Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aniu przylazł.... 🙂

przykre, ale jakie cudowne że mała żyje!! i z dnia na dzień jest większe prawdopodobieństwo że przeżyje. ona już podobno pije mleko! magia 🙂 dla mnie to jest cud świata! ta jej przepiękna mała stópka...

Dzwoni do mnie i jak dziecko pyta mnie czy coś zjadłam 😠
póżniej mówie jej że dzis ide prywatnie do ortopedy bo normalnie do poradni dostałam dopiero termin na za tydzień, a miałam iść koniec tego tygodnia zresztą chce już ściągnać to swiństwo
a ona mi gada że jestem uparta 😠 , póżniej wyjeżdza mi że Mati będzie zły że tyle wydaje na
prywatnego lekarza, a przecież ja z nim rozmawialam i sam mówil mi że mam iść bo to tylko 80zł 🥴 wrrr jak ona mnie drażni !! 😠

Dokładnie co ją obchodzi co robimy z naszymi pieniędzmi
jeszcze na koniec bezczelnie mi powiedziała " no ten lakrz na to spojrzy, gipsu Ci nie zdejmie
a weżmie za to 80zł " 😠 😠 😠 jeszcze chciąła iść ze mną bo powiedziała że jeszcze sie przewrócee 😠

Dzisiaj jest dzien psa a nie tesciowej hahah 😁 😁 No Dosik prawie jakbys miala 5 latek 🙂 To tak jak ja wychodziłam kiedys od mojego a jego tatus ze dziecko przeziębie 🤔 a ja tak do niego słucham? a on ze mam krótka bluzke i ze bedzie mi zimno. Pominmy ze miałam 2 bluzki z dlugim rekawem i wcale krótkie nie byly tylko miałam rozpięta kurtke bo juz sie w nia nie miesciłam zeby zapiąc., YYYHH

pfff miałaś iśc w tym tygodniu to idziesz! koniec gadki 🙂
oczywiście, fantastyczny pomysł żeby z Tobą szła 🙂 na pewno jesteś zachwycona 🥴

bobas wiem wiem, mój teściu spoko chop, ale czasem taki nerwus że nawet minuty bym z nim nie chciała spędzić 🙂

A co to jego dziecko do choleryyyy??? Jezuuu ze on jest stary i mu zimno to nie znaczy ze mi tez 😁 Poza tym ciepło ubrana bylam nie bede sie grzac specjalnie bo komus sie tak podoba.. Tak Dosik przeciez tesciowa wie najlepiej co dla Ciebie dobre i dla waszego portfela.. Masakra ja bym powiedziała ze ide sama choćby skały srały i bym poszła. Bo opiekunki CI nie potrzeba.