Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Edytka, Sinlac nie jest kukurydziany, chociaż rzeczywiście smakuje jak chrupy kukurydziane - to jest mieszanka kaszki ryżowej i mączki z chleba świętojańskiego. Stasiek też miał po nim pierwotnie zatwardzenia (już ponad 2 miesiące temu) i wtedy mu ją odstawiłam, a teraz od jakichś 2 tygodni je ją znowu i tym razem jest już w porządku - może wtedy układ trawienny był jeszcze niedojrzały.

• Mamusia
Co za dzień córcia miała pobieraną krew jutro idziemy do lekarza ma troche niska hemoglobine, MIkuś dochodzi do siebe ale troche zmarkotniał przez chorobę schudł biedaczek nie wiem kiedy z nim wyjde na spacer boje sie z nim wyjść trochę ale przecież w końcu będę musiała, doczytam Was jutro rano kobietki zmeczona coś jestem Pozdrawiam!!!

• Mamusia
No widzisz Monia tak właśnie coś czułam, że mężuś jakąś niespodziankę szykuje 😉 Plusik dla niego 😜
A niedawno koleżanka mi napisała, że chłopak się jej dziś oświadczył 🤪
Koralik ja też bałam się wychodzić z małą jak wkońcu wyzdrowiała, a teraz chodzę z nią codziennie i widzę, że dzięki temu nic ją odpukać nie łapie. Za tydzień mamy szczepienia, więc mam nadzieję, że nic się do nas nie przyplącze...

• Mamusia
LENKO Wszystkiego Najlepszego 😉

to ja dzis pierwsza niechce ale muszem 😜
czesc mamusie 🙂
mroz na dworze -10 stopni brrr
zaraz zabieram sie za poranna kawke sniadanko i za papiery ktore na mnie czekaja 🤨 juz do mnie krzycza zrob cos z nami 😁 😁 a ja uparcie odkladam to na potem 😉 przeciez nie uciekna 😉

milego dnia mamusie wpadne moze pozniej nie doslownie 😜 🙂

• Mamusia
Dzień doberek 😘 😘 😘 😘
STO LATEK DLA LENKI Z OKAZJI 7 MIESIĄCZKÓW 😘 😘 😘
Izuniu masz mało oklasków, bo rzadko bywasz na forum i ciężko odnaleźć twój profil na forum coby dać ci oklaska 😉
Kamcia super, że Wiktorkowi wrócił apetyt, napewno nie dopisywał mu przez chorobę...A teraz na bank nadgoni 😜

• Mamusia
Ja cię podziwiam, że jeszcze ją karmisz piersią, ja już bym się bała...Aż strach pomysleć, jakbym ja do tej pory karmiłą piersią Emi, ona jak miała 4 miesiące to potrafiła podczas jedzenia nagle tak mnie pociągnąć, że aż krzyczałam, a teraz pewnie by mnie gryzła 🤪 😮

• Mamusia
mnie teraz tak sutki bolą jak mała ciągnie, szczególnie jak się łapczywie rzuca do cyca...czasami tez zawyje 😜 Lekarka przepisała mi bebilon pepti bo juz cycole mam miękkie i wolniej sie napełniają. jak mała mi wybrzydzała pokarmy stałe to wisiała głównie na cycku i potem miałam problem by ściągnąć mleko na kaszka. tyle ze ona nie chce pic...zrobiłam jej z kaszka to pogardziła..