Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehehe 😉
Ja tez sie ciesze ale jak zaboli to kwasna mina sie robi na mojej twarzy 😜
Mmm Sioperka chyba sie wprosze na te frytki 😁
Najbardziej sie boje zeby sie mala mi juz nie przekrecila 😞 i zeby dobra poze przyjela...
Zeby puzniej nie bylo zadnych komplikacji..
Sioperka twoja sie juz przekrecila wjec masz takie uczucie jak siedzisz ze zaraz nie wiem pod piersia czujesz cos twardego ? jak by pupa albo cos , gdzies w okolicach mostka ??

• Mamusia
wiesz co ciężko powiedzieć teraz to ja najbardziej czuję wysoko ponad pępkiem ....rano z lewej strony kopała i równocześnie z prawej brzucha więc czasem się gubię i dosłownie wszędzie ją czuję ......a nieraz tylko na samym dole.....widać mała lubi zwiedzać brzusio 😁

Agulka gadulka 😁 jeszcze mnie tak nikt nie nazwał Loli 😁 hyhhh

byliśmy na szkole rodzenia...był facet i prezentował wózki i foteliki i mam jeszcze większy mętlik niż miałam 😞 ale okazało się że to były klient mojego Michała więc być może się do niego wybierzemy to może i jakiś rabacik będzie 🙂
Mich zawiedziony mówi "eee tam wózki...myślałem że o macicach i porodach będziemy gadać...." 🙂 ha!! taki mądry?! to za tydzień podobno jest wycieczka na blok porodowy!! będą go zbierać szufelką z ziemi 😁 zemdleje jak nic!! 🙂 🙂 macice mu w głowie phiiiii

też się nad tym zastanawiam 🙂 i gdzie nasza Anulka? 🙂 nie ma fajnej pogody na spacerek u nas....ja czekam na moją matkę, bo ma przyjechać, ale coś jej nie widać 😞

• Mamusia
Czesc Brzuchatki 🙂
Nie bylo mnie bardzo bardzo dluuugo, ale juz sie poprawiam. Nie moglam sie w ogole zalogowac na brzuszek, ale dzielnie codziennie czytalam co tam u was.
Pisalam nawet Ani na nk zeby was pozdrowila i ze z synusiem zyjemy i mamy sie dobrze, ale ona ma tez problemy z logowaniem ostatnio, wiec widzialam ze wam nie przekazala.
A u mnie wieeeeeeeeeeeeele zmian 🙂
Moj maz wyjechal w sobote do Anglii, niestety nie bylo wyjscia, jego firma przezywa kryzys, a tam pracuje jako menager w firmie mojej siostry i ma chociaz kase. Ale niestety zostalam sama i jest mi strasznie smutno. Przyjedzie dopiero rodzic-jak zdazy hehe. 😜 Mam nadzieje ze nie zaczne duzo wczesniej. W sumie ma przyleciec przynajmniej dwa tyg przed terminem ale roznie bywa niestety.
A synuś bedzie mial na imie Kubuś 😁 he he maly puchatek :-)
Kupilismy lozeczko, narazie takie najtansze bo ja jakos w lutym po odbiorze domku rowniez przeprowadzam sie do Anglii, wiec nie chcielismy szalec. A za lozeczko z materacykiem i poscielka z poszewkami zaplacilismy 378 zl. Wiec nie jest zle. Jeszcze wozek, ale dziadkowie sie zobowiazali.
Dzis mialam wizyte i wszystko jest ok. Mały ułożony nadal główką w dół i naparza mnie w szyjke strasznie to boli 🤪
I od jakiegos tygodnia boli mnie cale krocze tak jakby od srodka i gin mi powiedziala ze to normalne bo w srodku macica sie rozciaga i przygotowuje do porodu.
No dobra nie mecze was juz heh 🤪
Buziaki 😘

• Mamusia
Iwwaa kochana dobrze ze do nas napisalas i wogule 🙂 super przykro mi ze twoj maz musial wyjechac, wiem co czujesz oby to wszystko szybko jakos zlecialo.
A widze ze nastepna sie przeprowadza do Angli ,gdzie akurat ty bedziesz mieszkala wiesz moze mniej wjecej? Kurde szkoda ze monia tak daleko mieszka tak to bym sie z nia spotkala na male ciacho 😉

cześć iwwwa 🙂 dobrze, że znowu jesteś z nami 😁 tabelka uzupełniona imieniem Jakub 😉

Anulka może i nie przekazała, ale ona znowu pisała do mnie i ja przekopiowałam obie wiadomości od Was dwóch 🙂
to się Loli ucieszy że kolejna dołącza do niej na wyspy...a myślałam że te emigracje się już skończyły...no tak, w sumie na co tutaj można liczyć...na becikowe 1tys zł? z łaską 🙂

• Mamusia
Iwwa wlasnie sprawdzilam na mapie i kurcze bardziej na polnocy bedziecie mieszkac ale jak mowisz ze 30 min do londynu masz no to ekstra w takim razie pozostanie nam spotkanie sie gdzies w centrum bo bedziemy mialy po tyle samo drogi a ja do centurm tez jakies 30 min 😁 oszzz kurde no juz sie doczekac nie moge 😁
A kiedy masz zamiar tutaj zjechac?

A Iwwa a tak z innej bajki ile ty latek masz ;>

• Mamusia
Czekam wlasnie az moj mezus sie odezwie bo zaraz konczy prace i ciekawa jestem jak sobie poradzil. Zawsze praca fizyczna bo robil meble a tu raptem do biura hehe i to jeszcze ma pod soba 5 dziewczyn hehe da im popalic.
Widze narazie tylko jeden plus ze go nie ma: tyle ze nie musze miesa na obiad robic, bo ja nie jem a dla niego dzien bez miesa to dzien stracony. A no i drugi ze juz nie popalam bo nie mam nawet fajek jak go nie ma cale szczescie. Witaj Loli w gronie tych niedobrych :-)