Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
U Nas Amelka właśnie na punkcie butów to ma "pierdolca". Uwielbia i nie tylko swoje ale moje, męża i gości. Jak mąż wraca z pracy Amelia od razu biegnie do tatusiowych nów i odwiązuje mu sznurowadła, taka to z Naszej Córci pomocnica 😁

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
STO LAT DLA JERZYKA I MARCELKA
moja mala nie lubi czapek,kapeluszy itp,ale jak zapomni,ze ma nalozone cos na glowie to jest ok,tak samo jest z butami 🤨
dzis mamy fajna pogode,wiec pozniej spacerek zaliczymy 😉
co do papieroskow to przestalam palic 2lata temu dokladnie w maju,ale czasem jeszcze mnie ciagnie,zwlaszcza przy piwku ☺️
mi jeszcze zostalo 6 zbednych kg ☺️ale staram sie nie zjadac slodyczy,Anochipodziwiam z silownia 🙂
Kasiu duzo zdrowka

• Mamusia
Sabcia napisał(a):
U Nas Amelka właśnie na punkcie butów to ma "pierdolca". Uwielbia i nie tylko swoje ale moje, męża i gości. Jak mąż wraca z pracy Amelia od razu biegnie do tatusiowych nów i odwiązuje mu sznurowadła, taka to z Naszej Córci pomocnica 😁

u nas Ala "zjada" wszystkie kapcie 😉
Evie zazdroszczę pogody!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
heja
U nas też mały nosi czapkę z daszkiem..jak deszczowy dzień to taki kapelusik..i tak samo jak większość jak sobie przypomni to ściąga..a jak zapomni to i pół dnia na głowie czapę ma..z bucikami też tak samo..uwielbia buciki ściągać i się nimi bawić..

• Mamusia
MARCELKU najlepsze życzenia od kolegi z piątku 13-tego 🙂

Ach pamiętam ten ostatni piątek 13-tego 🙂 tak bardzo chciałam wtedy urodzić i Jerzyk usłyszał 🙂
Dziękujemy EVIE i ANOCHI za życzenia 🙂

Jerzyk również w czasie spaceru ściąga sobie czapkę z daszkiem, rozwiązuje buty i najchętniej je ,,wcina" 🙂 pierwszy raz wczoraj zrobił PA PA ale dziś już zapomniał o co w tym chodzi 🙂
Ja nie zapaliłam w życiu ani jednego papierosa i jakoś mnie do tej próby nie ciągnie 🙂
Dziś już jesteśmy u siebie i pocieszam się faktem że jeszcze tylko 5,5 tygodnia tej udręki 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
MIŁEGO WIECZORU KOCHANI 🙂

• Mamusia
a ja mam dzisiaj pechowy dzionek, Ala nieznośna, chyba zeby idą na poważnie 😞 samochód mi nawala, pojechałam z małądo lekarza a tu, ze mnie zarejestrowano, ale w drugiej przychodni i musiałam jechać na inny koniec miasta 😠 do tego korki, remonty itd Ala dzisiaj jeździła na syrenie, nie dawała się wsadzić w fotelik i w ciągu jazdy wielki płacz, jeszcze kilka innych gaf i przypadków a podsumowaniem dnia było jak u lekarza ja małą przenoszę do ważenia a tu sik 😉 cała podkoszulka i spodnie w siusiu (a musiałam później jeszcze na zakupy pojechać:angry 🙂, lekarz śmiał się, że ma miss mokrego podkoszulka u siebie 🙃
a moja mała kruszynka waży 7 kg 🤪 🤪 🤪 lekarz pięć razy pytał sie co jemy, ale wydaje mi się, że nie zagładzam mojego szkraba
Rusałka wytrzymasz do wakacji, a wtedy będziesz tylko dla Jerzyka

• Mamusia
Wszystkiego najzdrowszego dla Jerzyka i Marcela
to Ala kruszynka, a co podajesz na obiad?słoiczki czy sama gotujesz? oj czasem ciężko z naszymi maluchami przetrwać dzień, kiedy mają zły nastrój. to teraz w nagrodę że dzielna mamusią jesteś chwila relaksu ci się należy 🙂

• Mamusia
Wiojojka napisał(a):
Wszystkiego najzdrowszego dla Jerzyka i Marcela
to Ala kruszynka, a co podajesz na obiad?słoiczki czy sama gotujesz? oj czasem ciężko z naszymi maluchami przetrwać dzień, kiedy mają zły nastrój. to teraz w nagrodę że dzielna mamusią jesteś chwila relaksu ci się należy 🙂

e tam chwila relaksu 😉 ALa juz dwa razy się budziła 😞 na obiadek dostaje słoiczki, czasami zje połowe lub ciut wiecej tego duzego, ale ostatnio nie chce jeść - chyba zęby, bo chętnie weźmie 4-5 łyżki a potem odmawia, eh kruszynka z niej, muszę bardziej pilnować jej wagi, ale na siłę jej przecież nie utuczę

• Mamusia
hej babeczki 🙂
Kamil i Hubcio świetnie wyglądają i pewnie przednie się bawili. No, Ika, masz rację, mamy z południa łączmy się 🙂 może spotkanko jakieś nam się wreszcie uda.
sto lat dla Jerzego i Marcela 🙂 naszych trzynastków.
a co do Łucji, to klaszcze w rączki jak się jej powie kosi kosi, albo brawo 🙂

