Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Hey Mamuśki 😉
ale się rozpisałyście od ranaa, ja właśnie wróciłam od lekarza 🙂
naszczęście wszystko wporządku, takie bóle mogą występować powiedział lekarz 🙂
Kamień spadł mi z serca 😆
Powiem wam spacerowałam tak od rana i jestem choelrnie zmęczona 😞
co dopiero będzie jak bedą upały.
Chciałam dziś się umówić na prywatne USG i kurde pytałam u tego lekarz który został mi polecony i mówi mi ze 280zł 😮 byłam w małym szoku ze tak drogo ;/
no ale będe musiała zadzwonic i się umówić wkoncu 😉
Byłam w poszukiwaniu tego lakarza w szpitalu tu u mnie jejku i widziałam tam tyle mamusiek
ze swoimi noworodkami 😁
normalnie aż juz chciałabym meić swoje jak widziałam te maleństwaa 🙃

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aaa to ciekawie widze 🙂 hmmm... to tak na milion procent to sie dowiemy po urodzeniu 😁 oo to Dosik miałaś ciekawy dzien 🙂 Faktycznie okropnie drogie to usg 🤢 hehe a co do mamusiek z maluchami to ja widze ich mnostwo bo u mnie tu to ostatnio jest wysyp maluchów 🙂

Eluska na te 3D to nie bardzo mnie stać, a Dosik nie znam nazwiska lekarza, ale podobno właśnie w Rudzie jest jakiś świetny lekarz, z rewelacyjna opinią w wykonywaniu tego 3D ;-) postaram się dowiedzieć nazwiska to napisze i może też sie tam wybiorę 🙂
bo w 30tc to już trzeba by było iść.... 🙂
Ani85 to ja stawiam na to że to będzie dziewczynka 😁

Kurcze nie rozumiem dlaczego te 3D sa az tak drogie no szczerze to mnie wogole nie stac 🙂 Mam nadzieje ze jak jutro pojde to mi da wydruk bo sie wkurze bo chciałabym Wam pokazac..

• Mamusia
ja tam na 3d muszę iść pięknie to wygląda i u nas nie jest aż tak drogo......160zł...''tylko''więc do przeżycia też stawiam na dziewczynkę Aqaa......ciekawe czy mamy rację może mały pisionek tam się chowa 😁 😁 😁 😁 😁
Paulina fajnie ,ze dołączyłaś 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
dlatego ubranka planuję kupować unisex żeby nie było, że chłopca w różowe ubieram a dziewczynkę w niebieskie...choć mi to bez większej różnicy 😉
Aga a wiedziałaś, że lekarz na tym 3d wszystkie pomiary wykonuje i tak w 2d a rodzicom pokazuje w 3d/4d?
a lekarz, który robił mi usg powiedział tylko, że dziewczynka i odkrycia tego dokonał w 2d więc sama nie wiem...ważne że zdrowe i z małą nadwagą 😉

a co z 4D? ja bym chciała jak już to takie kompleksowe 😁 w Femina w katowicach robią takie...ponad 300zł hyh
to jak przyjadę to Wam napiszę co kupiłam fajnego 🙂
a u mnie leje!! dosłownie sciana deszczu! i świeci słońce + grzmi!! 🙂 co za popieprzona pogoda!

nie wiem...ale pamiątka by była niesamowita 🙂
sioperka to bardzo tanio...na pewno to jest te 3D/4D???
ani85 z małą nadwagą? czyli ile waży? 😁 😁

a to w takim razie ile przytyłaś Aniu? skoro tyle zajadasz 🙂 bo mi się kurczę wydaje, że albo mamy jakiś wyjątkowy m-c ten wrzesień, że nie tyjemy AŻ tak...albo jakieś ściemy tu walimy 😁
bo ja na razie 5kg...co jest bardzo dziwne z moimi skłonnościami do tycia...ciesze się bardzo, ale jestem w szoku 😉

• Mamusia
w piątek 14stego jak wychodziłam ze szpitala miałam 4kg do przodu a ilości jedzenia pochłaniam masakryczne...jak dla wojska w szpitalu się dziewczyny z sali śmiały, że jem za nie 😁 z tym, że mój brzuch jest minimalny...taka kuleczka jakbym się dobrze najadła z tym, że nie jem słodkiego bo mnie mdli... 🥴

Ja tez na razie 5 kg do przodu ale mi bardzo ciężko było zawsze przytyć a teraz tak naprawde nawet więcej nie jem a az 5 kg.. no ale jak ma tak byc to niech będzie 🙂 Ja tez mam strasznie malutki brzuszek moze dlatego ze zawsze bylam okropnie chuda..

• Mamusia
no co do tycia to racja ja też mam skłonność do tycia ,a przytyłam tylko 4 kilo.......i w sumie się cieszę...a mój lekarz się dziwi ,ze tak wolno przybieram ,ale mówi,że to dla mnie na przyszłość lepiej ,bo łatwiej zgubie 🙂ale ja czuję się czasem jakbym już jakieś 10 kilo przytyła tak mi nieraz ciężko...... 🤢

sioperka nie wyglądasz na taką co ma skłonności...szczuplutka buzia i w ogóle... 🙂

no a nie wydaje Wam się dziwne że TAK MAŁO tyjemy? 🙂 dziewczyny z sierpnia to mają już koło 10kg, albo więcej...i w naszych tygodniach miały dużo więcej...nie rozumiem tego, aczkolwiek tak jak mówiłam - cieszę się 😁