcoweczce ten sposob rewelacyjnie pomógł