• Mamusia
Hej dziewuchy..
spóźnione 100lat dla solenizantów.. 🙂
przesyłam wam kilka filmików mojego Siyara..
http://www.youtube.com/watch?v=VzYiw5MF8o4

http://www.youtube.com/watch?v=rU-jRlkWLS0

http://www.youtube.com/watch?v=8u4hldqnV9s

🙂

• Mamusia
jak ślicznie Szi klaszcze, moja Ala daleko w lesie 😞 mężowi film pokazałam to był zdziwiony, że już moze być taka koordynacja
qrcze mi w nocy się śniło, że Ala nie urośnie i będzie tai krasnoludek, zresztą przed` zaśnięciem myślałam, że będzie ta najmniejsza i np będzie biegła ostatnia za grupą i będą ją wykorzystywac itd - eh doświadczenia własne 😉

• Mamusia
I już po wekendzie 😞 my znowu u dziadków 😞 a jutro do pracy 😞
Mam prośbę przedstawcie jakie buciki zakładacie swoim pociechom 🙂 🙂 🙂
W środę idziemy na badania kontrolne : mierzenie i ważenie 🙂 🙂 🙂
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru

• Mamusia
rusalka1980 napisał(a):
I już po wekendzie 😞 my znowu u dziadków 😞 a jutro do pracy 😞
Mam prośbę przedstawcie jakie buciki zakładacie swoim pociechom 🙂 🙂 🙂
W środę idziemy na badania kontrolne : mierzenie i ważenie 🙂 🙂 🙂
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru

ja na razie ubieram mięciutkie buciki, jest firma BOBAS, które takie a'la adidaski robi, w żółtych pudełeczkach
[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2011-05/b7db97de/dscf1177.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2011-05/b7db97de.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2011-05/74638a8e/dscf1189.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2011-05/74638a8e.jpg[/IMG][/URL]
http://allegro.pl/bobas-buciki-niemowlece-adidaski-6-12m-nowe-kolory-i1611159455.html w sklepie kupowałam po 17 zł

• Mamusia
hej mamuchy,
my dzisiaj byczymy się cały dzień,
wczoraj byłam w koleżankami na piwie, dzisiaj łeb mi pękał rano 😮
Wojtas pobudkę o 6:00 nam zrobił, więc tyle dobrze, bo ostatnio punkt 5:00 woła nas,
Wojtek ma trampki, też takie mięciutkie, zamówiłam na allegro za 10 złoty

• Mamusia
CZESC
MY MAMY CIEZKIE DNI,MALA MA KATAR,PUPA TROCHE ODPARZONA,IDZIE DOLNA DWOJKA JUZ WIDAC,A GORNYCH JEDYNEK JESZCZE NIE MA,TROCHE DZIWNE 🥴
CO DO BUTOW TO MAMY TAKIE MIEKKIE ADIDASA,ALE JAK ZACZNIE CHODZIC TO CHCE JEJ KUPIC CLARKS-A BUTY,NARAZIE WSTAJE SAMA TRZYMAJAC SIE CO MA POD REKA 🙂
SZI SLICZNY NA FILMIKACH,MA PIEKNE OCZY,ALUSIA SLICZNIUTKA DROBINKA 🙂
DUZO ZDROWIA DLA KASI 🙂

• Mamusia
anochi napisał(a):
Evie nie zazdroszczę, u nas też bardzo marudny dzien, ciągle płacz i marudzenie,ALa dużo śpi i na rekach najlepiej, chyba to zęby, ale ja nic nie widzę 🤨

moja tez duzo spi w dzien,dzis rano miala 2hdrzemke i popoludniu taka sam,a wczoraj 3h spala ciagiem,musimy to przetrwac 🙂
takie mnie mysli nachodza,ze jak w nocy nie sypiam bo mala 2x na jedzenie sie budzi itd,to moze na druga dzidzie sie zdecydowac,ale maz mowi ze to bedzie niesprawiedliwe co do naszej malej i jeszcze z rok poczekac,a ja licze i mi wychodzi,ze kolejne kilka lat sie nie wyspimy ☺️

• Mamusia
hej kobity a my dzisiaj po weselu...turecko-awganistanskim.. fajnie tak podpatrzeć jak się bawią inne narodowości..A jakie pyszności do jedzenia..ciekawe doświadczenie.. 🙂
Jedyny minus że grali na bębnach strasznie głośno i mały bał się i płakał..dlatego jak muzyka zaczynała grać to uciekałam z małym na korytarz lub na dwór..
Aaa no i ja się też zaliczam do ząbkujących..wyżyna mi się ósemka..i powiem wam że się nie dziwie że nasze dzieci takie zmierzłe..smaruje sobie tym żelem co małemu i przynosi na jakiś czas ulgę hehe..

• Mamusia
ojj Anochi właśnie nie mam..nie zabrałam aparatu..ale jak jakieś fotki do mnie dotrą to z miłą chęcią się podzielę z wami..
Ooo właśnie ty też ząbkujesz hehehe..ale nie zbyt przyjemne to..;/
a mój maluch ma już 6ząbków..dwie dolne jedynki dwie górne i dwie górne dwojki..narazie dwójki maleńkie są..