Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zastanawiam sie nad koszula do karmienia podobno jak przychodzimy na porodowke to pierwsze co przebieramy sie w ta koszule i fruu na sale operacyjna / porodowa ehh kurcze mam 2 koszule zaplanowane ale jak ta pierwsza ubrudza mi przy porodzie to zostaje mi jedna czy to nie za malo ?? oszaleje po malu juz tymi myslami 🙂 🤪

• Mamusia
Ja mam póki co tylko jedną koszulę do karmienia, ale u nas w szpitalu do porodu chyba (ale nie jestem pewna) dają koszulę w czasie porodu. Muszę się jeszcze koleżanki zapytać, która niedawno tam rodziła...
Monica no i udało ci się 😉 Firaneczka naprawdę ładnie prezentuje się w oknie 😉 Na żywo pewnie wygląda jeszcze piękniej 😉

• Mamusia
No nie dziwię się tobie 😉 Wkońcu masz termin na sam początek lipca, a jak zacznie się dwa tygodnie wcześniej to tak naprawdę zostały ci 4-6 tygodni... Masakra jak to brzmi wogóle...Tak blisko...A jeszzce niedawno człowiek zobaczył dwie kreseczki na teście... 🤪 😮

• Mamusia
jezeli chodzi o plyny do intymnej to lepiej zabrac takie,ktorych normalnie uzywacie zeby potem nie bylo jaj, ze cos swedzi od nowego plynu.najlepszy jest chyba lactacyd albo z ziaji,one mi najlepiej podchodza,lactacyd wystarczy kropelke bo to koncentrat jest.

Fajnie,ze juz macie pokoiki urzadzone,az wam zazdroszcze,my czekamy z tym az sie przeprowadzimy na nowe mieszkanie,a o dopiero w okolicach porodu 😞

• Mamusia
Kurcze fajna ta firaneczka w ogóle jak kubusiowo ozdobiony pokoik 🙂 🙂 🙂 🙂 My niestety aż tak dziecinnego pokoju nie bedziemy urządzali poprostu nie mamy do tego warunków dopiero kiedy pójdziemy na swoje urządzimy dla Hani jej własny pokoik 😁 mój dzisiaj mi powiedział, że chciałby żebym urodziła nie za 8 tygodni tylko za 6 😁 😁 😁 a czemu nie mam pojecia chyba się doczekac nie może albo cierpi jak patrzy jak mnie plecy bolą i chodzę jęcze i stękam.....powiem Wam szczerze, że już się tak nie boje tego porodu myśl o tym żeby mieć przy sobie dziecko jakoś tłumi ten niepokój ale inna rzeczywistośc może się okazać jak już znajdę się na porodówce 😉